Οι «οικογένειες» της νέας Πομπηίας… μέ τήν στήριξη τοῦ ξετσίπωτου μπακογιαννομητσοτακέικου!!

Μέ αὐτό τό πατσαβουρόχαρτο – καί μέ τήν ἐπίσημη βεβαίως στήριξη τοῦ ξετσίπωτου μπακογιαννομητσοτακέικου – ἡ γνωστή συνομοταξία/προμετωπίδα τοῦ δυστοπικοῦ νεοεποχίτικου φασισμοῦ διαφημίζει τή γιορτή πρός τιμήν τῆς…ἀγάπης πού δημιούργησε, λέει, τίς «οἰκογένειές» της!

 Νεκτάριος Δαπέργολας

Μία ἀκόμη ἐφιαλτική πτυχή τοῦ ἀνάποδου κόσμου, ὁσονούπω βέβαια καί θεσμικά κατοχυρωμένη (μέ «γάμους» καί τεκνοθεσίες) μέσω τοῦ ἑλληνέζικου ἀντίχριστου κυνοβουλίου. 

Καί ἐνῶ ἡ πάλαι ποτέ ἁγιοτόκος πατρίδα μεταβάλλεται ραγδαῖα σέ ἀποτρόπαιο θεσμικό σκουπιδοντενεκέ ὅλης τῆς νεοεποχίτικης σαβούρας καί σέ ἐπίσημο διαβολότοπο τῆς πλέον ἀκραίας βλασφημίας καί ἀποστασίας, ἀπό τήν ἄλλη ἐλάχιστοι θλίβονται καί πονοῦν πραγματικά. Ἡ συντριπτική πλειονότητα εἴτε ἐπιχαίρει γιά τόν ζόφο, εἴτε ἔχει πλέον ἐθιστεῖ καί περί ἄλλα τυρβάζεται, βλακώδη καί ἀνούσια. Ἀκραῖες εἰκόνες φρικώδους παρακμῆς και δαιμονικῆς κατάπτωσης μιᾶς κοινωνίας πού ἀγνοεῖ με ἐωσφορική ἀμετανοησία τά ἐκκωφαντικά πλέον σημεῖα τῶν Καιρῶν καί ἀρνεῖται πεισματικά νά βγεῖ ἀπό τόν βοῦρκο. Κυριολεκτικά εἰκόνες μιᾶς νέας Πομπηΐας, λίγες μόνο στιγμές πρίν ἐκραγεῖ ὁ Βεζούβιος…

σχόλιο: Ντροπή για την Αγιοτόκο πατρίδα μας να επιτρέπουμε τέτοια αίσχη. Ο λογαριασμός θα είναι πάρα πολύ βαρύς.

Τρελο-γιάννης


σ.σ. Τί έχει να πει τώρα ο «ειδικός απεσταλμένος της νέας τάξεως», ο Νέας Ιωνίας Γαβριήλ, που την ώρα που αμνηστεύει την ομοφυλοφιλία λέει ότι θέλει να προστατεύσει την οικογένεια; Ποιούς κοροϊδεύει; Αυτές είναι οι «οικογένειες» που θέλει να προστατεύσει; Τους ομοφυλόφιλους με τα υιοθετημένα δύσμοιρα παιδιά, και τα γατόσκυλα; Είναι αυτές οι «οικογένειες» το «στατικό στοιχείο μιας κοινωνίας;» Πού είναι ο άνδρας με την γυναίκα και τα παιδιά; Είναι τόσο τυφλός ή κάνει πώς δεν βλέπει ότι όλη αυτή η ιστορία με τα «δικαιώματα των ομοφυλοφίλων» προωθείται ακριβώς για να διαλύσουν την παραδοσιακή οικογένεια που όντως στηρίζει την κοινωνία;

Πολύ μας εξόργισε και μας δηλητηρίασε με αυτά που είπε ο Νέας Ιωνίας Γαβριήλ. Να τα μαζέψει ή να βγάλει τα ράσα. Είναι επικίνδυνος για την κοινωνία, είναι η ντροπή της ιεραρχίας.

10 thoughts on “Οι «οικογένειες» της νέας Πομπηίας… μέ τήν στήριξη τοῦ ξετσίπωτου μπακογιαννομητσοτακέικου!!

 1. Προφητευμενη η σαπίλα τέτοιων αρχιερεων. Προχωράμε στα εσχατα. Ο Κύριος ημών Ιησούς Χριστός να μάς Ελεήσει!

