Ο σκοταδιστής Μητσοτάκης θεωρεί οπισθοχώρηση την προστασία των ανυπεράσπιστων αγέννητων παιδιών από το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ.

Προβληματισμένος δηλώνει ο θλιβερός Μητσοτάκης που το Ανώτατο Δικαστήριο στις ΗΠΑ αποφάσισε ότι η έκτρωση δεν αποτελεί ομοσπονδιακό συνταγματικό δικαίωμα! Θεωρεί την εν λόγω απόφαση οπισθοχώρηση όσον αφορά στον αγώνα για τα «δικαιώματα» των γυναικών! Ποιά «δικαιώματα»; Να σκοτώνουν τα παιδιά τους;

Αλλοίμονο αν τα «δικαιώματα» των γυναικών εδράζονται στις δολοφονίες των ανυπεράσπιστων παιδιών που κουβαλούνε στα σπλάχνα τους. Αν μάθαμε και βιώσαμε ένα πράγμα σε όλη μας την ζωή είναι την δύναμη της μητρικής αγάπης, που υπομένει τα πάντα και υπερβαίνει τα ανυπέρβλητα. Εμείς γνωρίσαμε τη μάνα που θυσιάζεται για τα παιδιά της, όχι την φόνισσα που τα θυσιάζει για την πάρτη της.

Η νέα τάξη χρησιμοποιεί τον μηχανισμό της πυραμίδας για να διαδώσει τον δηλητηριώδη μισάνθρωπο μετανθρωπισμό της που πολεμά οτιδήποτε διαιωνίζει το ανθρώπινο γένος: τις οικογένειες, τους άντρες, τις γυναίκες, τα παιδιά.

Για να το κάνει αυτό χρησιμοποιεί τα πιόνια της στις κυβερνήσεις, τα οποία είτε με δηλώσεις είτε με νομοθετήματα ενσταλάζουν και επιβάλουν δια της βίας τη νεοταξική ατζέντα και στον τελευταίο πολίτη.

Ο γεννημένος πιστός δούλος της νέας τάξης Μητσοτάκης, θεώρησε στο παρελθόν «απώλεια» τον θάνατο της Σιμόν Βέιλ χάρη στην οποία εκατομμύρια παιδιά δεν κατάφεραν να γεννηθούν.

Πως γίνεται σε μία Ορθόδοξη χώρα να βρίσκεται στην κορυφή ένας τέτοιος ασυνείδητος κυβερνήτης; Πώς γίνεται να εκφράζει δημοσίως την δυσαρέσκειά του με την απονομιμοποίηση της αμαρτίας;

ΓΙΝΕΤΑΙ. Όταν η διοικούσα Εκκλησία έπαψε να στηλιτεύει την αμαρτία και τα βρήκε με τον αμαρτωλό κυβερνήτη.

ΓΙΝΕΤΑΙ. Όταν ο ίδιος ο λαός έχει τυφλωθεί από την αμαρτία, και δεν δύναται να ξεχωρίσει το αληθινό από το ψεύτικο, το καλό από το κακό.

Ο καντιποτένιος ψεύτης βρίσκει ευκαιρία και κοροϊδεύει τον λαό μπροστά στα μάτια του. Ένα εξώφθαλμο παράδειγμα είναι το παρακάτω, όπου κρίνεται αναγκαίο να προβάλει θετικά, σε σημείο γελοιότητας, αυτό ακριβώς που έχει βαλθεί να καταστρέψει. Το αποτέλεσμα είναι άκρως αντιφατικό και εξοργιστικό για κάποιον που καταλαβαίνει. Με το βιβλίο του μισάνθρωπου ευγονιστή Κλάους Σβαμπ από τη μία, και με τις συνωστισμένες φωτογραφίες μελών της οικογένειας που κοντεύουν να πέσουν από το γραφείο από την άλλη. Έτσι του έχουν πει οι επικοινωνιολόγοι να κάνει. Να βάζει πολλές κορνίζες στο γραφείο του για να παριστάνει τον φίλο του θεσμού της οικογένειας που έχει βαλθεί να καταστρέψει.

