Ο Δωδώνης Χρυσόστομος «πιάστηκε» με τους απεργούς υγειονομικούς. Επιτέλους, ποιός θα τον μαζέψει;

σ.σ. Ο Δωδώνης Χρυσόστομος βρέθηκε στο Υπουργείο Υγείας και κατά την έξοδό του «συναντήθηκε» με τους απεργούς υγειονομικούς. Δείτε τί έγινε μετά στο βίντεο που ακολουθεί. Εμείς το μόνο που μπορούμε να εκφράσουμε είναι την βαθιά θλίψη και οργή μας που αυτός ο άνθρωπος αφήνεται ανεξέλεγκτος να δυσφημίζει το όνομα του Κυρίου και να διώχνει τους ανθρώπους από την Εκκλησία. Δεν τρέφουμε ουδεμία αυταπάτη ότι θα κινητοποιηθεί κάποιος να τον μαζέψει. Ποιός άλλωστε να το κάνει; Ο Αθηνών Ιερώνυμος που είπε «εδώ είναι το εμβόλιο, εκεί είναι ο τάφος»; ή η ΔΙΣ που τόλμησε και ήλεγξε τους άξιους και παραδοσιακούς Ιεράρχες, τον μακαριστό Αιτωλίας Κοσμά και τον Κυθήρων & Αντικυθήρων Σεραφείμ για την αντίθεσή τους τους σε όλη αυτήν την δαιμονική κατάσταση; Ο τιτουλάριος την έχει δει πολλά βαρύς και καμπόσος. Αυτοκράτωρ και βάλε! Να εύχεται να βρει εδώ τον δάσκαλό του για να πληρώσει κανά λογαριασμό και να μην πάει έτσι στην άλλη ζωή.


ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ

14 thoughts on “Ο Δωδώνης Χρυσόστομος «πιάστηκε» με τους απεργούς υγειονομικούς. Επιτέλους, ποιός θα τον μαζέψει;

 1. Δεν θα ασχοληθώ καθόλου με την ιδιότητα του εν λόγω ως ιεράρχη της Εκκλησίας .Πάλιν και πολλάκις αποδεικνύει ο φερόμενος ως ιερέας, ότι δεν τιμά τα ράσα που φοράει . Τι να περιμένεις από τον συγκεκριμένο ….;;;Θα ασχοληθώ όμως με την ελεεινή πολιτική συμπεριφορά που επέδειξε στους υγειονομικούς ,οι οποίοι κατά το συνταγματικό τους δικαίωμα απεργούν με όποιο τρόπο επιθυμούν . Εν προκειμένω με την απεργία πείνας. Ο πρώην Μητροπολίτης Δωδώνης και νυν Πρωτοσύγκελος Ζακύνθου με τον αέρα του πρωτοπαλίκαρου της κυβέρνησης και με ύφος δικτατορίσκου ολκής , απαξίωσε λόγω και έργω τους επί 23 ημέρες μαχόμενους υγειονομικούς ᾱπεργούς. Θύμισε ως υπερφίαλος εκκλησιαστικός ηγεμονίσκος την υγειονομική δικτατορία, την οποία υπηρετεί και ως οσφυοκάμπτης των κυβερνητικών φιρμανιών κόπτεται να την εφαρμόσει. Όλη του η έννοια ο εμβολιασμός !!!!Να τον προσλάβει ως ντήλερ του ο Πλεύρης!! Την απεργία δεν την είδε ο…. «Σεβασμιώτατος» , τους απεργούς τους προσπέρασε , την αντίσταση των υγειονομικών την έκανε γαργάρα !!!! Να το χαίρεται αυτό το δημοκρατικό και ελεύθερο ήθος που διαθέτει !! Αλλά τι να περιμένει κανείς από τούτον τον ρασοφόρο ;Γνωστός τοις πάσι . Ίσως, τα κατά τόπους συντονιστικά όργανα των εν αναστολή υγειονομικών θα πρέπει να εκφράσουν δημόσια την δυσαρέσκεια ,οργή και αγανάκτησή τους για την απαξιωτική στάση του πρώην Δωδώνης στο δικαίωμα της απεργίας και στον σεβασμό των απεργών και δη πείνας!!!
  ΥΓ1
  Αλήθεια, τι δουλειά είχε στο υπουργείο Υγείας; Πήγε να δώσει τα διαπιστευτήριά του στον Πλεύρη;
  ΥΓ2
  Δεν έχει διδαχθεί τίποτα από τον π. Στυλιανό Καρπαθίου ….Με τι προσόντα ,άλλωστε!!!

