Πού αλλού γίνεται αυτό; Είσοδος σε Ιερό Ναό επιτρέπεται μόνο στους μπολιασμένους!

Πού αλλού γίνεται αυτό; Στις δημόσιες υπηρεσίες; Στα μέσα μαζικής μεταφοράς; Στα μαγαζιά; Στις τράπεζες; Πού στο καλό γίνεται;
Ιερός Ναός Αγίου Μάρκου του Ευαγγελιστή, Μοναστηράκι Φωκίδος, Κυριακή πρωί 29 Μαϊου 2022.

ΟΛΟΙ ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ.

10 thoughts on “Πού αλλού γίνεται αυτό; Είσοδος σε Ιερό Ναό επιτρέπεται μόνο στους μπολιασμένους!

 1. Τέτοιος… ναός δεν μας χρειάζεται!!! Αχχχχχχ!!!»ΠΏΣ ΕΓΈΝΕΤΟ ΠΌΡΝΗ ΠΌΛΙΣ ΣΙΏΝ;;;»πρ.Ωσηε

 2. Πῆγα νὰ ἐκκλησιαστῶ καὶ νὰ μεταλάβω στὸν Ἱ.Ν.Ἁγ.Ἀνδρέου (Γαλάτσι)
  καὶ σκάει μύτη ὁ παππᾶς κρατῶντας τὰ ἍΓΙΑ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ φορῶντας μάσκα-ἔφυγα τρέχοντας !
  ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΤΟΥΣ ! ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ !

  • Και μία διαμαρτυρία πριν τη φυγή δεν θα έβλαπτε. Βλέπουν ότι βλασφημούν και μένουν αλέκιαστοι και έτσι αποθρασύνονται περισσότερο.

   • Αδελφή Καλλιόπη, δεν θέλει να σε προσβάλλει ο αδελφός αλλά έχει δίκιο. Δεν βλέπεις πώς όλοι κοιμούνται με τα τσαρούχια; Κι εγώ το παθαίνω καμιά φορά όταν βλέπω κάτι απίστευτο, μουδιάζω γιατί δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που βλέπω, με αποτέλεσμα να μην αντιδρώ, και μετά που το συνειδητοποιώ χτυπάω το κεφάλι μου που δεν αντέδρασα.

   • Αν υπήρχε , και λογικό ήταν , θυμός, καλλίτερα σιωπή παρά αντίδραση. Η σιωπή όπως αναφέρει και ο μέγας Βασίλειος στα κείμενά του, είναι αρετή.

 3. Φοβερά δε τις εκδοχή κρίσεως και πυρός ζήλος εσθίειν μέλλοντος τους υπεναντίους· αθετήσας τις νόμον Μωϋσέως χωρίς οικτιρμών επί δυσίν η τρισί μάρτυσιν αποθνήσκει·  πόσω δοκείτε χείρονος αξιωθήσεται τιμωρίας ο τον υιόν του Θεού καταπατήσας και το αίμα της διαθήκης κοινόν ηγησάμενος, εν ω ηγιάσθη, και το Πνεύμα της χάριτος ενυβρίσας;  οίδαμεν γαρ τον ειπόντα· εμοί εκδίκησις, εγώ ανταποδώσω, λέγει Κύριος· και πάλιν· Κύριος κρινεί τον λαόν αυτού. φοβερόν το εμπεσείν εις χείρας Θεού ζώντος.
  《Φοβερή αναμονή για κρίση και για σφοδρή φωτιά που μέλλει να καταφάει τους ενάντιους στο Θεό. Αν αθετήσει κάποιος το νόμο του Μωυσή, πεθαίνει χωρίς ευσπλαχνία με την κατάθεση δύο ή τριών μαρτύρων. Πόσο νομίζετε χειρότερη τιμωρία θα αξιωθεί εκείνος που καταπάτησε τον Υιό του Θεού και που θεώρησε ακάθαρτο το αίμα της διαθήκης, με το οποίο αγιάστηκε, και που έβρισε το Πνεύμα της χάρης; Γιατί ξέρουμε αυτόν που είπε: Σ’ εμένα ανήκει η εκδίκηση, εγώ θα ανταποδώσω. Και πάλι: Θα κρίνει ο Κύριος το λαό του. Φοβερό είναι το να πέσει κανείς στα χέρια του ζωντανού Θεού!》
  Επιστ. Προς Εβραίους

 4. Τώρα που πρόσεξα καλά αυτό που σου έστειλα, ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΑΠΟ ΗΠΑ… ΚΛΠ, έβγαλα αυτό το συμπέρασμα.
  Το πρόβλημα θα ξεκινήσει τώρα με αυτούς που εμβολιαστικαν οι οποίοι θα κολλάνε τους υγιής ανθρώπους. Τώρα που βγήκαν οι μάσκες τελείως θα επικράτησει χαμός το καλοκαίρι με όλο αυτό το ΖΕΥΓΆΡΩΜΑ που γίνεται. Ο χειμώνας θα είναι δραματικός και θα λένε οι αλήτες είδατε που σας τα λέγαμε’. Γρήγορα τρέξτε να εμβολιαστείτε ξανά για να σωθείτε. Και θα τρέχουν οι ανεγκέφαλοι και δωστου και οι κατάσταση θα χειροτερεύει. Σύντομα θα βλέπουμε κόσμο να πεθαίνει στον δρόμο επιτόπου από όλα αυτά τα εμβόλια που έχει κάνει τα οποία θα του έχουν καταστρέψει εντελώς τα αντισώματα του και δεν θα μπορεί να σωθεί. Το σενάριο που βλέπαμε στης ταινίες θα το βιώσουμε στην πραγματικότητα. Και όλο αυτό επειδή τα στουρναρια τρέξανε να κάνουν ότι τους είπε ο κουλης. Ποιος ‘ ο κουλης. Μιλάμε για νοημοσύνη ραδικιού το μεγαλύτερο ποσοστό των Ελλήνων. Όλοι οι λαοί όλο και κάτι έκαναν. Δηλαδή στην Αυστραλία έπαιξαν ρομπαλιες στον Καναδά πήραν τα φορτηγά και γενικά το παλεύουν λίγο. Οι δικοί μας πήγαν στο σύνταγμα να φάνε σουβλάκια και να τραβήξουν βίντεο και φώτο για το fb. Δεν σώνεται αυτή η κατάσταση με τίποτα. Αυτοί που κινούν τα νήματα πραγματικά μας βλέπουν σαν κατσαρίδες και ότι γουστάρουν κάνουν ότι ώρα θέλουν ανενόχλητοι. Δεν υπάρχει βία οπότε δεν θα υπάρξει σωτηρία.

 5. ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΗ ΝΙΟΣΤΗ!
  Κάποιοι εκκλησιαστικοί παράγοντες μας προέκυψαν «βασιλικότεροι του βασιλέως»…
  Οι ιεροί ναοί δεν αποτελούν φέουδο και τιμάριό τους για να κάνουν ό,τι θέλουν.
  Να το καταλάβουν καλά αυτό!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s