Τραγική απώλεια ανθρώπινης ζωής ή απόβλητο επιλογής;

Γράφει η Μαρία Γκιουρτζιάν, Δρ Ιατρικής,  τ. Διευθύντρια στο ΕΣΥ

Στον εγκληματικό εμπρησμό της MARFIN EGNATIA ΤΡΑΠΕΖΑΣ, στην ΑΘΗΝΑ (στις 5/5/10), μεταξύ των ανθρώπων που πέθαναν ήταν κι ένα αγέννητο παιδάκι, όταν σ’ αυτόν τον εμπρησμό πέθανε και η εγκυμονούσα σ’ αυτό μανούλα του.

ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Ο ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΣ;

Στην ετήσια μνημόνευση του τραγικού αυτού εμπρησμού ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΤΟ ΑΤΥΧΟ ΑΥΤΟ ΕΜΒΡΥΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΑΙ – ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΣ – ΣΑΝ ΜΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΠΩΛΕΙΑ ΕΝΟΣ «ΑΓΕΝΝΗΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ».

ΟΜΩΣ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ κάθε ΕΚΤΡΩΣΗ (ΑΜΒΛΩΣΗ) ΕΜΒΡΥΟΥ (ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΚΥΟΦΟΡΙΑ ΤΟΥ);

Κι αυτές οι εγκληματικές εκτρώσεις, τουλάχιστον στη χώρα μας, ξεπερνούν τις 300.000 τον χρόνο! ΜΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ!

ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΗ ΖΩΣΑ.

ΤΙ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ!

ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΑΓΕΝΝΗΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ, ΠΟΥ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΚΥΗΣΗ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΤΑ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΜΕ ΛΥΠΗ ΑΤΥΧΑ ΘΥΜΑΤΑ ΕΝΩ Η ΠΡΑΞΗ ΕΚΤΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΩΝ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΩΝ ΑΓΕΝΝΗΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ (ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΤΙΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ) ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΠΟΥ EXEI ΜΕΙΝΕΙ ΕΓΚΥΟΣ….

Ω! ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΑΝΘΡΩΠΙΑΣ!

πηγή

Ενωμένη Ρωμηοσύνη

2 thoughts on “Τραγική απώλεια ανθρώπινης ζωής ή απόβλητο επιλογής;

  1. Βλέπουμε ότι κάποιες κυράτσες πρωτοστάτησαν σε αυτό το παράλογο δολοφονικό κίνημα των εκτρώσεων, οι οποίες ενσάρκωσαν ένα πρότυπο το οποίο προωθούνταν ως προοδευτικό και επιτυχημένο. Εδώ δεν ισχύει η λογική ούτε η ανθρωπιά αλλά τί θεωρείται «της μόδας» και τι όχι, τί θεωρείται «πετυχημένο» και τί όχι, και πως όλα αυτά ενσαρκώνονται στο πρόσωπο μίας γυναίκας. Ας πάρουμε για παράδειγμα την Φώφη Γεννηματά ή την Μαργαρίτα Παπανδρέου και το μήνυμα που έστελναν σε όλες εμάς, ότι για να «πετύχουμε» στη ζωή μας θα πρέπει να «ξεφορτωνόμαστε» τα μωρά που μπαίνουν στο δρόμο μας. Και μην ανησυχείτε, κανείς δεν θα πει ότι είναι φόνος, όλοι θα σας λατρεύσουνε και θα σας χτυπάνε παλαμάκια. Έτσι κι έγινε, στην κηδεία της Γεννηματά κηδεύσανε μία ξένη, όχι αυτήν που βρισκότανε στο φέρετρο αλλά μία «αγωνίστρια», μέχρι και «πατριώτισσα» νομίζω την βγάλανε!, Δεν κηδεύσανε μία γυναίκα που προωθούσε τις δολοφονίες αγέννητων ανυπεράσπιστων παιδιών, αλλά μία ηρωίδα! Έτσι όλοι πιπιλίζουν μαζικά το ψέμα και συντηρούν την αυταπάτη. Τραγική γυναίκα, όπως τραγική είναι και η άλλη σύγχρονη Μήδεια η Μαργαρίτα Παπανδρέου. Του χρόνου κλείνει τα 100 της χρόνια. Επιτρέπει ο Θεός για να μετρήσει τις «επιτυχίες» της τώρα που λειώνει το σώμα της; Δεν ξέρω μήπως η ακτιβίστρια ετοιμάζει νέο σχέδιο δράσης και διαμαρτυρίας εναντίων των αγέννητων παιδιών και στην άλλη ζωή. Να εξαφανίσει ο Θεός τις ψυχές τους δια παντός αφού δεν γεννήθηκαν ούτε σε αυτή τη ζωή.
    Θεέ μου συγχώρεσέ μας, όλα λάθος τα κάναμε.

  2. Όταν ο άνθρωπος θέλει να γίνει θεός στην θέση Του Θεού και διαλέγει ποσα και ποια παιδιά θα κρατήσει και προβαίνει σε δολοφονίες κατα το Θέλημά του,τότε και Ο Κύριος Ιησούς Χριστός αποσύρει την Προστασία Του. Αποτέλεσμα, μπολια δολοφονικά και φιμωτρα στα εναπομένοντα παιδάκια! Αλλά που μετάνοια; Όλοι οι άλλοι φταίνε εκτός από εμάς. Ο Κύριος Ιησούς Χριστός να μάς Ελεήσει!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s