Κουρά Μοναχού στην Ιερά Μονή Αγίου Σπυρίδωνος Προμυρίου, παρουσία του σχισματικού Ολβίας Επιφάνιου.

σ.σ. Η Ιερά Μονή Αγίου Σπυρίδωνος Προμυρίου δημοσίευσε στην σελίδα της στο Facebook την κάτωθι είδηση:

«Από τις χθεσινές μοναδικές στιγμές στον Πανηγυρικό Εσπερινό προς τιμήν του θαύματος του Αγίου Σπυρίδωνος και την Ρασοφορία του πατρός Παϊσίου από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας κ. Ιγνάτιο.
Μας τίμησαν πολλοί με την παρουσία τους και τους ευχαριστούμε πολύ..
Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Καρπενησίου κ. Γεώργιο που έκανε τόσον κόπο και δρόμο για να έρθει..
Τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Ολβίας κ. Επιφάνειο.
Την Υφυπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Ζέτα Μακρή.
Τον Δήμαρχό μας κ. Μιχάλη Μιτζικό.
Τον Ταξίαρχο κ. Ιωάννη Κορέλη.
Τους ευχαριστούμε πολύ για κάθε βοήθεια που προσέφεραν στα δυο μας Μοναστήρια, αλλά και στον ίδιο τον Γέροντά μας. Η χάρις του Παναγίου Πνεύματος πάντοτε να τους σκεπάζει. Όπως και όλους τους προσκυνητές.
Τον Βουλευτή Ν. Δ. κ. Μπουκώρο.
Ευχόμαστε στον αδελφό μας π. Παΐσιο καλές και πολλές μα πολλές υπομονές. Να αναπαύσει τον Γέροντά του..
Ευχαριστούμε πολύ και την κ. Μπουντούρη Νικολέτα για τον κόπο της και τις υπέροχες φωτογραφίες της
..»

Η Υφυπουργός Παιδείας Ζέττα Μακρή, έδειξε τον δέοντα σεβασμό στη Μονή με την εμφάνισή της, εκπροσωπώντας την κυβέρνηση! Όσο πιο αντίχριστα νομοσχέδια ψηφίζουν, όσο πιο παρεμβατικοί στη ζωή της Εκκλησίας γίνονται, τόσο πιο αλαζόνες και συνάμα «φιλακόλουθοι» μας παρουσιάζονται.

Για να «τιμήσει» το θαύμα του Αγίου Σπυρίδωνος ήλθε και ο σχισματικός Ολβίας. Απορώ πως δεν έχουν πέσει ακόμη οι ουρανοί πάνω μας να μας πλακώσουν. Ο πρώην αρχιμανδρίτης Επιφάνιος Δημητρίου του οικείου δεσπότη της ‘Θολολογικής Ακαδημίας Βόλου’ που μολύνει κάθε σπιθαμή της Ορθοδοξίας για να είναι αρεστή στη νέα τάξη.

Και αυτές θεωρούνται «στιγμές μοναδικές»! Μου θυμίζει την περίπτωση του μικρού Κάι. Ο πα-τέρας του τον ντύνει κορίτσι και τα ΜΜΕ, ενώ ξέρουν ότι είναι αγόρι, γράφουν πόσο «αξιαγάπητη έδειχνε στο ροζ φόρεμα»!

Έβαλαν αυτήν την όντως αξιαγάπητη ψυχή, τον νέο Μοναχό Παΐσιο, να προσκυνήσει τον σχισματικό!

ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΛΑΣΦΗΜΟ ΘΕΑΤΡΟ;

Είδαμε μάλιστα με μεγάλη θλίψη και τον Μητροπολίτη Καρπενησίου Γεώργιο δίπλα στον σχισματικό, κάτι που δεν περιμέναμε να δούμε έχοντας την κρυφή ελπίδα ότι αυτός είχε κάτι διαφορετικό από τους άλλους, ότι κρατούσε Ορθόδοξα. Δυστυχώς, το όνομά του βρίσκεται επίσης στον Πίνακα Μελών της Αμαρτωλής ΔΙΣ που θα μείνει στην ιστορία ότι πέρασε από την πίσω πόρτα τον σοδομισμό και την τεκνοθεσία παιδιών από ομοφυλόφιλους. Δεν υπάρχουν άλλοι «παλαβοί του Θεού» Καντιώτιδες. Δεν τους αξίζουμε μάλλον.