  • Χαρά στο κουράγιο σου αδελφή Σοφία. Απέφυγα να σχολιάσω διότι μου έβγαιναν πολύ βαριές κουβέντες. Έχω χάσει την υπομονή μου με όλους αυτούς. Αγαπάει αυτός τον συνάνθρωπο; Έτσι φέρονται σε απεργούς πείνας; Τί μας έλεγαν; Κάντε το εμβόλιο για τον συνάνθρωπο μας έλεγαν. Επιτρέπει ο Θεός να φανεί η υποκρισία τους.

 2. Κατά τα άλλα, κορυφαίοι ιερείς της Μητρόπολής μας, μας έλεγαν από την αρχή, ότι όσοι δεν κάνουν υπακοή στις διαταγές της ΔΙΣ και τους ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ, είναι εγωιστές και αλαζόνες. Το δικό τους ΥΦΟΣ και ΗΘΟΣ άραγε το βλέπουν ποτέ, ή τους αποβλακώνει εντελώς η εωσφορική έπαρση?

  • Είδες τί ωραία ο διάβολος θα στείλει κόσμο και κοσμακι στην απώλεια? Με όμορφα λόγια περί υπακοής καί ταπείνωσης. … Διδακτορικό στην διαστρέβλωση των λέξεων καί εννοιών…

 3. Αὐτὸ στὸ βίντεο ἦταν τὸ μετά. Νωρίτερα τοὺς εἶπε «καλὰ νὰ πάθετε, νὰ κάνετε τὸ ἐμβὀλιο, καλὰ νὰ πάθετε !»μὲ ἔντονο ὕφος.Στὸ Ὑπουργεῖο θὰ πῆγε νὰ παραλάβει τὰ 30 ἀργύρια ! ( ἦταν τυχερὸς ποὺ ἔφτασα μετά, καὶ ποὺ ὁ Π.ἔλειπε=ἀλλιῶς, σὰν τὸν Καΐρη θὰ τὴν πάθαινε)

 4. Ανθρώπινη η αγανάκτηση μπροστά στην αδικία.
  Ας μην ξεχνάμε αδέλφια τον Κύριο μας Ιησού κι ας έχουμε Αυτόν ως παράδειγμα και ακλόνητο στήριγμα στις δυσκολίες και την αδικία. Υπομονή, προσευχή και πολλή μεγάλη προσοχή για να διαβούμε με καρτερία κι αυτό το μονοπάτι με την βοήθεια Του παραμένοντας σταθεροί σε όσα Εκείνος μας δίδαξε. Ας παρακαλούμε με όλη τη δύναμη της ψυχής μας την Παναγία μας να αντέξουμε κι αυτή την δοκιμασία κι ας κρατήσουμε το βλέμμα μας σταθερό προς τον ουρανό.
  Οι δυσκολίες και οι παγίδες του πονηρού ήταν και θα είναι πολλές, αλλά εμείς διαλέξαμε το δρόμο αυτό με πίστη και εμπιστοσύνη στον Κύριο μας. Ας μην ξεχνάμε ότι Αυτός είναι δίπλα μας και μας βοηθάει αλλά συγχρόνως μας κοιτάει. Γι’ αυτό προσοχή, μεγάλη προσοχή για να φανούμε αντάξιοι της Αγαπης Του.
  Καλή δύναμη σε όλους μας!

   • Να είσαι πάντα καλά αδελφέ! Τα μάτια μας ακλόνητα στον Κύριο και Δεσπότη μας Ιησού και με τη βοήθεια Του θα τα καταφέρουμε σε όλες τις δυσκολίες.
    Εύχομαι σε όλους καλή Μεγάλη Εβδομάδα και καλή Ανάσταση!

 5. Δεν τον άγγιξε η ανθρώπινη απελπισία και έτρεξε να κρυφτεί.
  Περίεργα ρούχα τα ράσα
  εύκολα τα φοράς δύσκολα τα τιμάς .

 6. Και ρώτησε Ο Χριστός τον παράλυτο: «Θέλεις υγιής γενέσθαι;».Θέλεις να γίνεις καλά; Παράξενη ερώτηση, θα έλεγε κανείς. Και με το δίκιο του. Ποιος άρρωστος δεν θέλει την υγεία του; Ποιος νηστικός δεν θέλει ψωμί; Ποιος διψασμένος δεν θέλει νερό; Παράξενη φαίνεται η ερώτηση, που έκανε ο Κύριος στον παράλυτο. Φαίνεται παράξενη, αλλά δεν είναι.

  Γιατί; Γιατί τίποτε Ο Χριστός δεν κάνει στον άνθρωπο, αν πρώτα ο άνθρωπος δεν το θελήσει. Ο Χριστός σέβεται την ελευθερία μας. Θέλει να μας κάνει πολλά καλά. Αλλά για να μας τα κάνει, πρέπει να το θελήσουμε κι εμείς.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s