π. Αθανάσιος Μυτιληναίος: «Το Βατικανό έχει αγκαλιάσει τους μουσουλμάνους για να πλήξει τους Ορθοδόξους της Ανατολικής Ευρώπης».

Ιούδας Άρειος Πάπας Αντίχριστος

Απόσπασμα ομιλίας του Μακαριστού Γέροντος (1927 – 2006) πατρός Αθανασίου Μυτιληναίου. Σοφία Σειράχ ΧΩΡΙΟΝ 18, 1′ (18-08-92)

Πολύ να προσέξουμε αυτό γιατί δυστυχώς δεν το έχουμε προσέξει δεόντως και μένομε εγκληματικώς απαθείς. Ο μουσουλμανισμός επιχειρεί τον κύκλο της γης. Αυτό το οποίο λέμε, ένα «τόξο εδώ στα Βαλκάνια μουσουλμανικό» και το βλέπομε βεβαίως από πολιτικής πλευράς, είναι κάτι πολύ περισσότερο από ένα «τόξο».

Επιχειρεί και θα επαναλάβω και να το θυμόσαστε, επιχειρεί τον κύκλο της γης.

Όπως κι εγώ θυμάμαι τον μακαριστό π. Άγγελο Νησιώτη, που είχε πει προ του 40… φοβηθείτε τον μουσουλμανισμό. Είναι ο φοβερότερος εχθρός. Φοβηθείτε. Το κράτησα στην μνήμη μου και το ανεκάλεσα πολλές φορές ιδίως τα τελευταία χρόνια που βλέπω αυτήν την κίνηση του μουσουλμανισμού.

Τί;

Ξέρετε πόσα εκατομμύρια μουσουλμάνοι υπάρχουν εις την Ασίαν; Πολυνησία, Αφρική. Πολλά εκατομμύρια μουλουλμάνοι υπάρχουν.

Τώρα το είπανε: θα επιχειρήσουμε επίθεση κατά της Ευρώπης. Το είπανε… Να μην πω τώρα πολιτικά πρόσωπα. Δεν μου αρέσει να ανακατεύω πολιτικά πρόσωπα. Το είπανε, ότι η Ευρώπη θα γίνει μουσουλμανική, θα πάψει να είναι χριστιανική.

Εις δε το Παρίσι ξέρετε πόσα μουσουλμανικά τεμένη υπάρχουν; Εμείς, εν ονόματι της ανεξιθρησκείας κτλ τους πάντας υποδεχόμεθα. Ετοιμάζουν και στην Αθήνα να κάνουν τέμενος μουσουλμανικό, θα το ξέρετε… Ενώ ανεφέρθη εκεί στα Εμιράτα της Αραβίας απέναντι από το Ιράκ, ζητήθηκε δηλαδή φέτος το Πάσχα να γίνει Λειτουργία. Όχι μόνο δεν αφήνουν να γίνει Ναός -ενώ εκείνοι ζητούν στην Αθήνα να γίνει ναός- από τους εκεί Έλληνες, αλλά ούτε καν σε ένα δωμάτιο της Πρεσβείας να γίνει Θεία Λειτουργία πασχαλινή.

Ναι. Γιατί έχει το στοιχείο του φανατισμού. Δεν υπάρχει για τον μουσουλμανισμό ανεξιθρησκεία. Δεν υπάρχει. Είναι παραμύθι αυτό η ανεξιθρησκεία για τους μουσουλμάνους.

Γι’ αυτό λοιπόν, επιχειρώντας να καταλάβει την Ευρώπη θρησκευτικώς, θα την καταλάβει και πολιτικώς. Εμείς δε οι χριστιανοί και ιδίως της Δύσεως -πόσο χριστιανοί είναι οι χριστιανοί της Δύσεως το βλέπει κανείς αυτό- μυωπάζομε εγκληματικά.

Παρακαλώ, προσέξατέ το. Τουλάχιστον για την δική μας την πραγματικότητα.

Τί θέλετε; Θυμάμαι προ του ’40 μιλούσαν για τους χιλιαστάς. Ε. Άστε τους αυτούς. Πόσοι είναι; Μια φούχτα άνθρωποι. Είναι σήμερα απειλή στην Ελλάδα; Όλα ξεκινούν από μία φούχτα άνθρωποι, ή αν θέλετε από έναν άνθρωπο και ποτέ δεν πρέπει να θεωρηθεί αμελητέα ποσότητα η παρουσία ενός αιρετικού ανθρώπου.

Το χειρότερο ξέρετε ποιό είναι; Γι’ αυτό είπα προηγουμένως αν οι χριστιανοί της Δύσεως είναι χριστιανοί.

Αυτό το Βατικανό έχει αγκαλιάσει τους μουσουλμάνους -άκουσον άκουσον- για να πλήξει τους Ορθοδόξους της Ανατολικής Ευρώπης.

Και το δείχνει αυτό αυτήν την στιγμή εις την Σερβία.

Τα γεγονότα μιλάνε μόνα τους. Έχει γραφτεί σε όλες τις εφημερίδες πάσης αποχρώσεως, ότι το Βατικανό συμμαχεί με τους μουσουλμάνους εναντίων των Ορθοδόξων Σέρβων κλπ κλπ.

Είναι οι άνθρωποι που πιστεύουν το εξής στο Βατικανό: Και με τον διάβολο θα συμμαχήσουμε αρκεί να πετύχουμε κάτι. Και αυτό το «κάτι» για αυτούς είναι να εξοντώσουν τους Ορθοδόξους Χριστιανούς.

