Εφιαλτικό μήνυμα εκπαιδευτικού προς γονείς για την σχολική χρονιά που έρχεται.(βίντεο)

Από συγκέντρωση στο Ηράκλειο Κρήτης

«Ο Σεπτέμβριος δεν είναι μακριά, τα σχολεία θα ξανανοίξουν. Ποιά σχολεία όμως γονέα, σε ενημέρωσε κανείς; Η ίδια ως εκπαιδευτικός ενημερώνομαι κατευθείαν μέσω μέιλ από την Πρωτοβάθμια. Η Πρωτοβάθμια ενημερώνεται από το Υπουργείο. Θέλεις να μάθεις σε τί σχολείο θα πας το παιδί σου;

Το καινούριο λοιπόν σχολείο θα περιλαμβάνει:

-Υποχρεωτικό εμβολιασμό / υποχρεωτικό τεστ.

-Σεξουαλική διαπαιδαγώγηση από τα νήπια.

-Αποδοχή των ομοφυλόφιλων και εκπαίδευση πάνω σε αυτό.

-Προετοιμασία για επιχειρηματικότητα, λατρεία χρήματος από την Β Δημοτικού.

-Ρομποτική με τσιπάκια.

-Πληροφορική και επέκταση εξ’ απποστάσεως.

-Αγγλικά απ’ τα νήπια.

-Υποχρεωτική διετής προσχολική αγωγή.

-Πλήρης αλλαγή της φιλοσοφίας του σχολείου με απώτερο σκοπό την πλήρη αλλαγή του ήθους και της ψυχοσύνθεσης των παιδιών. Αντί τα σχολεία να αποτελούν πηγή ανάπτυξης και ήθους, ελληνοχριστιανικών αξιών, ψυχικής ηρεμίας και γαλήνης, θα μεταμορφωθούν σε κολαστήρια παιδικών ψυχών.

Μερικοί λένε. Και τί θα γίνει; Άμα λείψει το παιδί μου από το σχολείο θα φέρουν την αστυνομία στο σπίτι και δεν θα αφήσουν να αποφασίσουμε εμείς για αυτό.

Η ίδια ως εκπαιδευτικός (η κυρία δηλαδή) απαντά: Τα παιδιά των γύφτων έχουν το δικαίωμα να λείπουν από το σχολείο τρεις βδομάδες το μήνα και να έρχονται όποτε το θυμούνται μόνο και μόνο για να παίρνουν το επίδομα. Αν όλοι οι γονείς κρατήσουν τα παιδιά στο σπίτι απλώς δεν θα εφαρμοστεί το καινούριο εκπαιδευτικό σύστημα. Ενημερώνω από τώρα γιατί το καλοκαίρι περνάει γρήγορα και αν δεν γίνει καμία ολική καταστροφή ή δεν ξέρω και ‘γω τί άλλο είμαστε να μας κλαιν οι ρέγκες.

Γονείς. Δεχτήκαμε τη μάσκα στα παιδιά μας. Τα σελφ τεστ. Την απόσταση. Τα αντισηπτικά. Την θερμομέτρηση. Μας δίνεται τώρα μία ευκαιρία να αρνηθούμε τα πάντα.

Ξεκολλήστε τον εγκέφαλό σας από το ‘πρέπει να στείλω το παιδί μου σχολείο για να μάθει γράμματα’, γιατί δεν ευσταθεί. Δεκαέξι χρόνια είμαι στην εκπαίδευση. Έχω γυρίσει όλη την Ελλάδα. Έχω γνωρίσει εκατοντάδες δασκάλους και καθηγητές. Σας το δηλώνω με πάση ειλικρίνεια: Δεν υπάρχουν παιδαγωγοί εδώ και πολλά χρόνια που να γνωρίζουν τον ρόλο τους. Το 95% είναι άθεοι. Το 99% θα έκαναν τα πάντα για να μην χάσουν τα χίλια ευρώ. Οι σωστοί δάσκαλοι έχουν πεθάνει εδώ και πολλά χρόνια.

Στην αρχαία Ελλάδα ο γονιός επέλεγε ποιος παιδαγωγός θα διδάξει τα παιδιά του. Αυτό σας λέω μόνο.

Γίνατε συνεργοί σε πολλά εγκλήματα εις βάρος των παιδιών σας.

Γονέας δεν είναι αυτός που προσπαθεί να μην λείψει τίποτα από τα παιδιά του. Γονέας είναι αυτός που μαζί με την τροφή του σώματος τρέφει και την ψυχή του παιδιού με πνευματικά εφόδια. Αν δεν είστε ικανοί για αυτό μην κάνετε παιδιά. Αγοράστε σκυλιά.

Φτάνει πια. Εκπέμπω sos· τα παιδιά σας κινδυνεύουν


ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ

6 thoughts on “Εφιαλτικό μήνυμα εκπαιδευτικού προς γονείς για την σχολική χρονιά που έρχεται.(βίντεο)

 1. Οι σημερινοί γονείς δε νομίζω να στέλνουν τα παιδιά τους για να μάθουν γράμματα. Ούτε καν αυτό, έστω κι αν δεν ισχύει. Τα στέλνουν για να βρούνε δουλειά και να βγάζουν χρήματα.

