Παραίτηση Φάουτσι μετά από 50 χρόνια υπηρεσίας· πηδάει από το πλοίο να σωθεί και ο Τσιόδρας;

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες λένε ότι ο Τσιόδρας ζήτησε την παραίτησή του από τον Μητσοτάκη. Είτε ισχύει είτε όχι, ας δούμε τις κατηγορίες και τις «συγκυρίες» που οδηγούν τον «Τσιόδρα των ΗΠΑ» στην παραίτηση.


Στις 22 Αυγούστου 2022, ο Δρ Άντονι Φάουτσι ανακοίνωσε ότι τον Δεκέμβριο θα παραιτηθεί από τις θέσεις του ως διευθυντής του Εθνικού Ινστιτούτου Αλλεργιών και Λοιμώδών Νοσημάτων (NIAID) —μια θέση που κατείχε εδώ και 38 χρόνια— και ως επικεφαλής ιατρικός σύμβουλος στον Λευκό Οίκο.

Φαίνεται ότι ο Φάουτσι φροντίζει να αποχωρήσει πριν αναλάβουν τις θέσεις τους στο Κογκρέσο οι Ρεπουμπλικάνοι. Μάλλον πιστεύει ότι μπορεί να επικαλεστεί την Πέμπτη Τροποποίηση ως ιδιώτης και ότι δεν είναι υποχρεωμένος να απαντήσει για οτιδήποτε έκανε όσο βρισκόταν σε δημόσιο αξίωμα, σε περίπτωση που οι Ρεπουμπλικάνοι αποφασίσουν να διερευνήσουν τον ρόλο του στην «πανδημία».

Δεν αποκλείεται μετά την παραίτησή του να τον δούμε να συνεργάζεται με τον Μπιλ Γκέιτς ή με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας.

Τα αδικήματα του Φάουτσι περιλαμβάνουν, ενδεικτικά,
* καταστροφικές και αντιφατικές πολιτικές σχετικά με τον ΚΟΒΙΝΤ,
* χρηματοδότηση απαγορευμένης Gain-of-function έρευνας (έρευνα που τροποποιεί γενετικά έναν οργανισμό με τρόπο που μπορεί να ενισχύσει τις βιολογικές λειτουργίες των γονιδιακών προϊόντων) στη Γουχάν της Κίνας,
* συμπαιγνία για την καταστροφή της φήμης επιστημόνων που ζητούσαν εστιασμένη προστασία αντί για εγκλεισμό
* είπε ψέματα στο Κογκρέσο.

Ένα από τα πιο σκοτεινά κεφάλαια στην καριέρα του Φάουτσι ήταν ο χειρισμός του στην επιδημία του HIV. Ο Φάουτσι κατέστειλε την χρήση των ήδη υπαρχόντων φαρμάκων και χρησιμοποίησε το AZT, ένα τοξικό φάρμακο που σκότωσε περίπου 300.000 ασθενείς με AIDS. Το ίδιο σενάριο ακολούθησε κατά την διάρκεια της «πανδημίας» του ΚΟΒΙΝΤ με καταστροφικές συνέπειες.

Από την ώρα που ξέσπασε ο ΚΟΒΙΝΤ, ο Φάουτσι έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του για να μπερδέψει το κοινό και να του αφαιρέσει τα ανθρώπινα και πολιτικά του δικαιώματα, προκειμένου να προωθήσει την ατζέντα των τεχνοκρατών και διανθρωπιστών καμπαλιστών.


Στο βίντεο που ακολουθεί ο Ραντ Πωλ ανακρίνει τον Φάουτσι για την χρηματοδότηση του εργαστηρίου στη Γιουχάν όπου έγιναν Έρευνες Gain-of-function. Πειράματα στα οποία συνδύασαν γενετικές πληροφορίες από διάφορους κορωνοϊούς που μολύνουν ζώα για την δημιουργία νέων τεχνητών ιών που μολύνουν ανθρώπους. Ιοί, όπως λέει ο Ραντ Πωλ στο βίντεο, οι οποίοι στην φύση μολύνουν μόνο ζώα, χειραγωγήθηκαν με τέτοιον τρόπο ώστε να μολύνουν ανθρώπους. Ο θρασύτατος Φάουτσι, αλαζόνας και ένοχος μέχρι το μεδούλι, το παίζει σκληρό καρύδι και αρνείται τα πάντα.

Πληροφορίες από Global Research


ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ

Σχολιάστε