Είναι ο ίδιος δούλος του μισόκαλου όφεως που έκλεισε τις Εκκλησίες και τώρα εμφανίζεται πάλι σε αυτές!

Πριν ένα μήνα η διοίκηση του Μπαϊντενάκη αποφάσισε να αντικαταστήσει τη λέξη γυναίκα με πιο «ουδετερόφυλες» εκφράσεις όπως «πρόσωπο που γεννάει». Αυτή είναι η πορεία που διαγράφεται και για εμάς.

«Γυρίστε πίσω» φωνάζει ο Άγιος Πορφύριος. Οδηγούμεθα σε αδιέξοδο. Σε πηχτό σκοτάδι. Στην εδώ και τώρα κόλαση.

«ΟΛΟΙ ΠΙΣΩ. ΓΥΡΙΣΤΕ ΠΙΣΩ.»


ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ

5 thoughts on “Ο σκοταδιστής Μητσοτάκης θεωρεί οπισθοχώρηση την προστασία των ανυπεράσπιστων αγέννητων παιδιών από το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ.

 1. Υπήρξαν εποχές που τα εκτός γάμου παιδιά τα συνόδευε μια ζωή ο χαρακτηρισμός «μπάσταρδο», από την κατά τ΄άλλα ευλαβή χριστιανική κοινωνία. Υπάρχουν ανεπιθύμητα παιδιά που τα αναλαμβάνουν ορφανοτροφεία που η «φροντίδα» που τους παρέχουν, μπορεί να περιλαμβάνει κάθε είδους κακοποίηση (όπως συνέβει πρόσφατα). Όπως υπάρχουν μητέρες, που είναι αρκετά αδύναμες και ανήμπορες να υπερβούν τις δυσκολίες της ανατροφής των παιδιών τους.
  Είμαστε εναντίον των εκτρώσεων. Αλλά θέλουμε ποιο υπεύθυνους ανθρώπους, ιδιαίτερα γυναίκες που συνειδητά θέλουν να γίνουν μητέρες, και να φέρουν την ιδιότητα της μητρότητας με αξιοπρέπεια, όπως θέλουμε και μία λιγότερο υποκριτική κοινωνία.
  Σε κάθε περίπτωση, εύκολο θύμα της εγκληματικότητα ή της επιπολαιότητα των εμπλεκομένων, γονιών, μητέρων, κοινωνίας, πολιτείας, είναι τα παιδιά, γεννημένα ή αγέννητα. Αυτά είναι εκτεθειμένα στο «έλεος» των ανθρώπων.
  Ο Θεός να προστατεύει και να ελεεί όλα τα παιδιά!

 2. ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΕΣ ΟΙ…..ΝΕΟΤΑΞΙΚΕΣ, ΔΗΘΕΝ «ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΕΣ» ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΕΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΝΟΜΩΝ ΟΠΩΣ ΕΔΩ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΕΣ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ, ΜΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ……ΠΕΡΊΕΡΓΕΣ,
  ΑΣ ΜΗ ΒΙΑΣΤΟΥΜΕ ΝΑ ….ΧΑΡΟΥΜΕ.

  ΠΙΣΤΕΥΩ, ΠΩΣ ΑΠΟ…ΤΣΙΜΠΗΜΕΝΕΣ ΜΕΤ@ΝΘΡΩΠΙΚΕΣ Μ@ΝΕΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ «ΑΥΤΟΙ» ΤΙ…..ΠΑΙΔ@ΚΙΑ ΘΑ ΒΓΟΥΝ.

  ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΑΦΟΥ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΕΠΙ ΓΗΣ?????
  Η ΥΠΟΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑ ΕΩΣ…ΣΤΕΙΡΩΣΗ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΦΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΣΙΑΣ ΚΥΡΙΩΣ,ΩΣ ΤΩΡΑ;
  ΠΡΟΣ ΤΙ ΛΟΙΠΟΝ Η …ΌΨΙΜΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΚΤΡΩΣΕΩΝ?
  ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΌ ΘΕΤΩ ΔΙΟΤΙ,
  ΦΟΒΟΥ ΤΟΥΣ ΔΑΝΑΟΥΣ ΚΑΙ ΔΩΡΑ ΦΕΡΟΝΤΑΣ.

