Η χαλάρωση των περιοριστικών μέτρων ως δούρειος ίππος για την πρόκληση αιφνιδιασμού και την άλωση των ψυχών μας.

Γράφει ο Δημήτριος Νικ. Δασκαλάκης, Δικηγόρος Αθηνών

Τον Μάρτιο του 2020, οι ηγέτες των χωρών μίλησαν συντονισμένα σε πλανητικό επίπεδο για την επίθεση του «αόρατου εχθρού», ενώ τον Φεβρουάριο του 2022 ο ίδιος αόρατος μαριονετίστας συντονίζει τις κυβερνήσεις παγκοσμίως, ώστε να μιλούν ταυτόχρονα για την χαλάρωση των περιοριστικών υγειονομικών μέτρων.

Καθίσταται εμφανές ότι σχεδιάζεται και επίκειται νέα αναβαθμισμένη και φοβερή επίθεση κατά της ανθρωπότητας.

Ο Klaus Schwab, Γερμανός οικονομολόγος, ιδρυτής και εκτελεστικός Πρόεδρος του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, τον Ιούνιο του 2020 είχε γράψει χαρακτηριστικά τα εξής άκρως κατατοπιστικά και διαφωτιστικά για την εξέλιξη της πανδημίας: «Τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, η πανδημία συνεχίζει να επιδεινώνεται παγκοσμίως. Πολλοί από εμάς σκεφτόμαστε πότε θα επανέλθουν τα πράγματα στο φυσιολογικό. Η σύντομη απάντηση είναι ποτέ. Τίποτα δεν θα επιστρέψει ποτέ στην ψευδαίσθηση της κανονικότητας που επικρατούσε πριν από την κρίση, επειδή η πανδημία του κορωνοϊού σηματοδοτεί ένα θεμελιώδες σημείο καμπής στην παγκόσμια τροχιά μας.

Μερικοί αναλυτές το αποκαλούν μεγάλη διχοτόμηση, ενώ άλλοι αναφέρονται σε μία βαθιά κρίση βιβλικών διαστάσεων. Η ουσία όμως παραμένει η ίδια: ο κόσμος, -όπως τον γνωρίζαμε τους πρώτους μήνες του 2020 δεν υπάρχει πια- έχει διαλυθεί στο πλαίσιο της πανδημίας». (Ίδετε σχετικώς: εδώ.)

Τις τελευταίες δύο εβδομάδες πληθαίνουν συνεχώς τα δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία όλο και περισσότερες χώρες της Ευρώπης προβαίνουν σε σταδιακή κατάργηση των κοινωνικών περιοριστικών μέτρων και ταυτόχρονα εκπονούνται εθνικά σχέδια για την επαναφορά της ζωής των πολιτών στην προ κορωνοϊού πραγματικότητα.

Οι ειδήσεις αυτές αντανακλούν οπωσδήποτε την διάχυτη επιθυμία των πολιτών για την επιστροφή τους στο προηγούμενο περιβάλλον της προσωπικής, κοινωνικής και επαγγελματικής κατάστασης και αποτυπώνουν την εσωτερική ανάγκη και την δίψα των ανθρώπων να γευτούν ξανά ελεύθεροι τις χαρές της ζωής χωρίς περιοριστικά μέτρα, απαγορεύσεις και τον δηλητηριώδη φόβο της μόλυνσης.

Μετά από μια αφόρητη και δυσβάστακτη διετία σκληρής κοινωνικής πραγματικότητας κατά την οποία δοκιμάστηκαν στο έπακρο οι πνευματικές, ψυχικές και σωματικές αντοχές του κόσμου, η οποία επιτάθηκε από την ακατάσχετη τηλεοπτική προπαγάνδα που μαράζωσε το χαμόγελο, πάγωσε την ψυχή και ισοπέδωσε την κριτική ικανότητα των ανθρώπων, είναι απολύτως φυσιολογικό οι πολίτες να αισθάνονται ψυχικά κουρασμένοι και ταλαιπωρημένοι αναζητώντας εναγωνίως τον τερματισμό της υγειονομικής παραφροσύνης.

Εμείς όμως που συνεχώς μελετούμε, αναζητούμε τις πηγές και αρθρογραφούμε συστηματικά και τεκμηριωμένα τα τελευταία δύο χρόνια, δεν επιτρέπουμε στον εαυτό μας ανάλογη ψυχική παρηγοριά και ανακούφιση, αλλά οφείλουμε να παραμείνουμε επικεντρωμένοι στα πραγματικά γεγονότα ερμηνεύοντας αυτά με ψύχραιμη αναλυτική σκέψη.

