Ζητώ συγνώμη από τον Ραδιοφωνικό Σταθμό «Μοναδική Πολιτεία».

Τον Οκτώβριο του περασμένου έτους σε μία ανάρτηση με τίτλο «Κήρυγμα πεντηκοστιανών σε ορθόδοξο (;) ραδιοφωνικό σταθμό !» κατηγόρησα τον ραδιοφωνικό σταθμό «Μοναδική Πολιτεία» της Αδελφότητας της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Ναυπάκτου ότι στις 5.30 τα ξημερώματα μιας Κυριακής (17 Οκτωβρίου) μετέδιδε επί μισή ώρα περίπου κήρυγμα Πεντηκοστιανών. Τον τελευταίο καιρό όμως παρατήρησα ότι ένα τίκ πιο πριν από την συχνότητα της Μοναδικής Πολιτείας, στην συχνότητα 92+, εκπέμπει ένας ραδιοφωνικός σταθμός με το όνομα «Χριστιανισμός». Βρήκα ότι ο σταθμός αυτός εκπέμπει και στην Αθήνα στους 104.3. Έψαξα και τους βρήκα στο διαδίκτυο και είδα ότι μεταδίδουν συνέχεια κηρύγματα της «Ελευθέρας Αποστολικής Εκκλησίας Πεντηκοστής». Δεν θα τους διαφημίσω εδώ, αλλά ο καθείς μπορεί να τους βρει. Τα πολλά λόγια είναι φτώχια. Οφείλω να ζητήσω δημοσίως συγνώμη από την Αδελφότητα της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στην Ναύπακτο που τους κατηγόρησα αδίκως και να ευχαριστήσω τον Τριαδικό Θεό που μου έδωσε την ευκαιρία να επανορθώσω. [ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ]

6 thoughts on “Ζητώ συγνώμη από τον Ραδιοφωνικό Σταθμό «Μοναδική Πολιτεία».

 1. Η ειλικρινής συγγνώμη τιμά τον εκζητούντα,χαροποιεί τα ουράνια και μαστίζει τους δαίμονες.Βεβαώς όμως οφείλουμε οι πάντες να είμαστε πιο προσεκτικοί και λιγότερο παρορμητικοί.

 2. Η ειλικρινής συγγνώμη τιμά τον εκζητούντα,χαροποιεί τα ουράνια και μαστίζει τους δαίμονες.Βεβαίως όμως οφείλουμε οι πάντες να είμαστε πιο προσεκτικοί και λιγότερο παρορμητικοί.

 3. ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΔΟΥΡΕΙΟΥ ΙΠΠΟΥ. ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΑΝΑΠΤΥΣΣΕΤΤΑΙ Η ΑΛΛΗ, ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΠΕΡΔΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΕΝΑΣ, Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΚΑΙ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΤΑΔΟΣΗ … ΠΑΛΑΙΑ Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥΣ …

 4. Μπράβο για το θάρρος σας που παραδεχτήκατε το λάθος σας και ζητήσατε συγγνώμη. Θυμάμαι που είχε δει το άρθρο σας πέρσι για αυτό το περιστατικό και δεν το πίστευα!
  Αυτό που θα ήθελα να σχολιάσω όμως είναι ότι μήπως τελικά θα έπρεπε όλοι μας να μην σπεύδουμε να κατηγορούμε και να κατακρίνουμε, πόσο μάλλον δημοσίως, πριν ερευνήσουμε λίγο το ζήτημα; Δυστυχώς βλέπω πως συμβαίνει πολύ έντονα στις μέρες μας, την εποχή του κορωνοϊού όσον αφορά στον χώρο της Εκκλησίας.
  Δεν ξέρετε ότι συμβαίνουν αυτά τα πράγματα στα ραδιοκύματα, ότι γίνονται παρεμβολές (είτε εσκεμμένα είτε όχι); Και σε μένα έχει τύχει να ακούω π.χ. 4Ε στο ραδιόφωνο και να ακουστεί κάποια στιγμή κάτι άσχετο όπως κοσμική μουσική. Δεν σημαίνει πως η 4Ε άρχισε να βάζει «ύπουλα» τέτοια τραγούδια. Χωρίς να ξέρουμε, είδικα τα θέματα της τεχνολογίας, άιντε πάμε να κατηγορήσουμε δημοσίως; Τουλάχιστον ψάξτε το λίγο πρώτα, ρωτήστε τους υπευθύνους του σταθμού. Μην παρασυρνόμαστε τόσο εύκολα!
  Πολύ εύκολα «σκανδαλιζόμαστε» χωρίς να σκεφτούμε πρώτα. Μήπως έγινε κατά λάθος; Μήπως είναι τεχνικό πρόβλημα; Μήπως είπε κάτι κάποιος για διάκριση, για λόγους σκοπιμότητας, να μην προκαλέσει, να μην στεναχωρέσει; Όχι μόνο στο ραδιόφωνο αλλά και στην τηλεόραση και στο Youtube και παντού.

  • Ξεχάσατε την προαίρεση της καρδιάς. Όταν σχολιάζεται κάτι αρνητικά δεν σημαίνει απαραιτήτως ότι ο άλλος θέλει να κατακρίνει αλλά πονά για αυτά που συμβαίνουν και θέλει να υποδείξει το κακό που εξαπλώνεται. Να φροντίζουν και οι άλλοι άνθρωποι να μην σκανδαλίζονται εύκολα. Ένας καλός τρόπος για να γίνει αυτό είναι αν κοιτάμε τις δικές μας αμαρτίες πρώτα. Σαφώς και τότε έγινε έρευνα. Αλλοίμονο. Έχω την εντύπωση ότι ο σταθμός αυτός (ο άλλος ο αιρετικός) δεν εκπέμπει συνέχεια, για αυτό και δεν εντοπίστηκε νωρίτερα.
   Η αγαπημένη μας «Μοναδική Πολιτεία» πάντως ας προσέχει λίγο τις αναμεταδώσεις που κάνει.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s