 2. Όλοι έχουν δικαιώματα σε αυτή την χώρα που κάποτε την έλεγαν Ελλάδα….οι μόνοι που δεν έχουν είναι αυτοί που θέλουν να κρατήσουν ακέραιη την Πίστη τους την Πατρίδα τους την Γλώσσα τους τον ιερό θεσμό της Οικογένειας και προσφάτως την λογική τους… Αυτοί είναι φασίστες και δεν έχουν αγάπη οι άλλοι που ψάχνουν να ανοίξουν νέες τρύπες γιατί μια δεν τους φτάνει είναι οι προοδευτικοί και δημοκράτες…Αν δεν επέμβει ο Κύριος θα επαναληφθεί με μαθηματική ακρίβεια το εξής:
  Καλιά στα όρη λεύθερος παρά στον κάμπο δούλος
  Και το
  Μάνα δεν αντέχω πια θα βγω στο κλαρί
  Κι όσοι μείνουμε

 3. Όσο για πολιτικούς άρχοντες που ανέχονται και προωθούν την αμαρτία, ουαι και αλλοίμονο!

 4. Να ευλογήση τους πολιτικούς και τους μασώνους, εγώ και η οικογένεια μου δεν θέλουμε την ευχή του.Ευχαριστώ

 5. Η εκκωφαντική σιωπή της λεγόμενης διοικούσας Εκκλησίας διευκολύνει τα μέγιστα τους νεοταξίτες που λυμαίνονται τη διακυβέρνηση της χώρας μας, προκειμένου να υλοποιήσουν τους βρώμικους και σκοτεινούς σχεδιασμούς τους.
  Τρίβουν τα χέρια τους και μειδιούν έχοντας δίπλα τους και όχι απέναντί τους, όπως εκ των πραγμάτων επιβάλλεται, έναν τέτοιο, βολικό για το σύστημα αρχιεπίσκοπο και μια σιωπηλή, κατά τη συντριπτική της πλειοψηφία, Ιεραρχία.
  Δυστυχώς, και η πλειοψηφία του ελληνικού λαού, έχει αποχαυνωθεί από τη δαιμονική φωλεά που ακούει στο όνομα «τηλεόραση και ΜΜΕ», τη λεγεώνα αυτή των δαιμονίων, τη φωνή του Άδη.
  Λίαν ορθώς, στο τόσο εύστοχο σχόλιο που προηγείται του υπέροχου κειμένου του κ. Δαπέργολα, γίνεται επιτυχέστατα λόγος για τα «εκκωφαντικά σημεία των καιρών».
  Δυστυχώς, οι δέκτες των πνευματικών αισθήσεων των πολλών υπολειτουργούν ή δεν ανταποκρίνονται διόλου στα μηνύματα που προσπίπτουν σε αυτούς.
  Τα αξιολογικά κριτήρια του πλήθους των συνανθρώπων μας έχουν στρεβλωθεί ή /και διαστραφεί.
  Μονάχα μια οδός απομένει για την αναστροφή αυτής της τραγικής κατάστασης : η εν συντετριμμένη καρδία και εν πνεύματι ταπεινώσεως, δια της μετανοίας όλων μας, επιστροφή στον Πατρικό οίκο από τον Οποίο θεληματικά απομακρυνθήκαμε.
  Ο περί συλλογικής μετανοίας αφυπνιστικός αυτός λόγος θα έπρεπε να κυριαρχεί στο στόμα και τη γραφίδα των ποιμένων και όχι η πληθωρική αγαπολογία, έκφραση και έκφανση, της σύγχρονης θεότητας που ακούει στο όνομα «πολιτική ορθότητα».

 6. Ενδιαφέρον έχει το επίπεδο της ανωμαλίας που προωθείται. «Οικογένεια» μάλλον θεωρείται και ένα ζευγάρι με «παιδιά» τα σκυλάκια του. Θα μπορούσε η αφίσα να απεικονίσει απλά ένα άτεκνο ζευγάρι, παρόλα αυτά, επιλέγεται η ζωο-λατρεία σαν υπόδειγμα «οικογένειας».

 7. Και μετά σε βρίζουν οι παπάδες ότι τολμάς εσύ ο λαϊκός να τους κρίνεις, που δεν ξέρεις τίποτα από Θεολογία. Αν αυτοί ξέρουν την Θεολογία καλύτερα, γιατί δεν κατακεραυνώνουν οι ίδιοι, αλλά σφυρίζουν αδιάφορα? δεν είναι συνένοχοι ΟΛΟΙ τους?

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s