Δεν είναι αλήθεια; Δεν είναι η σημερινή πραγματικότητα αυτή; Να γιατί θα πρέπει να προσέξουμε τους Φράγκους, το Βατικανό αλλά και τους μουσουλμάνους. Διότι ήδη αυτοί συμπληρώνουν το τόξο τουλάχιστον για τα Βαλκάνια. …

Πιστεύω ότι είσαστε ενήμεροι. Πιστεύω δεν σας λέγω καινούρια πράγματα. Και οφείλομε να είμεθα πράγματι ενήμεροι.

Γι’ αυτόν τον λόγο είχε δίκιο ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός που γιορτάζουμε στις 24 Αυγούστου που έλεγε ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΝΑ ΚΑΤΑΡΑΣΘΕ.

Και ο π. Ιουστίνος Πόποβιτς έλεγε την εξής τετράδα γιατί θεωρούσε τον πάπα αληθινό Αντίχριστο -όχι τον πάπα, αυτός που είναι τώρα στη θέση που είναι… αλλά τον εκάστοτε πάπα, δηλαδή το φαινόμενον δυτικός χριστιανισμός που κατοικοεδρεύει στο Βατικανόν- έλεγε λοιπόν ο π. Ιουστίνος, Σέρβος καθηγητής στο πανεπιστήμιο του Βελιγραδίου, Ελληνομαθέστατος και Ελληνοπρεπέστατος και Ορθοδοξότατος έλεγε, υπάρχει η εξής τετράς: ΙΟΥΔΑΣ, ΑΡΕΙΟΣ, ΠΑΠΑΣ, ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ. Δηλαδή ο Ιούδας είναι ο πρώτος Αντίχριστος στην Καινή Διαθήκη. Ο Άρειος που αρνήθηκε την Θεότητα του Ιησούς Χριστού, δεύτερος Αντίχριστος… Ο πάπας, δηλαδή ο δυτικός χριστιανισμός που τελικά αυτός ο δυτικός χριστιανισμός θα φέρει τον Αντίχριστο, δηλαδή θα φέρει με την έννοια θα τον αποδεχθούν οι χριστιανοί. Ναι, ναι οι χριστιανοί. Είναι γραμμένο στο βιβλίο της Αποκαλύψεως, εκεί που λέει ότι αφέθηκε να πατηθεί η αυλή του Ναού. Και η αυλή του Ναού, πολύ δε περισσότερο όλη η Ιερουσαλήμ κατά τους Πατέρες, είναι η Εκκλησία. Αφέθηκε να πατηθεί τρεισήμισι χρόνια υπό των εθνών. Είναι η προσκύνηση του Αντιχρίστου.

Που θα είναι ένας χριστιανισμός τόσο εκκοσμικευμένος που δεν θα δυσκολευτεί να πει να προσκυνήσει τον πάπα. Να πει δηλαδή, εγώ θέλω ψωμί, εγώ θέλω χρήμα, εγώ θέλω την άνεσή μου. Αφού μου τα δίνει αυτός ο άνθρωπος γιατί να μην τον αποδεχθώ; …Για να το πάρω λίγο πρακτικότερα να το δείτε πως θα γίνει αυτή η αποδοχή. Και τελικά θα έλθει το κύριο πρόσωπο του Αντιχρίστου. Να ενθυμείστε λοιπόν: Ιούδας, Άρειος, Πάπας, Αντίχριστος. Τα λέγει ο π. Ιουστίνος Πόποβιτς.

Αλλά και άλλοι Ανατολικοί Πατέρες και ιδίως Βυζαντινοί έτσι μίλησαν, όπως φερ’ ειπίν ο Άγιος Μάρκος ο Ευγενικός. Να αποδεχθεί και να συμμαχήσει με τη Ρώμη; Ποτέ. Ο Άγιος Γρηγόριος ο Παλαμάς και άλλοι και άλλοι πολλοί.

Αυτά για τον μουσουλμανισμό κι ας προσέχουμε πάρα πολύ, μα πάρα πολύ διότι είναι επικαιροτάτη και κρισιμοτάτη η όλη υπόθεσις.

-https://www.youtube.com/watch?v=u-CRWkEiN0U Patroparadoto Sevas


Απομαγνητοφώνηση ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ

σ.σ. Ας δούμε τί «έδειξε» το Βατικανό αργότερα και στην Συρία.
Στη Μόρια της Μυτιλήνης το 2016, ο πάπας βρέθηκε -διόλου τυχαίως εννοείται- να χαιρετάει «πρόσφυγα» που κρατούσε την σημαία των «εξεγερμένων» της Συρίας. Ο «δημοσιογράφος» του κρατικού καναλιού είχε πει τότε ψευδώς ότι αυτή είναι η σημαία της Συρίας. Όχι. Δεν είναι. Η σημαία της Συρίας είναι αυτή. Η σημαία που κρατάει ο ψευτο -πρόσφυγας ήταν σημαία της Συρίας όταν βρισκόταν υπό την κατοχή των Γάλλων. «Τα τρία αστέρια συμβολίζουν τα τρία ανεξάρτητα κράτη που η Γαλλία ήθελε να κατασκευάσει  κατατεμαχίζοντας τη Συρία». Αυτήν την σημαία επέλεξαν και οι «εξεγερμένοι» μισθοφόροι του ΝΑΤΟ, οι οποίοι από το 2011 τουλάχιστον και πέρα έσφαξαν και πολλούς Ορθοδόξους στην Συρία.

Και ήλθε ο καταραμένος να χαιρετίσει μέσα στην Πατρίδα μας τον ψευτοπρόσφυγα που κρατά τη σημαία των δολοφόνων του λεγόμενου «Ελεύθερου Συριακού Στρατού», που έπνιξε την Συρία μέσα στο αίμα. Γιατί άραγε; Τί μήνυμα στέλνουν; Τί ετοιμάζουν όλοι αυτοί;

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s