 3. Δεν περιμέναμε κάτι άλλο από τον αντινατιβιστή,φιλολαθρομεταναστών και φιλοσοδομίτη νεοταξίτη Μητσοτάκη.

 4. Τουλάχιστον πέντε πολιτικοί αρχηγοί, οι κύριοι Μητσοτάκης, Τσίπρας, Ανδρουλάκης, Κουτσούμπας και Βαρουφάκης, με σχετικές, κατάπτυστες δηλώσεις τους, ενδεικτικές του «ήθους» τους, τάχθηκαν κατά της μνημειώδους δικαστικής αποφάσεως του Ανωτάτου
  Δικαστηρίου των ΗΠΑ, η οποία έβαλε φρένο στον ανεξέλεγκτο δικαιωματισμό των όσων διενεργούν την εν ψυχρώ εμβρυοκτονία.
  Πρόκειται περί καταντήματος ολκής, ενδεικτικό της πνευματικής και ηθικής καθιζήσεως και νόσου που μαστίζει το εν Ελλάδι πολιτικό σύστημα.
  Λίαν ορθώς, επισημαίνεται στο στο συγκεκριμένο άρθρο από το συντάκτη του, η τεράστια ευθύνη τόσο της λεγόμενης διοικούσας Εκκλησίας όσο και η αντίστοιχη ικανής μερίδας του ελληνικού λαού, απέναντι στο εκφυλιστικό αυτό φαινόμενο.
  Δυστυχώς, μεγάλο τμήμα της ελληνικής κοινωνίας, όχι μόνο θεάται απαθώς τα όσα τις τελευταίες δεκαετίες απεργάζονται, σε βάρος των θρησκευτικών και εθνικών ιδανικών, οι νεοταξίτες πολιτικοί, με τη συνδρομή δημοσιογράφων, οικονομικών και πανεπιστημιακών παραγόντων, αλλά και επικροτούν, επιδοκιμάζουν και υπερθεματίζουν των ολεθρίων αυτών πολιτικών και πρακτικών.
  Πρόκειται, αναντιλέκτως, για σύμπτωμα βαθύτατης παρακμής, αλλοτριώσεως και σήψεως.
  Για πλήρη αλλοίωση και διαστροφή των αξιιλογικών κριτηρίων των νεοελλήνων, των οποίων, αυτές τις ημέρες, την προσοχή αποσπά και απορροφά ο χιμπατζής του Αττικού Πάρκου…
  Εκατοντάδες χιλιάδες ανυπεράσπιστα ανθρώπινα έμβρυα δολοφονούνται στη χώρα μας εν ψυχρώ και εκ προμελέτης με τη σύμπραξη αδιστάκτων γυναικών και επίορκων γιατρών και οι βαρέως νοσούντες, από ηθικής και πνευματικής πλευράς νεοελληνες, αλληθωρίζουν στις γάτες και τους χιμπατζήδες… (Εννοείται ότι η κακοποίηση των ζώων τυγχάνει καταδικαστέα από χριστιανικής πλευράς αλλά υπάρχει και μια ιεράρχηση και διαβάθμιση εν προκειμένω που έχει ανατραπεί από τις επιταγές της βρωμερής και διαστροφικής «πολιτικής ορθότητας»).
  Παρελαύνουν αναιδέστατα και προκλητικότατα οι σοδομίτες (γέμοντες απύθμενου θράσους ονομάζουν την παρέλαση της αισχύνης «gay pride») και αυτοί τους χειροκροτούν και τους ενθαρρύνουν. Σημειωτέον, ότι στα εν λόγω αίσχη, περιλαμβάνεται και η διαπόμπευση ιερών προσώπων και συμβόλων της Πίστεώς μας καθώς και η βάναυση προσβολή της δημοσίας αιδούς. Την οποία, οι σημερινοί απόγονοι των Αγίων και των Ηρώων, όχι μόνο την παραθεωρούν αλλά και συνευδοκούν αναίσχυντα στα όσα πράττονται…
  Η στοχοθεσία του κινήματος της «πολιτικής ορθότητας» άρχισε να υλοποιείται και να αποδίδει τους βρώμικους καρπούς της.
  «Θα κάνουμε το Δυτικό πολιτισμό να βρωμίσει», έγραψε αναίσχυντα κάποτε, ένας εκ των ηγετών του εν λόγω κινήματος.
  Ποιος θα το φανταζόταν ότι θα βρίσκονταν «Ελληνες» νέοι και» Ελληνίδες» νέες που θα διαδήλωναν με πανό που έγραφε «στο διάολο η οικογένεια, στο διάολο η πατρίς, να πεθάνει η Ελλάδα να ζήσουμε εμείς»; Έχει αρχίσει να βρωμάει «πολιτική κορρεκτίλα» το Πανεπιστήμιο που έχει μετατραπεί σε Παν-επιζήμιο, το Σχολείο, ποικίλα σωματεία και σύλλογοι.

