Η ελεύθερη συγκατάθεση της Παναγίας να συλλάβει τον Σωτήρα είναι το ίδιο με την απόφαση μιας γυναίκας να κάνει έκτρωση, σύμφωνα με τον Ελπιδοφ(θ)όρο Αμερικής!!

Που φτάσαμε! Να χρησιμοποιείται από ρασοφόρο ο Ευαγγελισμός της Θεοτόκου για τα σχέδια των ευγονιστών.

Συνοπτικά ο Ελπιδοφ(θ)όρος είπε: Σεβόμαστε το δώρο και την ιερότητα της ζωής, γεννημένης και αγέννητης. ΑΛΛΑ σεβόμαστε και την αυτονομία των γυναικών, όπως και ο Θεός σεβάστηκε την ελευθερία της Παναγίας να επιλέξει να φέρει στον κόσμο τον Κύριο.

Η Παναγία όμως έδωσε την συγκατάθεσή της στο αν θα συλλάβει, ενώ η γυναίκα που επικαλείται ο Ελπιδοφ(θ)όρος σκέφτεται αν θα ΣΚΟΤΩΣΕΙ το πλάσμα που έχει ήδη συλλάβει.

Δεν εμφανίστηκε ο Άγγελος στην Θεοτόκο μετά την σύλληψη για να της πει… τί άρα να της πει; Ότι έγινε η σύλληψη χωρίς την συγκατάθεσή της αλλά τώρα μπορεί να επιλέξει να σκοτώσει το παιδί που έχει μέσα της; Δεν εμφανίστηκε ο Άγγελος στην Θεοτόκο μετά την σύλληψη να της δώσει κάποια επιλογή, γιατί είναι αδιανόητη η δολοφονία ενός ανθρώπου που είναι πλασμένος κατ’ εικόνα και καθ’ ομοίωση Θεού. Και όπως λέει εδώ ο αδελφός, δεν μπορεί ο Θεός να αναιρεί τον εαυτόν Του και την μία να λέει, «ου φονεύσεις» και μετά να λέει «φόνευσε αν θες».

ΙΣΑ-ΙΣΑ η εμφάνιση του Αγγέλου ΠΡΙΝ την σύλληψη, καθώς και η συνετή και φρόνιμη στάση της Παναγίας μας που δεν τα δέχθηκε όλα αμέσως αλλά εξέφρασε τους προβληματισμούς και τις αμφιβολίες της, δείχνουν ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΝΑ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ. Να είναι συνετή και φρόνιμη ΠΡΙΝ μείνει έγκυος. Όχι να μένει έγκυος και μετά να λέει τώρα κάνω ότι θέλω. Μετά δεν είναι μόνη της, υπάρχει και μία άλλη ζωή.

Πόσο ανάγκη έχουν οι σημερινές νέες κοπέλες να ακούσουν το σωστό μήνυμα μέσα σε αυτό το τρελλοκομείο που ζούνε. Πόσο ανάγκη έχουν να ακούσουν για φρονιμάδα και σύνεση ΠΡΙΝ μείνουν έγκυες. Αντ’ αυτού στο τρελλοκομείο αυτό, τους λένε ότι μπορούν να κάνουν έκτρωση επικαλούμενοι την Υπεραγία Θεοτόκο !!!!!!!!!!!!!!!


ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s