Σταχυολογώ εν συντομία ορισμένα από αυτά:

Ο Π.Ο.Υ. μέσω του επικεφαλής του, εκτιμά ότι η οξεία φάση της πανδημίας μπορεί να τερματιστεί φέτος, όχι όμως ότι βρισκόμαστε στην τελευταία φάση της.

Είναι εφικτό να τερματιστεί η οξεία φάση της πανδημίας Covid-19 φέτος, δήλωσε σήμερα ο επικεφαλής του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) Τέντρος Αντανόμ Γκεμπρεγέσους, παρά το γεγονός ότι η νόσος προκαλεί έναν θάνατο κάθε 12 δευτερόλεπτα παγκοσμίως.

«Μπορούμε να τερματίσουμε την οξεία φάση της πανδημίας φέτος, μπορούμε να τερματίσουμε την Covid-19 ως παγκόσμια κρίση έκτακτης ανάγκης», δήλωσε σήμερα ο Τέντρος.

Ωστόσο προειδοποίησε χαρακτηριστικά τα εξής: «Θα ήταν επικίνδυνο να κάνει κάποιος την εκτίμηση ότι η υψηλής μεταδοτικότητας Όμικρον είναι η τελευταία παραλλαγή που θα εμφανισθεί και ότι ο κόσμος βρίσκεται στην τελευταία φάση της πανδημίας», διότι οι συνθήκες είναι ιδεώδεις παγκοσμίως για την εμφάνιση νέων παραλλαγών».

Το ενδεχόμενο ενός παραλλαγμένου στελέχους «πιο μεταδοτικού και πιο θανατηφόρου» είναι «πολύ πραγματικό», εκτίμησε ο γενικός γραμματέας του ΠΟΥ. (Ίδετε σχετικώς: εδώ)

Ο κ. Μπουρλά, Διευθύνων Σύμβουλος της Pfizer, κατά την διάρκεια πρόσφατης τηλεδιάσκεψης δήλωσε τα εξής: «Ο ιός δεν θα φύγει, θα παραμείνει ίσως για μια δεκαετία».

«Είναι ενδημικός, έχει την ικανότητα να δημιουργεί παραλλαγές για τις οποίες, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, θα συνεχίσει να συνυπάρχει με την ανθρωπότητα για τα επόμενα χρόνια».

Και συνέχισε λέγοντας: «ότι τα εμβόλια και η φυσική ανοσία δεν διαρκούν πολύ. Το γνωρίζουμε αυτό με όλες τις παραλλαγές μέχρι στιγμής, και πρόκειται να το μάθουμε και με την Όμικρον: η ανοσολογική απόκριση διαρκεί μερικούς μήνες».

Και κατέληξε λέγοντας: «Για αυτό έχω κάνει την πρόβλεψη ότι θα χρειαστούμε μια σειρά από τρεις δόσεις και στη συνέχεια έναν ετήσιο επανεμβολιασμό για να διατηρήσουμε ένα καλό επίπεδο ανοσίας και ολοκλήρωσε λέγοντας τα εξής: «Φαίνεται όμως ότι είναι μια πρόκληση, γιατί η νέα παραλλαγή εισάγει την έννοια της τέταρτης δόσης πριν από τον ετήσιο εμβολιασμό». (Ίδετε σχετικώς: εδώ)

Ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν Μαργαρίτης Σχοινάς δήλωσε ότι υπάρχουν εγκεκριμένες και ελεγμένες φαρμακευτικές θεραπείες τις οποίες η Ε.Ε. δεν αγοράζει προκειμένου να προωθηθεί η πολιτική του εμβολιασμού μέχρι το 2023! (Ίδετε σχετικώς: εδώ.)

Επίσης η ευρωπαϊκή Επιτροπή προτείνει την παράταση του ψηφιακού πιστοποιητικού COVID-19 της ΕΕ κατά έναν χρόνο ακόμη έως τις 30 Ιουνίου 2023. (Ίδετε σχετικώς: εδώ.)

Ο Διευθυντής της Β’ ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη, κ. Νίκος Καπραβέλος, σχολιάζοντας την πορεία της μετάλλαξης Όμικρον στην Ελλάδα, δήλωσε χαρακτηριστικά τα εξής: «Ο κορωνοϊός μας έχει ξεγελάσει όλους, έχει αλλάξει την εικόνα, παρακάμπτει και τα εμβόλια άρα η ανοσία πλέον απομακρύνεται, βλέπουμε ότι οι παραλλαγές απαιτούν νέα εμβόλια, επομένως η ανοσία αγέλης δεν είναι εφικτή στο άμεσο διάστημα και οι μεταλλάξεις θα είναι συνεχώς μπροστά μας». (Ίδετε σχετικώς: εδώ.)

