Η διοικούσα εκκλησία είναι δυστυχώς βασικό γρανάζι του ανάποδου κόσμου. Αυτοί οι άνθρωποι δεν είναι Χριστιανοί. Έχουν άλλο αφεντικό και υπηρετούν άλλη θρησκεία.

Μία ἀκόμη συζήτηση τοῦ Νεκτάριου Δαπέργολα μέ τόν Στέφανο Δαμιανίδη στόν Focus FM γιά τήν ἀποστασία τοῦ κλήρου καί τόν ἐφιαλτικό κατήφορο τῶν ποιμένων μας, μέ ἀφορμή τήν πρόσφατη – μετά βαΐων καί κλάδων – βάφτιση τῶν υἱοθετημένων παιδιῶν ἑνός ζευγαριοῦ ὁμοφυλοφίλων ἀπό τόν ἀρχιεπίσκοπο Ἀμερικῆς Ἐλπιδοφόρο. Ἡ προδοσία τῆς ὀρθόδοξης πίστης μας δυστυχῶς ἐπιταχύνεται καί μαζί καί ἡ πορεία πρός τήν παγκόσμια Πανθρησκεία. Ἀκοῦστε πιό κάτω τό 15λεπτο ἠχητικό:

«Ουδεμία έκπληξη δεν αποτελεί η βάπτιση που έκανε ο Ελπιδοφόρος, ο οποίος είναι από τους πιο διαβόητους νεοεποχίτες» υπογράμμισε μιλώντας στον Focus FM και στον Στέφανο Δαμιανίδη ο Νεκτάριος Δαπέργολας, Διδάκτωρ Βυζαντινής Ιστορίας.

“Ο άνθρωπος έχει σχέση με στοές, με τον οικουμενισμό με κοσμικότητες. Δεν έχει καμία σχέση με το Χριστό και την Ορθοδοξία. Αυτοί οι άνθρωποι δεν είναι Χριστιανοί. Έχουν άλλο αφεντικό και υπηρετούν άλλη θρησκεία. Η διοικούσα εκκλησία είναι δυστυχώς βασικό γρανάζι του ανάποδου κόσμου. Αυτό είναι το ζοφερό πνεύμα των καιρών και σε αυτό διολισθαίνουμε συνεχώς”, ανέφερε.

“Η ατζέντα είναι γνωστή, είναι αποσπάσματα του ανάποδου κόσμου, ο οποίος δομείται εδώ και πολλές δεκαετίες. Ο πολυ-πολιτισμός, ο σεβασμος στις διαφορετικότητες, η ελεύθερη επιλογή φύλου, η υπονόμευση της εθνικής μας συνείδησης και της ιστορικής μνήμης. Τώρα δεν τα ακούμε απλώς, βρισκόμαστε στη φάση της επιβολής τους”, είπε ο ίδιος.

“Ζήσαμε μία δυστοπική απάτη στημένη και προετοιμασμένη. Πάρα πολύς κόσμος και κυρίως κόσμος της εκκλησίας έπεσε σε αυτή την παγίδα. Δεν είναι μόνο φόβος και έλλειψη εμπιστοσύνης προς τον Θεό, πρόκειται περί βλασφημίας”, τόνισε ο κ. Δαπέργολας.

“Είμαστε μπροστά σε κοσμογονικά γεγονότα, τα οποία θα ανατρέψουν άρδην την κατάσταση. Ο Θεός δίνει παράταση σε αυτά που πρόκειται να ζήσουμε, μήπως και μετανοήσουμε, αν και δυστυχώς δεν το βλέπω να γίνεται”, πρόσθεσε.

Αναφερόμενος τέλος στον Άγιο Παΐσιο που σήμερα η Εκκλησία τιμά τη μνήμη του, ο κος Δαπέργολας δήλωσε: “Μία τεράστια μορφή, από τους κορυφαίους σύγχρονους Αγίους. Ελπίζουμε όλα αυτά που είπε για την πατρίδα μας, να εκπληρωθούν συντομα”.

focusfm.gr


3 thoughts on “Η διοικούσα εκκλησία είναι δυστυχώς βασικό γρανάζι του ανάποδου κόσμου. Αυτοί οι άνθρωποι δεν είναι Χριστιανοί. Έχουν άλλο αφεντικό και υπηρετούν άλλη θρησκεία.

 1. Γεννηθήκαμε σε έναν ανάποδο κόσμο και αυτοί που δεν τον αποδέχονται είναι μάρτυρες.

 2. Ας μην κατηγορεί ο λαός σου ο ένας τον άλλο αδιάκριτα», λέει ο Κύριος. «Έχουν όμως κάθε λόγο να κατηγορούν τους ιερείς.  Εσείς, ιερείς, σκοντάφτετε μέρα μεσημέρι, μαζί σας σκοντάφτουν και οι προφήτες τη νύχτα. Εγώ θα καταστρέψω όλο σας το συγγενολόι.  Ο λαός μου βαδίζει στην καταστροφή από έλλειψη γνώσης. Επειδή με αγνοήσατε, θα σας αγνοήσω κι εγώ ως ιερείς μου. Επειδή λησμονήσατε το νόμο του Θεού σας, θα λησμονήσω κι εγώ τα παιδιά σας.
  Όσο πληθαίνανε οι ιερείς, τόσο αμάρταναν ενώπιόν μου. Κι εγώ τη δόξα τους σε ατιμία θα μεταβάλω.  Τρέφονται απ’ του λαού μου τις θυσίες εξιλέωσης, γι’ αυτό την ανομία του επιθυμούν.  Αλλά θα πάθουν κι οι ιερείς όμοια με το λαό. Για τη διαγωγή τους θα τους τιμωρήσω, θα τους ανταποδώσω ανάλογα με τα έργα τους.  Θα τρώνε, μα δε θα χορταίνουν· θα επιδίδονται στην πορνεία, αλλά δε θα πολλαπλασιάζονται· γιατί εγκατέλειψαν τον Κύριο για να δοθούν στη λατρεία των ειδώλων.
  Ωσηέ
  Κεφ 4

 3. τοῦ Μαμμωνᾶ εἶναι !
  τὸ βλέπουμε ὅλοι !
  καὶ τὸ ἀνάποδο σὲ αὐτοὺς εἶναι
  πὼς ἀφιερώθηκαν στὸν Θεό !
  ( ὁ ἄλλος ὁ μεγαλοεπιστήμων, ἄφησε τὴν ΝΑΣΑ γιὰ τὸν…Θεό !)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s