Πόσες φορές μας έχει κουβαληθεί εδώ ο σχισματικός Ολβίας; Από την αρχή έγινε αντιληπτή η πονηρή σκοπιμότητα του Μητροπολίτη Δημητριάδος και της εν Ελλάδι χειραγωγούμενης κλίκας να «δωρίσουν» στους αχειροτόνητους της Ουκρανίας τον πρώην «αρχιμανδρίτη» Επιφάνιο Δημητρίου, για να μας τον κουβαλάνε μετά εδώ κάθε λίγο και λιγάκι σε συλλείτουργα και ακολουθίες, «εκβιάζοντας» κατ’ αυτόν τον τρόπο και «εδραιώνοντας» έμπρακτα εκκλησιαστική κοινωνία με τους αχειροτόνητους φιλο-ουνίτες σχισματικούς της Ουκρανίας.

Και πρόσφατα μάθαμε ότι στις 6 Σεπτεμβρίου μας έρχεται και ο άλλος Επιφάνιος, ο πρώτος τη τάξει αχειροτόνητος της «ευλογιασμένης» νεοναζιστικής συμμορίας του Βαρθολομαίου στην Ουκρανία.
Επιφάνιος ο ένας, Επιφάνιος και ο άλλος. Μέχρι και αυτό σκέφτηκαν για να φαίνεται σε μας τους ανοήτους, όπως μας θεωρούν, λιγότερο το κακό!

Ασχημονούν. Περιγελούν τα Ιερά Μυστήρια. Αλλάζουνε το πρόσωπο της Εκκλησίας μπροστά στα μάτια μας. Να προβληματιστούμε επιτέλους που καθόμαστε σαν τα ποντίκια στο κουτί του Μπ. Φ. Σκίνερ και τα δεχόμαστε όλα αδιαμαρτύρητα.


ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ

8 thoughts on “Κουρά Μοναχού στην Ιερά Μονή Αγίου Σπυρίδωνος Προμυρίου, παρουσία του σχισματικού Ολβίας Επιφάνιου.

 1. Πρόσθες αυτοίς κακά Κύριε πρόσθες αυτοίς κακά, τοίς ενδόξοις 《 ασεβείς 》 τής γής…Άγία Γραφή!

 2. Ρε αυτός ο «Ολβίας» όλο στην Ελλάδα σουλατσαρίζει … το «ποίμνιο» του στην «Ολβία της Ουγκρανίας» πότε τον βλέπει;;; τι απατεώνες…..😈

 3. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ!ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΑ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΕΠΙΦΑΝΙΟΥ!ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ;ΕΛΠΙΖΩ,Η ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ!

 4. Αν τό άλλο, η ονοματοδοσία, μοναχός Παϊσιος, να φανεί πώς τιμούμε μεν τον άγιο τών ημερών αλλά καί υποσυνείδητα να περάσουμε τό μήνυμα πώς ο άγιος συμφωνεί με όλη αυτή την δογματική εκτροπή….
  Καί όλες, περίπου, οι αρχές….
  Σε αγαστη συμφωνία με τον Ιγνάτιο….
  Αχ κατακαημενη Μαγνησία, έχεις να δεις ορθόδοξο αρχιερέα δεκαετίες πολλές….

 5. Από την αποδοχή, την αμνήστευση και την νομιμοποίηση της σαρκικής διαστροφής της
  Γλυφάδας στην βλασφημία ,την φιλοουνία και τον χλευασμό των Δογμάτων του Βόλου, με αθώα θύματα και στις δύο περιπτώσεις αθώες ψυχές καταδικασμένες να ζούν στην διαστροφή και την αίρεση.
  Μολυσμός σαρκός και πνεύματος.
  Γλυφάδα και Βόλος όπως λέμε Σόδομα και Γόμορρα.
  Γλυφάδα-Βόλος ένα ΑΙΣΧΟΣ!!!!!! δρόμος.
  Ήσουν και εσύ στα βαφτίσια Μητροπολίτα Βόλου .
  Για τις δόσεις μας είχες σκοτίσει με τα διαγγέλματα μετά σκύλου, τώρα για το έγκλημα του Ελπιδοκτόνου μούγκα ,δεν είδες δεν άκουσες; και είδες και άκουσες αλλά με αυτά που συμφωνείς πώς να αντιπαρατεθείς, αφού κι εσύ κάνεις μια από τα ίδια;;;;;

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s