Βόμβα Κούβελα: «Ήδη διαφαίνεται η πρόθεση των κατασκευαστριών εταιρειών να σταματήσουν τη διαδικασία τελικής αδειοδότησης των μπολιών…»

σ.σ. Οι βασιλικότεροι του βασιλέως Ιεράρχες ονόμαζαν το πειραματικό μπόλι των εκτρωμένων εμβρύων «δώρο του Θεού» και μας έβαζαν να διαλέξουμε ή αυτό το επικίνδυνο σκεύασμα ή την ζωή μας! Σήμερα οι ίδιες οι κατασκευαστικές εταιρείες φαίνεται να κάνουν πίσω και δεν προχωρούν στην τελική αδειοδότηση. Θα ζήσουμε να θυμόμαστε την λεβέντικη ιεραρχία ως τους πιο ένθερμους πρωταγωνιστές στην μεγαλύτερη απάτη κατά της ανθρωπότητας. Τόσο ζήλο για ένα πειραματικό μπόλι; Που θα βρισκότανε σήμερα η Ελλάδα μας αν είχανε έστω και τον μισό ζήλο από αυτό που είδαμε για το όνομα του Χριστού;

«Βόμβα» έριξε ο καθηγητής Κλινικής Φαρμακολογίας του ΑΠΘ, Δημήτρης Κούβελας, με ανάρτησή του στο Facebook.

Ο Δ.Κούβελας ανακοίνωσε ότι«εταιρείες σκέφτονται να αποσύρουν τις αιτήσεις για άδεια κυκλοφορίας των εμβολίων για Covid-19, κάτι που επί της ουσίας σημαίνει ότι τα εμβόλια με τα οποία εμβολίασαν δισεκατομμύρια πολίτες δεν θα πάρουν ποτέ κανονική άδεια»!

«Ήδη διαφαίνεται η πρόθεση των κατασκευαστριών εταιρειών να σταματήσουν τη διαδικασία τελικής αδειοδότησης των μπολιών, αποσύροντας τις αιτήσεις για άδεια κυκλοφορίας! Δεν ξέρω πόσοι καταλαβαίνουν τι ακριβώς σημαίνει αυτό…», έγραψε χαρακτηριστικά.

Ο λόγος; Μικρό ποσοστό, σε σχέση με το σύνολο, θα ξανακάνουν εμβόλια. Το παραμύθι τελειώνει…

Ο λόγος που ίσως αποφάσισαν οι εταιρείες να προχωρήσουν στην συγκεκριμένη ενέργεια λόγω των εκατομμυρίων παρενεργειών.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της βάσης δεδομένων της ΕΕ EudraVigilance μέχρι τις 23 Απριλίου του 2022 είχαν καταγραφεί 43.898 θάνατοι και 4.190.493 παρενέργειες μετά τον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού, oι μισές περίπου παρενέργειες είναι σοβαρές, συγκεκριμένα οι 1.914.927.


pronews

1 thought on “Βόμβα Κούβελα: «Ήδη διαφαίνεται η πρόθεση των κατασκευαστριών εταιρειών να σταματήσουν τη διαδικασία τελικής αδειοδότησης των μπολιών…»

  1. Έτσι ακριβώς, Φαίη! Η διοικούσα Εκκλησία με ελάχιστες φωτεινές εξαιρέσεις είναι αθεόφοβη, παπίζουσα, λαθρολάγνα, και από τον Οκτώβριο δεν θα ξέρει που να κρυφτεί.
    Οι εταιρείες είναι κατασκευάστριες όχι «κατασκευστικές».

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s