Ο Ζελένσκυ ήξερε ότι θα εισβάλει η Ρωσία, αλλά πήρε εντολή και προκάλεσε τον πόλεμο! (βίντεο-ντοκουμέντο)

σ.σ. Εγώ έχω μόνο ένα ερώτημα: Η «λεβέντικη ιεραρχία» τί δουλειά είχε να ανακατευτεί με όλα αυτά;

Το 2019 ο Oleksiy Arestovych, σύμβουλος του Γραφείου του Ουκρανού προέδρου Volodymyr Zelenskiy, προέβλεψε με εκπληκτική ακρίβεια, πώς θα εξελίσσονταν τα γεγονότα στην Ουκρανία το 2022.

Σε μια συνέντευξη στο ουκρανικό ειδησεογραφικό κανάλι “Apostrophe.ua”, ο Αρέστοβιτς πίστευε ότι η ένταξη στο ΝΑΤΟ ήταν η μόνη ελπίδα της Ουκρανίας να εξασφαλίσει την ανεξαρτησία της.

Ωστόσο, η επιλογή δεν ήταν απλή και η Ουκρανία βρέθηκε κολλημένη ανάμεσα σε βράχους, ενώ δήλωσε επίσης ότι οποιαδήποτε συζήτηση για ένταξη της Ουκρανίας στο ΝΑΤΟ θα «προκαλούσε την Ρωσία να ξεκινήσει μια μεγάλης κλίμακας στρατιωτική επιχείρηση κατά της Ουκρανίας». Το τίμημα της Ουκρανίας για την ένταξη στο ΝΑΤΟ, είπε, θα ήταν μεγάλης κλίμακας πόλεμος με την Ρωσία.

Ο Αρέστοβιτς πίστευε ότι η Ρωσία θα είχε στόχο να υποβαθμίσει τις ουκρανικές υποδομές και να μετατρέψει τη χώρα σε «κατεστραμμένο έδαφος» προκειμένου να καταστήσει το έδαφος της Ουκρανίας «χωρίς ενδιαφέρον» για το ΝΑΤΟ, όπερ και εγένετο.

Πηγή el.gr

2 thoughts on “Ο Ζελένσκυ ήξερε ότι θα εισβάλει η Ρωσία, αλλά πήρε εντολή και προκάλεσε τον πόλεμο! (βίντεο-ντοκουμέντο)

  1. Φαίνεται ότι οι δυτικοί που εξόπλιζαν και εκπαίδευαν τα ακραία στοιχεία εντός της Ουκρανίας, παραμύθιαζαν τους Ουκρανούς πολιτικούς που εκείνοι εγκαθιστούσαν μετά τις «επαναστάσεις» τους, ότι αν προκαλούν συνέχεια τους Ρώσους (όπως και έκαναν), τότε οι Ρώσσοι θα αναγκαστούν να ξεκινήσουν πόλεμο, και με την ήττα των Ρώσσων αυτοί θα μπουν στο ΝΑΤΟ. Το κατά πόσο εννοούσαν αυτό το παραμύθι οι δυτικοί μέλλει να το δούμε. (τα περί ήττας των Ρώσσων κτλ)
    Συμφωνεί και με αυτό: https://tasthyras.wordpress.com/2022/03/11/%ce%bf-%cf%84%ce%b6%ce%bf%ce%bd-%cf%84%ce%b6-%ce%bc%ce%b5%cf%81%cf%83%cf%87%ce%ac%ce%b9%ce%bc%ce%b5%cf%81-%ce%bf%ce%bc%ce%bf%ce%bb%cf%8c%ce%b3%ce%b7%cf%83%ce%b5-%cf%84%ce%bf-2016-%cf%8c%cf%84/
    Εγώ όμως επιμένω και ρωτάω: η διοικούσα Εκκλησία της Ελλάδος τί δουλειά είχε να ανακατευθεί με όλο αυτό; Αυτόν τον ρόλο θέλει να παίξει τούτη την κρίσιμη στιγμή της Ιστορίας που διανύουμε; Αν ναι, ας συνεχίσει έτσι μέχρι να την «ξηλώσει» ο Θεός.

    • Μια χαρά δουλειά είχε, Φαίη!! Μήπως ήταν τυχαία η νέα ψευδοεκκλησία και ο νέος ψευδοεπίσκοπος.. που σπευσανε να ενημερώσουν και το ακατηχητο ποίμνιο για την συμπαράσταση και την αγάπη τους; Μια χαρά συμπορεύονται πολιτικοί-σιωνιστες και εκκλησιαστικοί παράγοντες..

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s