 5. Ακόμη και εντός του ιεραρχικού σώματος της καθ Ελλάδα Εκκλησίας διαπιστώνουμε, συνεχώς, «πολιτικά ορθές» σκέψεις, θέσεις και πρακτικές, από προβεβλημένους, από το συστημικό κατεστημένο, ιεράρχες και κληρικούς αλλά και θεολόγους, πανεπιστημιακούς και μη.
  Ειδικά, για τη λεγόμενη διοικούσα Εκκλησία, αξίζει να υπομνησθεί και επισημανθεί, ότι από την αποφράδα εκείνη ημέρα που εξελέγη αρχιεπίσκοπος ο «χάρτινος επιτελάρχης» Ιερώνυμος Λιάπης, εγκαινιάσθηκε μια άνευ προηγουμένου συνθηκολόγηση της Εκκλησίας της Ελλάδος με την αντινομοθετούσα τω αιωνίω Νομοθέτη Χριστώ, κατ επίφασιν, χριστιανική πολιτεία.
  Ποιος μπορεί να λησμονήση την επονείδιστη «αντίδραση» της υπό τον κ. Ιερώνυμο το Β`Συνόδου έναντι του λεγόμενου «αντιρατσιστικού νομοσχεδίου», της μεταλλάξεως του μαθήματος των Θρησκευτικών, του νομοσχεδίου περί «αλλαγής φύλου» από τα 15!!!!, της νομοθετικής κατοχυρώσεως της ομόφυλης διαστροφής, της μετατροπής των σχολείων μας σε ηθικές χαβούζες διά των δυσώνυμων «έμφυλων (γράφε έκφυλων) ταυτοτήτων», των διενεργούμενων, κατ έτος, «gay pride», της βλασφήμου και ασεβεστάτης διαπομπεύσεως του Θεανθρώπου με το αισχρούργημα «Corpus Christi» και γενικώς Ιερών προσώπων και συμβόλων με συναφή «καλλιτεχνικά» βοθρολύματα, της συνεχούς περιθωριοποιήσεως της Εκκλησίας στα πλαίσια του δημοσίου βίου, του ανεξέλεγκτου δικαιωματισμού και της ιδιαίτερα προνομιακής, από πλευράς νομικού πλαισίου, θέσεως κάποιων γνωστών και μη εξαιρετέων μειονοτήτων (ομοφυλόφιλοι, «φιλόζωοι») σε βάρος της υπόλοιπης κοινωνίας.
  Ολόκληρο κομβολόγιο υποχωρήσεων συνιστά η τραγική και ολέθρια αρχιεπίσκοπεία του βολικότερου για το σύστημα, από καταβολής ελληνικού κράτους, αρχιεπισκόπου.
  Επιπροσθέτως, η άχρι τούδε σκανδαλωδέστατη στάση τόσο της αρχιεπισκοπής Αθηνών, όσο και της ΔΙΣ απέναντι στους κληρικούς εκείνους που, τρόπον τινά, «αμνηστεύουν» το βδελυκτό πάθος της ομοφυλοφιλίας, τόσο δια λόγου, όσο και διά γραφίδος (βλέπε Νέας Ιωνίας Γαβριήλ, Αργολίδος Νεκτάριος, π.Φιλόθεος Φάρος, π. Βασίλειος Θερμός, π. Αλέξανδρος Καριώτογλου και ενδεχομένως και κάποιοι άλλοι) μας γεμίζει μελαγχολία και μας εξοργίζει. Τι μήνυμα, περνούν, στην κοινωνία οι συγκεκριμένοι κληρικοί;
