Παιδεραστία σε δημοτικά σχολεία!! Αν είναι να γίνει έτσι ο δυτικός κόσμος, ας καεί! (βίντεο σοκ)

Βρίζουν τον Πούτιν και κρύβουν τις ακαθαρσίες τους…

Ένας αγανακτισμένος Αυστραλός βουλευτής εξήγησε πώς ένας από τους ψηφοφόρους του είπε ότι στην 10χρονη κόρη του ανατέθηκε από το σχολείο της να μελετήσει τις στύσεις του πατέρα της.

Ο Μπέρνι Φιν του Νομοθετικού Συμβουλίου της Βικτώριας για την Δυτική Μητροπολιτική Περιφέρεια διάβασε ένα σημείωμα την περασμένη εβδομάδα που έλαβε από έναν πατέρα στην περιφέρειά του που εξηγούσε πώς ένα σχολείο έδωσε στην κόρη του μια σοκαριστικά διεστραμμένη εργασία.

«Νόμιζα ότι τα είχα δει όλα. Αλλά αυτό είναι από τα άγραφα», είπε ο Finn.

«Έχω ένα σημείωμα από έναν ψηφοφόρο που λέει! ‘Γεια σου Μπέρνι, αυτό είναι ένα φύλλο εργασίας που έφερε η 10χρονη κόρη μου στο σπίτι από το σχολείο. Μέρος της εργασίας της ήταν να συζητήσει με τον πατέρα της τις στύσεις και την εκσπερμάτισή του. Αυτό το βρίσκω πολύ ανησυχητικό και ενοχλητικόΈχω παραπονεθεί στο σχολείο και μου είπαν ότι ήταν απλώς μέρος του προγράμματος σπουδών. Μπορείτε να με συμβουλεύσετε σε ποιον άλλον να κάνω παράπονο; Η κόρη μου παίζει ακόμα με κούκλες και γράφει γράμματα στην Νεράιδα των Δοντιών. Πώς γίνεται να πει κάποιος σε ένα κοριτσάκι να κάνει αυτές τις ερωτήσεις’».

 «Πώς στο διάολο πρέπει να προστατεύουμε τα παιδιά μας όταν αυτό το είδος διαστροφής υπάρχει στα σχολεία μας; Αυτά τους κερνούν καθημερινά, σε δημοτικό σχολείο. Ούτε καν σε γυμνάσιο, μιλάμε για δημοτικό σχολείο», υπογράμμισε ο βουλευτής.

«Αυτό είναι απλά απίστευτο. Είναι συγκλονιστικό. Έχω τρεις κόρες. Δεν μπορώ να φανταστώ την αντίδραση κάποιας εξ΄αυτών, αν τους έλεγαν να κάνουν αυτό το πράγμα. Θα είχαν τραύμα για μια ζωή», κατέληξε ο βουλευτής.

Αυτόν τον κόσμο θέλουν να φτιάξουν στην Δύση και βρίζουν τον Πούτιν, επειδή είναι άλλης νοοτροπίας και τους στέκεται εμπόδιο.

Ιδού:

el.gr

5 thoughts on “Παιδεραστία σε δημοτικά σχολεία!! Αν είναι να γίνει έτσι ο δυτικός κόσμος, ας καεί! (βίντεο σοκ)

  1. Γιαυτό τα πυρηνικά αν πέσουν θα είναι λίγα! Τόση αμαρτία που να την αντέξει Ο Κύριος μας Ιησούς Χριστός! Θα πέσει πέλεκυς.

  2. Υπεραγία Θεοτόκε, φύλαξε τα παιδιά όλου του κόσμου από τις παγίδες των πονηρών και ασεβών ανθρώπων.

    «γενηθήτωσαν ὡσεὶ χνοῦς κατὰ πρόσωπον ἀνέμου, καὶ ἄγγελος Κυρίου ἐκθλίβων αὐτούς·γενηθήτω ἡ ὁδὸς αὐτῶν σκότος καὶ ὀλίσθημα, καὶ ἄγγελος Κυρίου καταδιώκων αὐτούς·»

  3. Ἄν συνεχίσουμε νὰ κοιμώμαστε, ἔτσι θὰ γίνει.Δὲν θὰ ἀναγνωρίζουμε τὰ παιδιἀ μας.Θὰ γίνουν ξένα.
    Καὶ κατεστραμένα.Ὁ διάλος μισεῖ τὴν παρθενικότητα καὶ τὴν παρθενία.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s