Ο Λουκ Μοντανιέ στο Μιλάνο και στη Βουλή του Λουξεβούργου.

Σε λαοθάλασσα στο Μιλάνο μίλησε ο καθηγητής Ιολόγος Νόμπελ Ιατρικής 2008 ο Luc Montagnier : “Υπάρχουν πολλοί νεκροί! Είναι απόλυτο έγκλημα να δίνουμε αυτά τα εμβόλια σε παιδιά..”

Σε διαδήλωση λαοθάλασσα κατά υγειονομικής τυραννίας στο Μιλάνο μίλησε ο καθηγητής Ιολόγος Νόμπελ Ιατρικής 2008 για την ανακάλυψη του AIDS ο Luc Montagnier : “αυτό το εμβόλιο δεν προστατεύει καθόλου, δεν προστατεύει από τη μετάδοση σε αντίθεση με ό,τι είχε αρχικά ανακοινωθεί. Είναι αναγνωρισμένο από όλον τον κόσμο στην πραγματικότητα ευνοεί άλλες μολύνσεις. Η ιική πρωτεΐνη που χρησιμοποιήθηκε για το mRNA κι εμπεριέχεται στο εμβόλιο είναι τοξική για τα κύτταρα.

Είναι ένα δηλητήριο. Υπάρχουν πολλοί νεκροί και πολλοί νέοι αθλητικοί που έχουν καρδιακά προβλήματα λόγω του εμβολίου! Τα εμβόλια δεν πρέπει να σκοτώνουν αλλά να προστατεύουν. Είναι απόλυτο έγκλημα να δίνουμε αυτά τα εμβόλια σε παιδιά.”

Σε άλλη αποστροφή του λόγου του τόνισε ότι η σωτηρία της ανθρωπότητας και το τέλος αυτής της έκτακτης ανάγκης θα είναι στα χέρια των μη εμβολιασμένων. Θα είναι οι αμόλυντοι να σώσουν την Ανθρωπότητα.

Πολλές χώρες έχουν ξεχάσει τις θεραπείες, δεν υπάρχει μόνο το εμβόλιο, αλλά και τα φάρμακα που δεν έχουν χρησιμοποιηθεί και που λειτουργούν.……..Τα επακόλουθα εξαρτώνται από εσάς, ειδικά τους μη εμβολιασμένους, που μια μέρα θα μπορέσουν να σώσουν την ανθρωπότητα, ενώ οι εμβολιασμένοι θα πρέπει να διασωθούν από ιατρικά κέντρα».

Θα είναι οι ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ που θα σώσουν τους εμβολιασμένους και θα ΣΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.
Κανείς δεν θα έρθει να μας σώσει, εμείς θα σώσουμε τους άλλους, με Αγάπη και ανθρωπιά».

Πρόσθεσε ότι πρώτα απ ‘όλα, η ασθένεια που προκαλείται από τον ιό Covid-19 θα μπορούσε να θεραπευτεί με ένα αντιβιοτικό, επειδή είναι ο συνδυασμός ιού-βακτηρίου που προκαλεί τη σοβαρή ασθένεια και όχι απλώς ο ιός.
Τα εμβόλια, τύπου RNA, εκτός από το ότι δεν προλαμβάνουν τη μόλυνση, μπορούν να προκαλέσουν, ειδικά με επαναλαμβανόμενες δόσεις, πολύ σοβαρές βλάβες σε διάφορα όργανα, ιδιαίτερα στο κυκλοφορικό σύστημα, και νευρολογικές βλάβες

Αποθέωση.. Μοντανιέ Μοντανιέ κραύγαζε το πλήθος.

«Ζητώ από όλους τους συναδέλφους μου να σταματήσουν τον εμβολιασμό κατά του Covid με αυτό το είδος εμβολίου. Το μέλλον της ανθρωπότητας διακυβεύεται» είπε.”Η πρωτεΐνη που χρησιμοποιείται για το εμβόλιο είναι δηλητήριο και αγγίζει όργανα όπως η καρδιά, τόσο πολύ που αρρωσταίνουν πολλοί αθλητές. Το εμβόλιο γίνεται για να προστατεύει, όχι για να σκοτώνει.”

dimpenews.com


Ο Νομπελίστας Ιατρικής Καθηγητής Luc Montagnier/Λικ Μοντανιέ στη Βουλή του Λουξεμβούργου: Το mRNA επιτρέπει τη μεταγραφή του μηνύματός του εντός ολόκληρου του σώματος, ανεξέλεγκτα! Ξέρω 21 άτομα που πέθαναν από την ασθένεια Creutzfeldt-Jakob που έχει ως αιτία τα πριόν.