  Επιτρέπεται τις ιδεοληψίες τους να τις λανσάρουν ως εκκλησιαστικά και θεολογικά θέσφατα;
  Δεν ναρκοθετούν την πνευματική ζωή των πιστών; Δεν προκαλούν σκανδαλισμό και σύγχυση; Δεν ανατρέπουν την ευαγγελική και αγιοπατερική παρακαταθήκη;
  Γιατί έχουν αφεθεί ασύδοτοι, από την προϊσταμένη τους αρχή, προκειμένου να περιφέρουν τα ληρήματά τους ανεμπόδιστα και ανεξέλεγκτα;
  Δεν αμαυρώνουν την εικόνα της Εκκλησίας έναντι των κοσμικώς φρονούντων, πλην όμως, εχόντων υγιείς, εν προκειμένω, απόψεις;
  Εχουν συμπληρωθεί περίπου 5 ημέρες από την ανακοίνωση της εκδόσεως της μνημειώδους δικαστικής αποφάσεως των ΗΠΑ και η μόνη αντίδραση, μέχρι στιγμής, από την πλευρά της διοικούσας Εκκλησίας, υπήρξε η λίαν ορθή και πεπαρρησιασμένη δήλωση του μητροπολίτη Πειραιώς.
  Ακόμη και ο αιρετικός πάπας της Ρώμης, αστραπιαίως ενεργών, προέβη σε δήλωση επιδοκιμασίας, βάζοντάς μας (ποιος, ο πάπας και δη ο συγκεκριμένος…).
  Οι ημέτεροι επίσκοποι , πλην του Πειραιώς, τι έπραξαν; Η ΔΙΣ ΠΩΣ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ;
  Εχθές Κυριακή, επί τη βάσει της εκκλησιαστικής ειδησεογραφίας, έλαβαν χώρα συλλείτουργα, σε διάφορες περιοχές της χώρας, στα οποία παρέστησαν και θεσμικοί, κρατικοί παράγοντες. Δεν δόθηκε, εκ των πραγμάτων, στους αρχιερείς μας, μια άριστη ευκαιρία, αφ ενός μεν εκδηλώσεως επιδοκιμασίας της εν θέματι δικαστικής αποφάσεως, αφ ετέρου δε εξαπολύσως, από την πλευρά τους, δριμείας αλλά επιβεβλημένης επιθέσεως κατά των πολιτικών εξουσιαστών με αφορμή τις άθλιες και ελεεινές τοποθετήσεις τους απέναντι σε αυτήν;
  Πάλι επελέγη η ένοχη σιωπή ως κατευθυντήρια γραμμή «δράσεως»;
  Πάλι να μην τα χαλάσουμε με το βρωμερό και σάπιο πολιτικό σύστημα και τους υπηρέτες του;
  Πάλι να μην ανοίξουμε μέτωπο με το συστημικό κατεστημένο;
  Ας βυθίζεται, λοιπόν, το Έθνος και η κοινωνία στο βούρκο, ας μας έχουν πνίξει οι αναθυμιάσεις της ηθικής χαβούζας, στην οποία εν πολλοίς έχει μετατραπεί η πατρίδα μας, ας θριαμβεύει το κακό ελλείψει αγωνιστικής αντιστάσεως των υγιών δυνάμεων.
  «Ημείς ατάραχοι παίζομεν τον πλαγίαυλόν μας», κατά το μακαριστό Φλωρίνης Αυγουστίνο!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s