Περί oμοφυλoφιλί@ς, Αρχιμ. Σάββα Αγιορείτου.

-https://www.youtube.com/watch?v=Mzzw_9ViDuM Ὑπεραγία Θεοτόκος

5 thoughts on “Περί oμοφυλoφιλί@ς, Αρχιμ. Σάββα Αγιορείτου.

  1. Εύγε πάτερ Σάββα, και σε ευχαριστώ εκ βαθους καρδίας για την αγωνιστικότητά σας. Πάντα ΆΞΙΟΣ να είστε να δίνετε σε ατομα σαν και εμενα τον αμαρτωλο πνευματικη δύναμη στην καθημερινότητά μας

  2. Προφήτης Ἠλίαςστήν ἐποχή τουκαί στά ἔσχατα τῆς Ἱστορίας. – YouTube

  3. Η αμαρτία είναι από το διάβολο όπως όλοι γνωρίζουμε. Το χειρότερο είναι όμως όταν λες σε έναν άνθρωπο οτι η αμαρτία αυτή είναι έμφυτη και ότι κληρονομήθηκε από το Θεό και δεν είναι επίκτητη από το διάβολο. Έτσι καταδικάζεις τον άνθρωπο να ζήσει με αυτή την οποιαδήποτε αμαρτία-ες σε όλη του τη ζωή εφόσον δεν υπάρχει τρόπος να απαλλαγεί από αυτή. Δηλαδή ο Θεός έχει βάλει αυτή την αμαρτία-ες για κάποιο λόγο ώστε να καταλήξει ο άνθρωπος μέσα από δοκιμασίες στο καθ’ομοίωση. ΑΥΤΌ ΕΊΝΑΙ ΛΆΘΟΣ. Αυτή η σκέψη αναιρεί τον Θεό της Χριστιανικής Ορθοδοξίας. Ο ΘΕΌΣ ΕΠΙΤΡΈΠΕΙ ΣΤΟ ΔΙΆΒΟΛΟ ΔΕ ΔΙΑΒΆΛΕΙ Ο ΊΔΙΟΣ!!!. Αυτό πιστεύω είναι το κύριο σημείο που πρέπει να σταθούμε και από εδώ ξεκινάνε όλες οι αντιπαραθέσεις. Καλό είναι να γίνονται αυτές οι βασικές διευκρινίσεις γιατί πιστεύω αποτελεί βασικότατο κριτήριο για να μην οδηγούμαστε σε ΑΙΡΈΣΕΙΣ και παραπλάνηση πιστών.

    Ο Θεός και η Παναγία μαζί μας.

  4. Τα είπε όλα ο Πάτερ. Μίλησε εφ όλης της ύλης. Θα ήθελα να αναφέρω ότι όλες οι αρρώστιες προέρχονται μέσα από τις ανωμαλίες. Το χειρότερο αμάρτημα πιστεύω είναι να λες σε ένα πιστό να κάνει μια πράξη ενώ ξέρεις εσύ ο ίδιος ότι αυτή η πράξη είναι αμαρτία ή ανωμαλία και ακόμα χειρότερο είναι όταν εσύ δε διαπράττεις αυτή την αμαρτία ή ανωμαλία. Δηλαδή ουσιαστικά προπαγανδίζεις την αμαρτία ή ανωμαλία προκειμένου να ρίξεις σε πνευματικό αδιέξοδο τον συνάνθρωπο σου ενώ εσύ γνωρίζεις τις συνέπειες αυτών των πράξεών. Αυτή η πράξη επιφέρει τον έλεγχο πάνω στον άλλο άνθρωπο αφού έχει κατακλυστεί από τα πάθη του και μπορείς να τον κάνεις ότι θέλεις προσφέροντας του την αμαρτία-ανωμαλία με την οποία είναι εθισμένος. Βλέπε ναρκωτικά, πορνεία, ομοφυλοφιλία, μοιχεία. Ο διάβολος και ο Αντίχριστος καταστρέφει τον εαυτό του καταστρέφοντας τους ανθρώπους. Είναι ανθρωποκτόνος. Ένα γνωστό παράδειγμα είναι του εμπόρου ναρκωτικών που δε κάνει ο ίδιος χρήση αλλά τα προμηθεύει αυτός. Ισχύει όμως και το όμοιος ομοίω αεί πελάζει δηλαδή αυτός που τα διαδίδει ίσως τα έχει περάσει ή τα περνάει ο ίδιος αλλά όχι απαραίτητα όπως προανέφερα.

    Κύριε Ιησού Χριστέ ελέησον ημάς.

  5. Κι αυτό έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, γιά όσους δέν τό είδαν..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s