Αδέλφια στην Καβάλα σας σφίγγουμε το χέρι.

Τους αδελφούς μας στην Καβάλα δεν τους πρόδωσε μόνο ο Ιεράρχης τους. Τους πρόδωσε η συντριπτική πλειοψηφία των Ιεραρχών που με διαδικασίες τσάτρα πάτρα «αναγνώρισαν» τους σχισματικούς.


5 thoughts on “Αδέλφια στην Καβάλα σας σφίγγουμε το χέρι.

 1. Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια, τόσο οι αδελφοί της Καβάλας για την επαινετέα αντίδρασή τους, όσο και η διαχειρίστρια του αγωνιστικού αυτού ιστολογίου.
  Όχι μονάχα γιατί ανέδειξαν το όλο ζήτημα (για να μην αδικήσουμε την αλήθεια οφείλουμε να επαινέσουμε και εκείνα τα ιστολόγια που επίσης το ανέδειξαν) αλλά και για την αγωνιστική και ομολογιακή τους διάθεση και την όσον ένεστι αρτιότερη και πληρέστερη κάλυψη των διαφόρων πτυχών του εν λόγω θέματος, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της ενημέρωσης του πιστού λαού.
  Θα ανέμενε κανείς και μια παρέμβαση διαμαρτυρίας, με τη συνακόλουθη προτροπή προς τον πιστό λαό της μητροπόλεως Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου, όπως διαμαρτυρηθεί στεντορεία τη φωνή και απόσχει από τις εκδηλώσεις της αισχύνης, από την πλευρά εκείνων των αγιορείτικων μονών που δεν έχουν συνταχθεί με την πλευρά της αντικανονικότητας καθώς και μια ανάλογη κίνηση από την πλευρά των συνεργαζομένων Ορθοδόξων χριστιανικών σωματείων όπως έχει συμβεί με άλλα φλέγοντα ζητήματα (π.χ. μάθημα των Θρησκευτικών, αφίσα κατά των αμβλώσεων στο μετρό της Αθήνας, προδοτική «συμφωνία των Πρεσπών» κ. ά.).
  Δυστυχώς κάτι τέτοιο, δεν συνέβη!
  Λες και πρόκειται για παρωνυχίδα ή για δευτερεύον ζήτημα…
  Ενώ πρόκειται για πρωτεύον και για ζωτικό και για ουσιωδέστατο ζήτημα!
  Η εν λόγω στάση των προαναφερθέντων διαγράφει εναργώς το μέγεθος της στρεβλότητος του φρονήματος και των αξιολογικών κριτηρίων κάποιων καθώς και την κακώς εννοούμενη ενότητα της Εκκλησίας.

 2. ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ! ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ & ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΣΑΣ , ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΤΗΣ ΔΟΞΗΣ.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s