Ο σχισματικός Ολβίας οργώνει την Λήμνο….. αλλά ουδείς γνωρίζει….

Θα πρέπει να το εμπεδώσουμε δυστυχώς ότι κάτω από την μύτη μας δεν κάνουν άσχημα πράγματα μόνο οι πολιτικοί. Κάνουν και οι εκκλησιαστικοί. Ο σχισματικός Ολβίας Επιφάνιος ετοιμάζει τον δρόμο του Επιφάνιου Ντουμένκο και εμφανίζεται σε Ορθόδοξες Ενορίες χωρίς ο κόσμος να γνωρίζει ότι είναι σχισματικός.

Μετά το Προμύρι Θεσσαλίας, (και όπου αλλού), ο σχισματικός Ολβίας Επιφάνιος ξεκίνησε νέες περιπέτειες! Στις 25 Ιουλίου λειτούργησε στο Παρεκκλήσι της Αγίας Παρασκευής στην Μύρινα της Λήμνου.

Χθες το πρωί, 26/7/2022, λειτούργησε στο χωριό Θάνος της Λήμνου. Πρέπει να ήταν στον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής που έχει εκεί. (δεν υπάρχει φωτογραφικό υλικό)

Χθες το απόγευμα, 26/7/2022, έκανε Εσπερινό στον Άγιο Παντελεήμονα Ανδρωνίου στην Λήμνο.

Σήμερα το πρωί, 27/7/2022, λειτούργησε πάλι στον Άγιο Παντελεήμονα Ανδρωνίου.

Όσο γινόντουσαν όλα αυτά ο Λήμνου Ιερόθεος, ο ποιμένας, ήταν άφαντος! Εθεάθη όμως στις 25/7 στα «λαμπρά ονομαστήρια» του Ιλίου Αθηναγόρα!

Ο δε τοπικός λαός ξεφάντωνε στα πανηγύρια!

Μας θυμίζει κάτι;

Ιερείς, πρεσβυτέρες, ψάλτες, λαϊκοί ενημερώθηκαν για το τι εστί Ολβίας. Ουδείς γνώριζε!!!

Ευχαριστώ την αδελφή Ελένη για τις πληροφορίες.


ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ

6 thoughts on “Ο σχισματικός Ολβίας οργώνει την Λήμνο….. αλλά ουδείς γνωρίζει….

 1. Σέ μία εποχή που όλοι έχουν πρόσβαση στην πληροφορία, τό να ισχυριζόμαστε ποιός είναι ο Ολίσε καί αν γνωρίζει ο λαός, μάλλον είναι υποτιμητικό για τό ποίμνιο. Αν εξαιρέσεις κάποιους ηλικιωμένους, που δεν έχουν επαφή με τα παιδιά τους, όλοι οι άλλοι θα πληροφορήθηκαν τί είναι….
  Αλλά κάνουν.. υπακοή….
  Αυτή είναι η κατάσταση
  Ο δε Λήμνου, όλο και κάποια κόλπα από τόν πρώην προϊστάμενο του, Μεσογαίας Νικόλαο έμαθε. ..

 2. Εἶπεν Κύριος: Πάντα τὰ θηρία τὰ ἄγρια, δεῦτε, φάγετε, πάντα τὰ θηρία τοῦ δρυμοῦ.  Ἴδετε, ὅτι ἐκτετύφλωνται πάντες, οὐκ ἔγνωσαν, κύνες ἐνεοί οὐ δυνήσονται ὑλακτεῖν, ἐνυπνιαζόμενοι κοίτην, φιλοῦντες νυστάξαι. Καὶ οἱ κύνες ἀναιδεῖς τῇ ψυχῇ, οὐκ εἰδότες πλησμονήν· καί εἰσι πονηροὶ οὐκ εἰδότες σύνεσιν, πάντες ταῖς ὁδοῖς αὐτων ἐξηκολούθησαν, ἕκαστος κατὰ τὸ ἑαυτοῦ.