Η ευκολία με την οποία εξαπλώνεται ο κορωνοϊός, η εμφάνιση νέων στελεχών και η ελλιπής πρόσβαση σε εμβόλια σε μεγάλα μέρη του κόσμου σημαίνουν ότι ο κορωνοϊός SARS–CoV-2 θα μπορούσε να μετατοπιστεί από μια πανδημία σε ενδημική κατάσταση, υποδηλώνοντας διαρκείς τροποποιήσεις στην προσωπική και κοινωνική συμπεριφορά, λένε οι επιδημιολόγοι.

«Περνώντας από τις φάσεις της θλίψης, πρέπει να φτάσουμε στη φάση αποδοχής ότι η ζωή μας δεν πρόκειται να είναι η ίδια», δήλωσε ο Thomas Frieden, πρώην διευθυντής του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ. «Δεν νομίζω ότι ο κόσμος έχει αντιληφθεί πραγματικά το γεγονός ότι πρόκειται για μακροπρόθεσμες αλλαγές». (Βλέπετε σχετικώς: εδώ.)

Ο Xenry Kissinger, ο 97χρονος πρώην σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας και πρώην Υπουργός Εξωτερικών των Η.Π.Α. επί κυβερνήσεων Nixon και Ford, αυθεντία, παρά το προχωρημένο της ηλικίας του, σε θέματα εξωτερικής πολιτικής της παγκοσμιοποίησης σε άρθρο του στην εφημερίδα «Wall Street Journal» της 3-4-2020 με τίτλο «Η Πανδημία του Κορωνοϊού θα αλλάξει για πάντα την Παγκόσμια Τάξη» υποστήριξε μεταξύ άλλων την εξής θέση: «Η πραγματικότητα είναι ότι ο κόσμος δεν θα είναι ποτέ ο ίδιος μετά τον κορωνοϊό». (Βλέπετε σχετικώς: εδώ.)

Ο κ. Μητσοτάκης, σε ένα από τα βαρυσήμαντα διαγγέλματα του, εκείνο της 28ης Απριλίου 2020, απευθυνόμενος στον ελληνικό λαό, τόνισε σε δραματικό τόνο και εμφατικά τα εξής: «Ακούμε τις συμβουλές των ειδικών για την προστατευτική μάσκα. Η χρήση της ίσως θα καλύπτει κάποια χαρακτηριστικά μας. Θα σηματοδοτεί όμως το σοβαρό πρόσωπο της ευθύνης μας. Όλα αυτά πρέπει να μας γίνουν δεύτερη φύση, γιατί δεν υπάρχει επιστροφή στην προ κορωνοϊού πραγματικότητα. Ζούμε ΗΔΗ αλλιώς».

Από την πρώτη στιγμή είχα υποστηρίξει (και συνεχίζω να υποστηρίζω) ότι η διαχείριση της πανδημίας του κορωνοϊού δεν μπορεί να κατανοηθεί και αναλυθεί με όρους προστασίας της δημόσιας υγείας αλλά η πανδημία χρησιμοποιείται από την παγκόσμια πολιτικοοικονομική ελίτ ως απαραίτητο και χρήσιμο εργαλείο για τον ακραίο, βίαιο και αθέμιτο ψηφιακό μετασχηματισμό της κοινωνίας.

Δεν πρέπει να ξεχάσουμε ποτέ ότι η υγειονομική κρίση επιβλήθηκε εντελώς αιφνιδιαστικά στην ανέτοιμη ανθρωπότητα από την κυρίαρχη πολιτική βούληση της υπερθνικής ελίτ με διαρκείς και επαναλαμβανόμενες επιθέσεις επιστημονικής παραπληροφόρησης, τηλεοπτικής τρομοκρατίας και ακραίας χειραγώγησης που εξουδετέρωσαν την ελεύθερη βούληση των πολιτών συντρίβοντας τις προσωπικές τους αντιστάσεις.

Η κρίση της δημόσιας υγείας αξιοποιήθηκε ως προπέτασμα καπνού για να δικαιολογήσει την ακύρωση των ανθρωπίνων σχέσεων και την δραματική συρρίκνωση των ατομικών δικαιωμάτων των πολιτών, γεγονός πρωτόγνωρο για τις κοινωνίες του δυτικού κόσμου με μακρά δημοκρατική παράδοση και κοινωνικούς αγώνες.

