Ζαχάροβα: Αυτές είναι οι αξίες που θέλετε να περάσετε στα παιδιά σας;

σ.σ. Το βυτιοφόρο λυμάτων της Ατζέντας ΛΟΑΤ αδειασμένο σε μία φωτογραφία. Κατάθλιψη. Σκοταδισμός. Σαπίλα. Και βέβαια η απάντηση στο ερώτημα της Ζαχάροβα είναι ΟΧΙ.

Αντιδράσεις για την φωτογραφία των αμερικανών αξιωματούχων που εκπροσώπησαν τις ΗΠΑ στην δεξίωση για την ημέρα της Βαστίλλης

Με μία σκληρή ανάρτηση η ισχυρή γυναίκα της ρωσικής διπλωματίας, Μαρία Ζαχάροβα, σχολίασε την πρόσφατη φωτογραφία που απεικονίζει Τους δύο υψηλόβαθμους κυβερνητικούς αξιωματούχους των ΗΠΑ, που εκπροσώπησαν την κυβέρνηση στην επίσημη δεξίωση που παρέθεσε ο Γάλλος πρέσβης στην οικία του, για την ημέρα της Βαστίλλης.

O Joe Biden διόρισε τον Sam Brinton (δεξιά στη φωτό), έναν LGBTQ ακτιβιστή, διευθυντή της νευραλγικής υπηρεσίας πυρηνικών αποβλήτων.

Ο τετράστερος ναύαρχος Rachel Levine διορίστηκε επίσης Υφυπουργός Υγείας των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, από τον Μπάιντεν.

Η εκπρόσωπος του ρωσικού ΥΠΕΞ ανάρτησε την φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μαζί με το ερώτημα: «Αυτές είναι οι αξίες που προσπαθείτε να μεταλαμπαδεύσετε στα παιδιά σας; Μάλλον εμείς αγωνιζόμαστε και για τις δικές σας αξίες»…

Δείτε την ανάρτηση:

Η φωτογραφία είχε αναρτηθεί στο ίνσταγκραμ από τον ίδιο τον διευθυντή διαχείρισης πυρηνικών αποβλήτων.

Η ανάρτηση και η λεζάντα του διευθυντή της υπηρεσίας πυρηνικών αποβλήτων των ΗΠΑ

Η φωτογραφία δημοσιεύτηκε στο λογαριασμό που ανήκει στον Αναπληρωτή Βοηθό Γραμματέα για τα αναλωμένα καύσιμα και τη διάθεση πυρηνικών αποβλήτων Ο λογαριασμός του Sam Briton στο Instagram στις 14 Ιουλίου συγκέντρωσε εκατοντάδες σχόλια και η λεζάντα του έγραφε: “Εβδομάδα 4 στη δουλειά: Σαμπάνια και γιορτή με τον Γάλλο Πρέσβη στην κατοικία του για την Ημέρα της Βαστίλης. (Αλλά και η εκπληκτική ευκαιρία να συνδεθώ με έναν από τους μοναδικούς άλλους τρανς κυβερνητικούς αξιωματούχους, τον ναύαρχο Λεβίν – δεν θα πω ψέματα, ένιωσα υπέροχα να συμφιλιώνομαι με έναν συνάδελφο τρανς που αντιμετωπίζει το μίσος.)”

Η συγκεκριμένη φωτογραφία πάντως προκάλεσε πλήθος οργισμένων αντιδράσεων κατά της κυβέρνησης Μπάιντεν και προσωπικά του αμερικανού προέδρου για τις επιλογές του και εντός των ΗΠΑ. Χιλιάδες σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, θεωρούν ότι οι συγκεκριμένες επιλογές του προέδρου πλήττουν το κύρος της Αμερικής και την εικόνα της χώρας στο εξωτερικό. Ιδιαίτερη σημασία έχει ότι άκρως επικριτικά ήταν και τα σχόλια πολλών Ρεπουμπλικάνων γερουσιαστών και βουλευτών.

newsbreak,16-07-2022

Το είδα ΑΚΤΙΝΕΣ

5 thoughts on “Ζαχάροβα: Αυτές είναι οι αξίες που θέλετε να περάσετε στα παιδιά σας;

 1. Φησίν ο παράνομος του αμαρτάνειν εν εαυτώ, ουκ έστι φόβος Θεού απέναντι των οφθαλμών αυτού· ότι εδόλωσεν ενώπιον αυτού του ευρείν την ανομίαν αυτού και μισήσαι.

  Λέγει από μέσα του ο παράνομος, που έχει πάρει πλέον την απόφασιν να αμαρτάνη· Δεν υπάρχει φόβος Θεού ενώπιόν του. Δεν φοβείται την δικαίαν κρίσιν του Θεού.
  Διέστρεψε δολίως και εθόλωσε τα πάντα ενώπιόν του, ώστε δεν είναι δυνατόν πλέον να διακρίνη αυτός την αμαρτίαν και να την αποστραφή με αποτροπιασμόν.

  Ψαλμ.35

  • Και άνθρωπος εν τιμή ων ου συνήκε, παρασυνεβλήθη τοις κτήνεσι τοις ανοήτοις και ωμοιώθη αυτοίς.

   Ταλαίπωρος άνθρωπος! Ενῷ έχει πάρει από τον Θεόν την ανυπολόγιστον τιμήν της λογικής του φύσεως, δεν εσυνετίσθη, αλλά έταξε τον εαυτόν του εις την θέσιν των ανοήτων κτηνών, έγινε όμοιος με αυτά κατά τον τρόπον της ζωής και τα ένστικτα.
   Ψαλμ.48

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s