Ο βραβευμένος με Νόμπελ Ιατρικής γιατί ανακάλυψε το AIDS Καθηγητής Ιολόγος Luc Montagnier ήταν προσκεκλημένος στην Τετάρτη 12 Γενάρη στο Κοινοβούλιο του Λουξεμβούργου για να μιλήσει για το εμβόλιο. Επίσης ήταν εκεί και η Γενετίστρια Alexandra Henrion Caude.

Aπό την τοποθέτηση του καθηγητή:… Απολύτως κατά του επιπέδου της ιατρικής ηθικής ως προς το σεβασμό της ζωής και το καθεστώς υγείας των εμβολιασμένων. Ή (με άλλα λόγια) αυτά τα εμβόλια είναι δηλητήρια. Δεν είναι αληθινά εμβόλια. Το mRNA επιτρέπει τη μεταγραφή του μηνύματός του εντός ολόκληρου του σώματος, ανεξέλεγκτα. Κανείς δεν μπορεί να πει για τον καθένα από εμάς που θα πάνε αυτά τα μηνύματα. Αυτό είναι επομένως ένα φοβερό άγνωστο.

και στην πραγματικότητα μαθαίνουμε τώρα ότι αυτή είναι μια εργασία που δημοσιεύθηκε εδώ και πάνω από ένα χρόνο ότι αυτά τα μηνύματα εμπεριέχουν μια περιοχή που μπορούμε να την αποκαλέσουμε πριόν. Που είναι μια περιοχή ικανή να εισάγει τροποποιήσεις πρωτεϊνών με απρόβλεπτο τρόπο. Ως γιατρός ήξερα 21 άτομα που δέχθηκαν 2 δόσεις εμβολίου Pfizer υπάρχει κι ένα άλλο άτομο που έλαβε Moderna. Oι 21 πέθαναν από την ασθένεια Creutzfeldt-Jakob που έχει ως αιτία τα πριόν.

Τα 3 εμβόλια Pfizer, AstraZeneca, Moderan περιέχουν μια αλληλουχία που τακτοποιήθηκε από την πληροφορική πως μεταμορφώνεται σε πριόν. Επομένως υπάρχει εγνωσμένος κίνδυνος για υγεία ατόμων.

O νομπελίστας αρχικά ευχαρίστησε για την πρόσκληση να παραβρεθεί σε μια τέτοια σύσκεψη σημαντική όπως είπε όχι μόνο για Λουξεμβούργο κι Ευρώπη αλλά και για όλο τον κόσμο. Είπε ότι σαν γιατρός γι αυτόν είναι ακόμη πιο σημαντικό και ότι υπάρχει μια συζήτηση για την Ιατρική Ηθική ότι είμαστε μέρος του Ιπποκράτη  της αρχής του ”Primum non nocere”πρώτα, μην βλάπτεις”. δεσμευμένοι με τον όρκο που δίνουμε. Πρέπει να σεβαστούμε την Ηθική της Ιατρικής να φροντίζουμε και να θεραπεύουμε αλλά αυτό αυτό που συμβαίνει σήμερα είναι εντελώς αντίθετο. Πρόκειται όπως χαρακτηριστικά τόνισε περισσότερο για ”μια μαζική καμπάνια με κανόνες marketing για να πουλήσουν και να επιβάλουν προετοιμασίες που σκοτώνουν. Ευτυχώς όχι όλον τον κόσμο αλλά ηλικιωμένους και τώρα πιο νέους, αθλητικούς τύπους ακόμη και παιδιά” –

Το βίντεο της ομιλίας του καταργήθηκε από το Youtube εντός 1′ στην πλατφόρμα του dimpenews.com2. Το Υοutube λογοκρίνει τη Δημοκρατία λογοκρίνει ευρωπαϊκό κοινοβούλιο λογοκρίνει τον ευεργέτη ης ανθρωπότητας και πλέον ειδήμονα Νομπελίστα Ιολόγο Καθηγητή.

Μεσαίωνας Ιερά Εξέταση σκοταδισμός χειραγώγηση μαζών.. Καπελώνουν την ακαδημαϊκή έρευνα σε επίπεδο κορυφής.

dimpenews.com

1 thought on “Ο Λουκ Μοντανιέ στο Μιλάνο και στη Βουλή του Λουξεβούργου.

  1. Υπάρχει ένα βίντεο από την ομιλία στο Μιλάνο, όσοι γνωρίζουμε Γαλλικά/ Ιταλικά, επιβεβαιώνουμε την μετάφραση…
    Καί κάτι άλλο, είπε πως όσοι δεν πεθάνουν, θα είναι ζωντανοί νεκροί..

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s