Σήμερα που καλλιεργείται τεχνηέντως από τα παγκόσμια ΜΜΕ ένα αίσθημα επίπλαστης ευφορίας για την χαλάρωση των μέτρων και την δήθεν επάνοδο στην κανονικότητα, στην πραγματικότητα βρισκόμαστε όχι στο ημίχρονο αλλά στο πρώτο time out ενός εφιαλτικού αγώνα κατά το οποίο η άρχουσα πολιτική και οικονομική ελίτ πανηγυρίζει την πλήρη επίτευξη των αρχικών στόχων του σχεδίου της.

Ήδη μπορεί να επιχαίρει: α) Για την επιτυχία του πολλαπλού μαζικού εμβολιασμού της ανθρωπότητας, β) Για την συρρίκνωση των ατομικών ελευθεριών, γ) Για την επιβολή υποχρεωτικών ιατρικών πράξεων, ως προϋπόθεση για την άσκηση οποιασδήποτε προσωπικής, επαγγελματικής και οικονομικής δραστηριότητας δ) Για την εισαγωγή του ψηφιακού πιστοποιητικού υγείας με το οποίο επιβάλλεται ο ψηφιακός έλεγχος και η παρακολούθηση της ζωής των ανθρώπων ε) Για την επιτυχία του πειράματος κοινωνικής συμμόρφωσης και επιτήρησης των πολιτών, υπό την έννοια της συντριβής κάθε αντίδρασης και αντίστασης των ανθρώπων απέναντι στην κυρίαρχη πολιτική βούληση της άρχουσας ελίτ που επιβάλλει στανικά την θέλησή της επιχειρώντας να ελέγξει την ζωή δισεκατομμυρίων ανθρώπων στη γη.

Ένα τόσο μεγαλόπνοο σχέδιο που προετοιμάζεται από την υπερεθνική αντίχριστη ελίτ για τον έλεγχο, την επιτήρηση και την παρακολούθηση του ανθρώπου με απόλυτη μυστικότητα, μεθοδικότητα, και οργάνωση τα τελευταία 50 χρόνια και με μεγαλύτερη ένταση και αποφασιστικότητα τα τελευταία 35 χρόνια, συνιστά ασυγχώρητη αφέλεια να θεωρήσουμε ότι θα ανατραπεί.

Η επιστροφή στην κανονικότητα δεν θα υπάρξει. Ο κόσμος έχει ήδη απασταθεροποιηθεί και βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση. Δισεκατομμύρια εμβολιασμένων ανθρώπων σε ολόκληρο τον κόσμο με άγνωστο τον χρόνο εκδήλωσης και εμφάνισης των μεσοπρόθεσμων και μακροπρόθεσμων παρενεργειών και επιπτώσεων του εμβολιασμού στην ανθρώπινη υγεία συνιστά βραδυφλεγή βόμβα στα θεμέλια των κοινωνιών.

Η επερχόμενη επισιτιστική κρίση, η ενδεχομένη κατάρρευση του διαδικτύου, η εμφάνιση μιας δεύτερης πανδημίας που θα κάνει τον κορωνοϊό να φαίνεται «παιδική χαρά», η στρατικοποίηση της δεύτερης υγειονομικής κρίσης για την επιτυχέστερη αντιμετώπιση των συνεπειών, η εκκολαπτόμενη «κλιματική κρίση» που θα προκαλέσει κλιματικά λοκντάουν, ο βίαιος και ριζικός ψηφιακός μετασχηματισμός κάθε πτυχής της προσωπικής, κοινωνικής και οικονομικής ζωής των πολιτών και η μετάλλαξη του κράτους δικαίου σε ψηφιακό ολοκληρωτικό κράτος που θα ασκεί ασφυκτικό κοινωνικό έλεγχο στους πολίτες και θα τους εκμηδενίζει με το πάτημα ενός κουμπιού, η καθιέρωση ενός ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος που θα λαμβάνουν μόνο οι εμβολιασμένοι πολίτες, τα υποχρεωτικά εμφυτεύματα εγκεφαλικά και υποδόρια για την διευκόλυνση της ζωής μας καθώς και η περιρρέουσα άκρως επισφαλής και ευμετάβλητη γεωπολιτική και γεωστρατηγική κατάσταση με την μεταβολή ολοκλήρου του πλανήτη σε μια τεράστια πυριτιδαποθήκη που εγκυμονεί ανυπολόγιστους κινδύνους για την παγκόσμια ειρήνη και ασφάλεια, δεν αφήνουν δυστυχώς κανένα απολύτως περιθώριο για εφησυχασμό και αισιοδοξία.

