Δρ. Ζελένκο: Όσοι ενορχήστρωσαν αυτό που συμβαίνει πρέπει να κρεμαστούν.

Στο μισό εκατομμύριο θανάτους θα είχαμε εμποδίσει τη νοσηλεία στους 420 χιλιάδες.

Ο κόβιντ-19 είτε προέκυψε σκοπίμως, είτε ήτανε ενέργεια Θεού (σ.σ. παραχώρηση μάλλον θα λέγαμε εμείς), είτε κάτι άλλο, δεν το γνωρίζω, μπορώ όμως να σας πω ότι η απάντηση διαχείρισης του κόβιντ είναι συνεπής με την ατζέντα του Πακόσμιου Οικονομικού Φόρουμ.

Πιστεύω ότι αυτή είναι μία γενοκτονία, ένα έγκλημα κατά της ανθρωπότητας και μαζική δολοφονία. Και πιστεύω ότι οι δράστες που το ενορχήστρωσαν αυτό θα πρέπει να κρεμαστούν για να είναι το παράδειγμα σε εκείνους που θελήσουν να γίνουν τύραννοι στο μέλλον... ότι ο κόσμος και η καλοσύνη της ανθρωπότητας δεν θα ανεχτεί την τυραννία.

5 thoughts on “Δρ. Ζελένκο: Όσοι ενορχήστρωσαν αυτό που συμβαίνει πρέπει να κρεμαστούν.

 1. Ειλικρινά, δεν ξέρω τι ακριβώς συμβαίνει. Εύχομαι να είμαι εγώ ο καχύποπτος, και να είναι έτσι όπως τα λέει ο δρ. Ζελένκο.
  Και εξηγούμαι.
  Εδώ λέει ο γιατρός, ότι δεν γνωρίζει αν η προέλευση του ιού είναι φυσική, ή αν είναι τεχνητά κατασκευασμένος.
  Στο βίντεο με τους Εβραίους Ραβίνους, (το οποίο εγώ προσωπικά μετάφρασα και υποτίτλισα, ως DriverPro), τους μιλάει επί ενάμισυ λεπτό για το πως κατασκευάστηκε τεχνητά ο ιός, πως ο δρ. Ραλφ Μπάρικ, από το Πανεπιστήμιο της Β. Καρολίνας τροποποίησε έναν κορωνοϊό νυχτερίδας, το 1999, και στην συνέχεια επειδή τα πειράματα αυτά απαγορεύτηκαν στην Αμερική, η έρευνα συνεχίστηκε στην Γουχάν της Κίνας, με λεφτά των Αμερικανών φορολογούμενων.
  Ελπίζω ειλικρινά, να είναι κάποιος τακτικισμός που χρησιμοποιεί ο δρ. Ζελένκο, και να μην μας προκύψει και αυτός κάτι ανάλογο όπως ο David Martin, ο οποίος σε τηλεδιάσκεψη με τον Γερμανό δικηγόρο Ράινερ Φούλμιχ, αποκαλύπτει τρομερά και φοβερά στοιχεία, και αριθμούς πατεντών, και ένα σωρό άλλα, τα οποία τελικά αποδεικνύονται ανυπόστατα (και αυτό το βίντεο, διάρκειας μιας ώρας, το έχω μεταφράσει και υποτιτλίσει προσωπικά, και ως εκ τούτου ξέρω τι λέω).
  Και αυτό το καπελάκι που φοράει πάντα ο “εβλογημένος” ο δρ. Ζελένκο;

  • «Εδώ λέει ο γιατρός, ότι δεν γνωρίζει αν η προέλευση του ιού είναι φυσική, ή αν είναι τεχνητά κατασκευασμένος.»
   Λέει δεν ξέρει αν ήταν ενέργεια του Θεού (act of God). Έκανα «σφιχτή» – κυριολεκτική μετάφραση (το συνηθίζω) αλλά αν χρησιμοποιούσα τον όρο (παραχώρηση) θα περιλάμβανε την πιθανότητα κατασκευής του ιού. Εν τοιαύτη περιπτώσει ο προβληματισμός σας είναι εύλογος.
   Θα πρέπει να κοιτάξουμε και πότε δημιουργήθηκε η ταινία «the greatest reset», απόσπασμα της οποίας είναι το άνω βίντεο, και πότε έγινε η συνέντευξη με τους Ραβίνους. καθότι έχουμε συνέχεια νέες πληροφορίες,. Πάντως η ταινία βγαίνει το 2022 και αν την δούμε ολόκληρη ίσως καταλάβουμε το γενικότερο πλαίσιο. https://www.greatestresetmovie.com/
   Ο άνθρωπος είναι Εβραίος, δεν το κρύβει. Ούτε κρύβει τα συναισθήματά του για εκείνους τους Εβραίους που παίζουν καθοριστικό ρόλο σε αυτά που συμβαίνουν. Τους αποκαλεί, ειδωλολάτρες, σατανιστές και προδότες. Βέβαια με όλα όσα έχουμε δει δεν επαναπαυόμαστε. Ο συγκεκριμένος πάντως μου εμπνέει μία εμπιστοσύνη, χωρίς να σημαίνει ότι θα έβαζα και το χέρι μου στην φωτιά. Δεν θα το έκανα αυτό για κανέναν. Δείτε εδώ: -https://americasfrontlinedoctors.org/2/frontlinenews/zelenko-devout-pagans-satanists-and-traitors/
   Ευχαριστούμε πολύ για τις μεταφράσεις σας.

   • Αγαπητή Φαίη, οι απόψεις μας ταυτίζονται.
    Και εγώ τον έχω συμπαθήσει πολύ τον δρ. Ζελένκο, και πιστεύω πως είναι ειλικρινής.
    Θα στεναχωρηθώ πολύ αν μας διαψεύσει.

  • Στα έσχατα θα μετανοήσουν και οι Εβραίοι (κάποιοι τουλάχιστον). Δεν θυμάμαι πότε ακριβώς. Εν τοιαύτη περιπτώσει το γνωρίζουμε ότι είναι Εβραίος. Δεν έχει πρόβλημα να κρύψει και ο ίδιος την καταγωγή του. Προσωπικά βλέπω μία ειλικρίνεια στον άνθρωπο και μια σταθερότητα σε αυτά που λέει, γι’ αυτό και τον προβάλλω. Βέβαια, όπως είπα και πιο πάνω, το χέρι μου στη φωτιά δεν το βάζω για κανέναν.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s