  《 Κύριος λέει: «Όλα εσείς τα ζώα του αγρού, μπείτε εδώ και βοσκήστε, όλα εσείς τα ζώα των δρυμών.  Του λαού μου οι φύλακες είναι όλοι τους τυφλοί, τίποτα δεν καταλαβαίνουν! Όλοι τους είναι σκύλοι άφωνοι, που δεν μπορούνε να γαβγίσουν. Κάθονται μόνο κάτω κι ονειρεύονται, τους αρέσει ο ύπνος.  Είναι ακόμα σκύλοι αδηφάγοι, όσα κι αν έχουνε ποτέ δεν είναι αρκετά. Είναι ηγέτες δίχως σύνεση· καθένας τους τον δρόμο του τραβάει, καθένας τους ζητάει το συμφέρον του》.

  Ησαΐας
  Κεφ.56

 3. Ομολογώ δημοσίως πως κι ο ελεεινός υποφαινομενος έπεσε θύμα του «αγίου» Ολβιας!!!κατά την δευτέραν πανήγυριν της ιεράς Μονής Αγίας Παρασκευής Μαζίου Μεγάρων-Γερανείων Ορέων την 14ην Οκτωβρίου 2019 έτους χοροστάτησε στην αγρυπνία ο εν λόγω σχισματικος και αχειροτονητος επίσκοπος χειροτονηθείς υπό του λαϊκού,κυρίου Σεργίου Ντουμενκο.εγω δε ο ελεεινός και ταλαίπωρος και απατηθεις τας φρένας υπό αγνωσιας περί του μεγάλου τούτου σχίσματος προσηλθον εις την θείαν λειτουργίαν και φευ! εκοινωνησα υπό των χειρών του!!! Έκτοτε δε διεκτραγωδω την θλιψιν μου επί τη συμφορά μου ταύτη εις ερήμους και ναπας περιδιαβαινων ατε μη υπάρχοντος πνευματικού ανδρός να μοι είπη ΠΩΣ δει μετανοειν με επί τω μεγιστω τούτω ατοπηματι!!!μήπως πρέπει να χρισθω τω αγίω μυρω;;; κάποιος ας μου απαντήσει!!!σε τέτοιες περιπέτειες μας ενέπλεξαν οι ελλαδικοι συμπλεοντες κατά πάντα με το αθεραπευτον μέγα τραύμα και οικουμενικόν σκάνδαλον του Φαναρίου!!!Ο ΚΥΡΙΟΣ ΝΑ ΕΛΕΗΣΗΙ ΤΟΝ ΑΠΛΟΝ ΛΑΟΝ ΤΟΥ ΠΟΎ ΠΛΗΡΏΝΕΙ ΤΑ ΣΠΑΣΜΈΝΑ!!!

  • Τὴν ἁμαρτίαν μου ἐγνώρισα καὶ τὴν ἀνομίαν μου οὐκ ἐκάλυψα· εἶπα· ἐξαγορεύσω κατ᾿ ἐμοῦ τὴν ἀνομίαν μου τῷ Κυρίῳ· καὶ σὺ ἀφῆκας τὴν ἀσέβειαν τῆς καρδίας μου.
   Έκανα γνωστή την αμαρτία μου και δεν έκρυψα την ανομία μου. Είπα: «θα πω στον Κύριο την ανομία μου και θα κατηγορήσω τον εαυτό μου». Και συ συγχώρεσες την ασέβεια της καρδιάς μου.
   Ψαλμ.31

   • Η συνείδηση ξέσπασε, ομολόγησε και δημόσια ακόμα την αμαρτία (πράγμα που το κάνουν οι μεγάλοι Άγιοι) κι έτσι ησύχασε η ψυχή. Απ’ εκεί και πέρα δε φοβάται τίποτε ο πιστός, κι όταν ως κατακλυσμός τον περικυκλώνουν τα κακά, αυτός θα μένει απρόσβλητος, γιατί συνέχεια παρακαλεί τον Κύριο των Δυνάμεων να τον προφυλάξει από κάθε κακό. Και ο Κύριός Του απαντά
    Π.τιμ.Κιλίφη

  • ΕΥΓΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΣΑΣ,ΠΕΡΙ ΒΑΡΥΤΑΤΟΥ ΑΤΟΠΗΜΑΤΟΣ!Ο ΘΕΟΣ ΕΛΕΕΙ,ΟΠΟΙΟΝ ΖΗΤΕΙ ΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥ!ΜΗΝ ΑΠΟΘΑΡΡΥΝΟΜΑΣΤΕ!Σ ΕΝΑΝ ΚΑΛΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ,ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ!ΚΑΛΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΚΙ Ο ΘΕΟΣ ΔΕ ΘΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕΙ!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s