Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης του επινοητή της m-RNA τεχνολογίας Δρ. Μαλόν στον focus.fm.

*Ο ιός εργαλειοποιήθηκε για σκοπούς που δεν έχουν καμμία σχέση με την δημόσια υγεία… [αλλά] με την οικονομική και εξουσιαστική ατζέντα, με τον έλεγχο. Γι’ αυτό και δεν μπορεί κάποιος να εξηγήσει τις συμπεριφορές των κυβερνήσεων, του ΠΟΥ. (που κάνουν παράλογα πράγματα) Αν πρόκειται για την δημόσια υγεία, τότε γιατί όλες οι αποφάσεις τους καταλήγουν να είναι λάθος από κάθε άποψη, ενώ αντιθέτως έχουν απόλυτη χρήση και εφαρμογή στην οικονομική και εξουσιαστική ατζέντα;

*Αν πούμε ότι η 4η βιομηχανική επανάσταση είναι ένα είδος πλοίου από σιλικόνη με την ενσωμάτωση τεχνητής νοημοσύνης και ρομποτικής -με σκοπό φυσικά να ελεγχθεί ο κόσμος- τότε η 5η βιομηχανική επανάσταση θεωρείται η μίξη του ανθρώπου με την μηχανή. Άρα μιλάμε για μία ανθρωπομηχανή. Και απ’ ό,τι φαίνεται αυτός είναι και ο στόχος τους. Και όλο και περισσότεροι άνθρωποι βγαίνουν και μιλούν ανοιχτά πλέον για αυτό. Φράσεις όπως «άχρηστοι καταναλωτές» είναι ενδεικτικές όσον αφορά στην μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού που επιθυμούν (μείωση των γεννήσεων, αύξηση των θανάτων).
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΌ ΣΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ.

σ.σ. Αδέλφια εκεί στο focus. Ωραία τα φτιάξατε τα μικρόφωνα. Την επόμενη φορά θα θέλαμε να ακούμε και αυτόν που δίνει την συνέντευξη, όχι μόνο την μετάφραση. Ευχαριστούμε πολύ!


ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ

2 thoughts on “Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης του επινοητή της m-RNA τεχνολογίας Δρ. Μαλόν στον focus.fm.

  1. Για τον Πλάτωνα και την αρχαία Ελλάδα είπε κάτι ανοησίες ο Μαλόουν αλλά τέλος πάντων.

  2. Ex-government scientist James Rampton’s secret research could have deadly consequences when a neighbour reports his suspicious behaviour to the ruthless investigator tasked with finding and terminating “extremists” like himself.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s