Όλες οι πιο πάνω πιθανές εξελίξεις έχουν ήδη δρομολογηθεί και αναμένεται να ολοκληρωθούν το αργότερο μέχρι το 2030. Η δεκαετία που διανύουμε θα είναι η πιο κρίσιμη και καθοριστική στην ζωή της ανθρωπότητας.

Όσοι διατηρούν τα μάτια της ψυχής τους ανοιχτά και καθαρά με προσευχή, μετάνοια και με τακτική Θεία Ευχαριστία, αντιλαμβάνονται χωρίς δυσκολία να υλοποιείται κατά γράμμα ο σχεδιασμός της παγκοσμιοποίησης και της Ν.Τ.Π.

Τα παγκόσμια σχέδια των σιωνιστών ακυρώνονται από την αφυπνισμένη και γρηγορούσα κοινωνική πλειονότητα των ανθρώπων και όχι από μασκοφορεμένους, σκυθρωπούς και εθελόδουλους τριπλοεμβολιασμένους πολίτες.

Στους κόλπους της σημερινής κοινωνίας δεν σχηματίζεται ευρύ κοινωνικό πλειοψηφικό ρεύμα, αφού η ελίτ ελέγχει πλήρως εκτός από τον σκληρό πυρήνα του κράτους και την σκέψη, το συναίσθημα και την συμπεριφορά των πολιτών.

Η ολοκλήρωση του σχεδίου επιβάλλει την υλοποίηση της Μεγάλης Επανεκκίνησης που θα συντελεστεί με την απενεργοποίηση του υφισταμένου οικονομικού, νομισματικού και τραπεζικού συστήματος και την επανεκκίνηση της οικονομίας με ένα νέο αποϋλοποιημένο ηλεκτρονικό σύστημα που θα στηρίζεται στην τεχνολογία blockchain το οποίο θα αλλάξει την μορφή του κόσμου.

Αλίμονο στους καλοπροαίρετους και καλοκάγαθους ανθρώπους που τυχόν ενστερνιστούν το αφήγημα της χαλάρωσης των μέτρων.

Δυστυχώς όμως και οι ανεμβολίαστοι συνάνθρωποί μας είναι κατά κάποιο τρόπο δεμένοι με τα δεσμά της ευζωϊας και της καλοπέρασης και επιθυμούν διακαώς την επιστροφή τους στην κανονικότητα που συνεπάγεται την επάνοδό τους σε μια σάπια καταναλωτική ζωή, πνευματικά απονεκρωμένη.

Οι ελπίδες μας ωστόσο πρέπει να εστιάζονται αποκλειστικά στον Κύριο μας Ιησού Χριστό και στην Υπεραγία Θεοτόκο και οφείλουμε να αποστρεφόμαστε τους πάσης φύσεως αποκρυφιστές και οπαδούς του Εωσφόρου και να μην δίνουμε καμία απολύτως πίστη στις υποσχέσεις τους.

Αυτοί το μόνο που γνωρίζουν είναι να μισούν και να καταστρέφουν τον Άνθρωπο και την ένθεη Δημιουργία.

Από αυτή την στιγμή και μετά αναμένω προσωπικά τα χειρότερα.

Ο όσιος Παϊσιος ο Αγιορείτης έλεγε ότι οι εξελίξεις των γεγονότων θα προκαλέσουν τον συγκλονισμό των εθνών και ως εκ τούτου κόκκινες γραμμές δεν νοούνται.

Αυτές ορίζονται από πρόσωπα που δεν έχουν φθάσει σε σημείο έσχατης ψυχικής πώρωσης και τύφλωσης που διατηρούν ακόμη έστω ελάχιστα ψήγματα ανθρωπιάς και ευαισθησίας, ενώ οι δαιμονοκίνητοι άνθρωποι που καθορίζουν εκ του παρασκηνίου τις τύχες της ανθρωπότητας, κονιορτοποιούν οι ίδιοι κάθε όριο ελέγχου συμπεριφοράς παραμένοντας ανεξέλεγκτοι και εσαεί ταγμένοι να προξενούν μόνο πόνο, θλίψεις, βάσανα και δυστυχία στους πολίτες.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s