Νέα μελέτη για τα mRNA εμβόλια: Μπορούν να προκαλέσουν μέχρι και AIDS.

Μια νέα επιστημονική μελέτη, η οποία πραγματοποιήθηκε από τον Dr. Peter McCullough, αλλά και άλλους κορυφαίους επιστήμονες, όπως και ο Έλληνας Dr. Αντώνης Κυριακόπουλος, καταλήγει στο συμπέρασμα ότι τα εμβόλια για τον κορωνοϊό μπορούν να βλάψουν το ανοσοποιητικό σύστημα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της μελέτης, που δημοσιεύθηκαν από το Dailyexpose.ukοι πλήρως εμβολιασμένοι υπάρχει κίνδυνος να αναπτύξουν μια νέα μορφή συνδρόμου επίκτητης ανοσοανεπάρκειας (AIDS). 

Η μελέτη με τίτλο «Innate Immune Suppression by SARS-CoV-2 mRNA Vaccinations: The role of G-quaduplexes, exosomes and microRNAs» δημοσιεύτηκε στις 21 Ιανουαρίου 2022 και παρουσιάζει μια σειρά από στοιχεία σύμφωνα με τα οποία οι γενετικές αλλοιώσεις που προκαλούνται από τα mRNA εμβόλια έχουν ποικίλες επιπτώσεις στην ανθρώπινη υγεία.

Αυτά περιλαμβάνουν, αλλά δεν περιορίζονται σε:

 • μια πιθανή άμεση αιτιολογική σύνδεση με νευροεκφυλιστικές ασθένειες.
 • μυοκαρδίτιδα
 • ανοσοθρομβοπενία
 • Παράλυση του Bell
 • διαταραχές του ήπατος
 • μειωμένη προσαρμοστική ανοσία
 • αυξημένη παραγωγή ή σχηματισμός όγκου ή όγκων.
 • και βλάβη στο DNA

Ο Dr. Ο Peter McCullough, ο οποίος συνέγραψε τη μελέτη με μαζί με τους Dr. Αντώνη Κυριακόπουλο, Dr. Γκρεγκ Νάι και Dr. η Stephenie Sennef, παρείχε επίσης στοιχεία για αναφορές ανεπιθύμητων ενεργειών στο σύστημα αναφοράς ανεπιθύμητων ενεργειών του εμβολίου (VAERS) για να υποστηρίξει τα συμπεράσματά τους.

Στην εργασία τους, η ομάδα επιστημόνων εξετάζει την επιστημονική βιβλιογραφία που υποδηλώνει ότι ο εμβολιασμός με εμβόλιο mRNA Covid-19 πυροδοτεί μια σειρά βιολογικών γεγονότων που όχι μόνο διαφέρουν από εκείνα που προκαλούνται από φυσική μόλυνση, αλλά είναι αντιπαραγωγικά με διάφορους τρόπους τόσο για τη σύντομη και μακροπρόθεσμη απόδοση του ανοσοποιητικού συστήματος και φυσιολογική κυτταρική λειτουργία.

Ο McCullough και άλλοι επιστήμονες αναφέρουν επίσης ότι τα εμβόλια Covid-19 έχουν πλέον αποδειχθεί ότι αντιστρέφουν «κρίσιμες οδούς που σχετίζονται με την επιτήρηση του καρκίνου, τον έλεγχο των λοιμώξεων και την κυτταρική ομοιόσταση. Εισάγουν εξαιρετικά τροποποιημένο γενετικό υλικό στο σώμα».

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΜΕΛΕΤΗΣ

Τα παρακάτω είναι μερικά από τα κυριότερα σημεία από την εξαιρετικά καλά ερευνημένη και απίστευτα μακροχρόνια μελέτη.

ΒΛΑΒΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΝΕΥΡΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

Η μελέτη αναφέρεται σε μια πρωτοποριακή μελέτη από μια ερευνητική ομάδα στην Ινδία που εξέτασε τον ρόλο των εξωσωμάτων στην κυτταρική απόκριση στην εσωτερικά συντιθέμενη πρωτεΐνη ακίδας SARS-CoV-2.

Έγραψαν στην περίληψη: «Προτείνουμε ότι το προϊόν γονιδίου SARS-CoV-2, Spike, μπορεί να αλλάξει το εξωσωματικό φορτίο του ξενιστή, το οποίο μεταφέρεται σε απομακρυσμένους μη μολυσμένους ιστούς και όργανα και να ξεκινήσει έναν καταστροφικό ανοσολογικό καταρράκτη στο κεντρικό νευρικό σύστημα (CNS) μπορεί να ξεκινήσει».

ΔΙΑΤΑΡΑΓΜΕΝΗ ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΗ DNA ΚΑΙ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΙΚΗ ΑΝΟΣΙΑ

Το ανοσοποιητικό σύστημα και το σύστημα επιδιόρθωσης DNA είναι τα δύο κύρια συστήματα στα οποία βασίζονται οι ανώτεροι οργανισμοί για να αμυνθούν από διάφορες απειλές και μοιράζονται κοινά στοιχεία.

Η απώλεια της λειτουργίας των βασικών πρωτεϊνών επιδιόρθωσης του DNA οδηγεί σε ελαττώματα στην επισκευή που εμποδίζουν την παραγωγή λειτουργικών Β και Τ κυττάρων, με αποτέλεσμα ανοσοανεπάρκεια.

Η εξασθενημένη επιδιόρθωση του DNA είναι επίσης μια άμεση πορεία προς τον καρκίνο.

πηγή

6/2/22

Το είδα Ενωμένη Ρωμηοσύνη

1 thought on “Νέα μελέτη για τα mRNA εμβόλια: Μπορούν να προκαλέσουν μέχρι και AIDS.

 1. Και διαβάστε τώρα τι βρήκαν σε ασθενή στη Νότια Αφρική που είχε αποκτήσει AIDS λόγω του ιού HIV, ενώ ταυτόχρονα κόλλησε και τον SARS-COV-2 και νόσησε και με COVID:

  https://papers.ssrn.com/sol3/papers.cfm?abstract_id=4014499

  Η 22άχρονη έπασχε από προχωρημένο AIDS (λόγω HIV) για το οποίο δεν έπαιρνε φαρμακευτική αγωγή… Κάποια στιγμή μολύνθηκε και με SAS-COV-2 και νόσησε και με COVID… Η μόλυνση από COVID ήταν επίμονη με συνολική διάρκεια 9 μήνες!!!

  Κατά τη διάρκεια των 9 μηνών ο οργανισμός της μετατράπηκε σε εργοστάσιο παραγωγής νέων παραγώγων του SARS-COV-2. Στο σώμα της αναπτύχθηκαν και εντοπίστηκαν 21 διαφορετικά παράγωγα (!!!) του SARS-COV-2… Όπως αναφέρει η παραπάνω μελέτη (preprint) η νεαρή γυναίκα κατάφερε να αναρρώσει από το COVID όταν οι γιατροί άρχισαν να της χορηγούν αντιρετροϊκά φάρμακα που ενδείκνυνται κατά του ιού HIV, τα οποία από τη μια περιόρισαν το AIDS και από την άλλη καθάρισαν τα SARS-COV-2 παράγωγα!!!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s