 2. Οἱ σημερινοὶ γονεῖς πηγαίνουν τὰ παιδιά τους στὸ σχολεῖο γιὰ νὰ «ξέρουν ποῦ εἶναι» (ἂν τὸ ξέρουν κι αὐτό) τὴν ὥρα ποὺ αὐτοὶ βρίσκονται στὴ δουλειά. Τὰ σημερινὰ σχολεῖα εἶναι (στὴν καλύτερη περίπτωση) κέντρα φύλαξης παιδιῶν. Στὴ χειρότερη… κέντρα διαφθορᾶς παιδιῶν…

 3. Ορισμένοι τα έλεγαν και κυρίως τα έγραφαν από τον Σεπτέμβριο του 2020 καλώντας τους γονείς να μην μασκοφορέσουν τα παιδιά τους.
  Είχα γράψει δύο ή τρία άρθρα, το ένα ήταν «έχε το νου σου στο παιδί» που είχε κάνει το γύρο του διαδικτύου, αλλά δυστυχώς τίποτα δεν έγινε. Προκρίθηκε η αξία της συμμετοχής των παιδιών στο άθλιο εκπαιδευτικό σύστημα που εξοικείωσε τα παιδιά με την επιβολή των υποχρεωτικών ιατρικών πράξεων.
  Προσωπικά πρόλαβα να σώσω τα παιδιά μου από την υποχρεωτική μασκοφορία αξιοποιώντας τα «παραθυράκια του νόμου» τα οποία και αυτά έκλεισαν ερμητικά.
  Η δασκάλα έχει επίγνωση σε ποιος απευθύνεται; Σε τριπλοεμβολιασμένους γονείς των οποίων ελέγχεται η σκέψη, το συναίσθημα και η συμπεριφορά τους. Όχι μόνο δεν βρίσκουν αποκρουστικό το νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα αλλά πανηγυρίζουν γιατί κινείται στην κατεύθυνση της προόδου και του εκσυγχρονισμού των ηθών.
  Εδώ θα εμβολιάζονται πεντάχρονα και η δασκάλα καλεί τους γονείς να κρατήσουν τα παιδιά τους στο σπίτι; Συγγνώμη αλλά δεν έχει επαφή με το περιβάλλον. Είναι αργά πια για δάκρυα ή μάλλον είναι ΜΟΝΟ για δάκρυα.
  Ζούμε την αποθέωση της σαπίλας αλλά όσοι αντέξουν μέχρι τέλους διατηρώντας αλώβητη την ακεραιότητα της συνείδησής τους, χωρίς να προβούν σε επώδυνες εκπτώσεις και «συνετούς» συμβιβασμούς, θα ζήσουν και την αποθέωση της Αλήθειας που θα φέρει στο προσκήνιο της Ιστορίας την Αναλαμπή της Ορθοδοξίας.
  Αμήν. Γένοιτο.
  Δημήτριος Νικ. Δασκαλάκης

  • Αγαπητοί ,
   Χαίρεται πάντα .
   Σχολείο . Από την εποχή μου είχε ξεκινήσει να είναι » πτηνοτροφίο » που δυστυχώς λίγα έμεναν ως γνώση διαχρονική και κυρίως παρήγαγε μελλοντικά γρανάζια της καταναλωτικής κοινωνίας . » Θα γίνω ιατρός για να βγάζω πολλά λεφτά » και άλλα άκουγες . Και αν δεν τα κατάφερνε κάποιος να περάσει στην Ελλάδα , πήγαινε σε Βουλγαρία , Ρουμανία κ.α. , χωρίς βέβαια να σημαίνει ότι η μετέπειτα εξέλιξη του δεν θα ήταν καλή ( επιστημονικά εννοώ ) . Φθάσει να είναι όντως σημεία φύλαξης παιδιών με ταυτόχρονη αντιπαιδαγωγία αυτών από τα ήθη,έθιμα,χριστιανικά και ιστορικά χαρακτηριστικά και πρότυπα του έθνους μας ( βλέπε π.χ. ενδυμασία , μουσική κλπ. ), αλλά και της διάβρωσης της παιδικής ψυχής με τη σεξουαλικότητα και όχι μονο . Αρκετοί νεοι το αντιλαμβάνονται αυτό και βλέποντας το σύγχρονο τρόπο ζωής αντιδρούν με τον παρορμητικότητα και χωρίς οδηγό . Δυστυχώς αρκετοί γονείς είναι παραδομένοι στο κυνήγι της επιβίωσης και πλέον αφού δεν ασχολήθηκαν με τα παιδακια τους από τα τρυφερά χρόνια , τα παρέδωσαν στην (α)τύχη τους .
   Και φθάνουμε στο φαινόμενο των τελευταίων δύο ετών ( προστατευτική μάσκα ) . Γονείς κυνηγήθηκαν επειδή αντέδρασαν . Και αρκετοί αντέδρασαν και λόγω άρνησης των τέκνων τους να φέρουν αυτό το υπερβολικότατο κατασκεύασμα . Και καταδικάστηκαν . Και μαζί τους και τα παιδιά .
   Παρεμπιπτόντως τέτοια βίντεο κυκλοφορούσε και πέρυσι , μήπως είναι » παλιό» ;
   Εννοείται κ Δασκαλάκη ότι το να απευθύνεσαι σε ανθρώπους που παραδόθηκαν στη σύγχρονη παρακμιακή αντίχριστη πραγματικότητα δεν θα καταφέρεις και πολλά. Αλλά έχεις το ανθρώπινο ιδίωμα της ευσυνειδησίας και αγάπης προς Θεό και άνθρωπο και νιώθεις να θες να τα πεις . Μα κάποια στιγμή ό,τι ήταν να ειπωθεί , έχει γίνει ήδη. Κάποια στιγμή νιώθεις ότι έχεις ανάγκη να μείνεις με το Θεό και τους πάρα πολύ δικούς σου ανθρώπους .
   Τα παράθυρα μας απασχολούν .

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s