Γιατί ο Χατζηνικολάου κουνάει συνέχεια το κεφάλι του;

σ.σ. Θα νόμιζε κανείς ότι βρίσκεται στα πρώιμα στάδια της νόσου Πάρκινσον. Όμως δεν είναι έτσι. Ο Χατζηνικολάου στο βίντεο που παρουσίασα εδώ πριν λίγες ημέρες κούναγε συνέχεια καταφατικά το κεφάλι του καθώς μιλούσε ο Μπουρλά για να προσδώσει αξιοπιστία στα λόγια του εκπροσώπου της Pfizer. Κούναγε το κεφάλι του ακόμη και σε άσχετες στιγμές όταν ο κτηνίατρος της Pfizer έλεγε ότι θα πει κάτι χωρίς να το έχει πει ακόμη! Γούρλωνε και το μάτι! Είναι αυτή η γλώσσα του σώματος, η οποία ασκεί πολύ περισσότερη επιρροή από τα ίδια τα λόγια. Να ακούς αερολογίες και αντιφάσεις και να νομίζεις ότι άκουσες τις μεγαλύτερες βαρυσήμαντες σοφίες του κόσμου! Βάλαν το «βαρύ πυροβολικό» της συστημικής δημοσιογραφίας, τον Χατζηνικολάου, να παραστήσει την κεφαλο-κουνίστρα στην τηλεόραση νομίζοντας ότι θα καταφέρουν κάτι.

Πως κατάντησες έτσι Χατζηνικολάου. Πρόσεχε μην σου μείνει κανα κουσούρι στο τέλος και κουνάς έτσι συνέχεια το κεφάλι σου!

Παρατηρήστε σε όλο το βίντεο πως κουνάει το κεφάλι του, σε σημείο που νομίζεις ότι θα του φύγει καμιά ώρα απ’ την θέση του, και εννοείται πως δεν κάνει πραγματικές ερωτήσεις αλλά παρεμβαίνει μόνο για να συμπληρώσει και να ενισχύσει τα λεγόμενα του Μπουρλά.

Οι πρωταγωνιστές αυτής της δημοσιογραφίας που συνεργάζονται για την εγκατάσταση της δυστοπίας που ήδη αρχίσαμε να βιώνουμε, θα πρέπει μια ημέρα να λογοδοτήσουν ενώπιον μιας Ανεξάρτητης και Ελεύθερης Δικαιοσύνης.


ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ

4 thoughts on “Γιατί ο Χατζηνικολάου κουνάει συνέχεια το κεφάλι του;

  1. ARA ΚΑΝΑΝΕ ΠΡΟΒΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΠΟΥΝΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΛΩΣ ΤΟ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΣΥΜΦΩΝΗΘΕΙ! ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΜΙΜΕΙΤΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟΝ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟ ΜΕ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΑ ΚΑΙ ΕΓΚΡΙΝΕΙ ΤΟ ΣΑΝΟ ΠΟΥ ΔΙΔΕΤΑΙ ΣΕ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΑ ΖΩΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΟΦΗ ΠΟΥ ΘΑ ΛΑΒΟΥΝ

  2. Σαν μαριονέτα και καλό σκυλάκι της νέας αταξίας, μπροστά στα αφεντικά του και συγκεκριμένα στον κτηνίατρό του κουνάει καταφατικά και ρυθμικά το κεφάλι όπως αυτά τα ψεύτικα που βάζουν στα αυτοκίνητα.
    Μετά φυσικά και η επιβράβευση με κάμποσα μεζεδάκια από ευρόπουλα .

  3. Από τις συνεντεύξεις αρχηγών κρατών και ¨σημαντικών διαπλεκόμενων πολιτικών » που ελάμβαναν χώρα σε τεράστιες ροτόντες , ξέπεσε…σε συνεντεύξεις αοιδών ελεεινών » σουξέ » και τεταρτοκλασάτων ηθοποιών των αθλίων σήριαλ του τεράστιου σκουπιδοτενεκέ που έχουν όλοι επάνω σε ένα ράφι.
    Κατόπιν αυτού και επειδή ο κατήφορος δεν έχει σταματημό και επειδή το καναλάκι της προπαγάνδας τον έχρισε πρωτεργάτη του ψεύδους ,δεν κάνει τίποτε άλλο παρά να μπουκώνει την ανόητη αγέλη η οποία τάχιστα θα οδηγηθεί στη σφαγή.
    Είναι όντως πολύ λυπηρό η νοημοσύνη των τρανών ,πανμέγιστων Ελλήνων να μετατρέπεται σε αυτή ενός τρίχρονου παιδιού .

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s