Το Ελληνικό Κοινοβούλιο αντιτίθεται στην «Υπερμάχω» και τα ΜΑΤ εκτοξεύουν ευθύς δακρυγόνα;

Δρ. Μιχαήλ Α. Βιδάλης *

Οι κοινωνίες και τα έθνη γενικότερα συγκροτούνται από ανθρώπους με κοινές αξιακές βάσεις, οι οποίες (βάσεις) δρουν τόσο σε συμβολικό όσο και σε πολιτισμικό επίπεδο, ώστε τελικά αντικατοπτρίζουν την ίδια την υπόσταση τους. Για παράδειγμα, το Ισραήλ έχει ταυτιστεί με τον Ιουδαϊσμό και η Ελλάδα με την Χριστιανορθόδοξη παράδοση, όσο και να ενοχλεί τους «προοδευτικούς» οι οποίοι προκλητικά και παραδόξως λησμονούν ότι δημοκρατία είναι ουσιαστικά η αρχή της πλειοψηφίας (Παρενθετικά, αμφότερα τα έθνη επιβίωσαν μετά από αιώνες δουλείας, χάριν στην ταυτότητα τους).

Όμως, η μεν πρώτη χώρα μεγαλουργεί πολυποίκιλα (τεχνολογικά, οικονομικά, αμυντικά, κ.ά.), η δε δεύτερη χώρα κυριολεκτικά μεμψιμοιρεί με την ταυτότητα της όπως διαπιστώνεται στους σύγχρονους ηγέτες της που όχι μόνον αγνοούν την προαναφερθείσα υπόσταση αλλά την υποσκάπτουν με κάθε μέσο (Υποδοχή υπεράριθμων παράτυπων μεταναστών που διάκεινται εχθρικά προς τις θρησκευτικές και πολιτισμικές αξίες των γηγενών και δη των γυναικών, αποβολή των θρησκευτικών συμβόλων από δημόσιους χώρους προκειμένου να μην ενοχληθούν οι απρόσκλητοι «επισκέπτες» μας, de facto αποδοχή της δίωξης των Χριστιανών, κ.ο.κ.). Ως γνωστόν, τόσο η Ευρώπη συμπεριλαμβανόμενης της Ρωσίας όσο και οι ΗΠΑ, θεμελιώθηκαν πάνω στις αξίες της Ιουδαιο-χριστιανικής παράδοσης. Προς αποφυγήν κάθε παρανόησης, να τονιστεί ότι σαφώς δεν είμαστε εναντίον των αθέων ή αγνωστικιστών συμπολιτών μας, αφού πολλοί φίλοι του υπογράφοντος ταυτίζονται με το συγκεκριμένο χώρο, υπάρχει δε αμοιβαία εκτίμηση και αλληλοσεβασμός.

Τα παραδείγματα της μη συμπόρευσης κυβέρνησης και λαού αναφορικά με τα προαναφερθέντα είναι πάμπολλα, μάλιστα έχει κατατεθεί σχετική αναφορά στον αξιότιμο Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κύριο Βασίλειο Πλιώτα, για την οποίαν κατατέθηκαν αποδεικτικά στοιχεία στην Ανακρίτρια (20 Οκτωβρίου 2021 – 14ο Προανακριτικό Τμήμα). Παρατίθεται λοιπόν δημοσίως και το ακόλουθο συμβάν, το οποίο κατατέθηκε από τον κύριο Δ. Κ., ο οποίος συμπαραστέκεται συστηματικά στη διαμαρτυρία των υγειονομικών που λαμβάνει χώρα στο Σύνταγμα κάθε Κυριακή από τις 6:00 μ.μ. ως τις 8:00 μ.μ. περίπου (Ο καταγγέλλων δεν είναι υγειονομικός).

Συγκεκριμένα, στις 5 Δεκεμβρίου 2021, οι υγειονομικοί μετά την ειρηνική διαμαρτυρία τους στάθηκαν απέναντι από το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, ακριβώς εκεί όπου στέκονται οι τουρίστες, και άρχισαν να ψέλνουν «Τη Υπερμάχω Στρατηγώ» αμέσως μετά τον Εθνικό Ύμνο. Άμεσα, μία διμοιρία των ΜΑΤ άρχισε να τρέχει προς τους ψάλλοντες και εκτόξευσε δακρυγόνα, διαλύοντας τη συγκέντρωση (Ακούστηκαν δύο εκρήξεις).

Σημειωτέον ότι κάθε Κυριακή υπήρχε διακριτική αστυνομική παρουσία με «φιλικές» σχέσεις προς τους διαδηλωτές, μάλιστα οι πρώτοι ουσιαστικά ατύπως «στήριζαν» τους υγειονομικούς τους οποίους θεωρούσαν ως «ανάχωμα», γιατί διαφορετικά «έρχεται και η σειρά μας» όπως ειπώθηκε. Όταν διεκόπη απρόκλητα, παρανόμως και βιαίως το «Τη Υπερμάχω Στρατηγώ», ο κύριος Δ. Κ. ερώτησε με εύλογη απορία τον επικεφαλής αξιωματικό της αστυνομίας «οι άνθρωποι είναι επιστήμονες, ιατροί και νοσηλευτές, γιατί δέχονται δακρυγόνα από τα ΜΑΤ τη στιγμή που ψέλνουν;» δέχτηκε την απίστευτη απάντηση «άνωθεν εντολή… αυτοί δεν θέλουν να ακουστεί», δείχνοντας με το χέρι του τη Βουλή (Σύμφωνα με τον καταγγέλλοντα, ο συγκεκριμένος αξιωματικός έφερε δύο ή τρία αστέρια στη στολή του, δεν θυμάται επακριβώς, εξ’ άλλου ήταν σκοτεινά όταν έλαβε χώρα το συμβάν. Ο αξιωματικός ο οποίος φορούσε υγειονομική μάσκα ήταν χωρίς αστυνομική συνοδεία πλησίον των επικεφαλής των υγειονομικών, καθώς προφανώς υπήρχε σχέση εμπιστοσύνης).

Η μόνη διαφορά της συγκεκριμένης συγκέντρωσης από τις συγκεντρώσεις των προγενέστερων Κυριακών, ήταν ότι είχαν προσέλθει περισσότεροι υγειονομικοί, γεγονός που προφανώς ενόχλησε, ιδιαιτέρως όταν έψελναν το συγκεκριμένο τροπάριο…

Ο υπογράφων δεν έχει λόγο να αμφισβητήσει την αξιοπιστία της πληροφορίας την οποίαν μεταφέρει καλή τη πίστει καθώς γνωρίζει την ηθική ακεραιότητα του καταγγέλλοντα. Ερωτήσεις αναφορικά με το επίπεδο της «δημοκρατίας» και το decadence της δημοσιογραφίας στη χώρα μας; Αν υπάρχουν, η απάντηση είναι «ότι σπείρεις θα θερίσεις» (Δυστυχώς η Ελλάδα κατατάσσεται στη θέση νούμερο 70 παγκοσμίως αναφορικά με τη δημοσιογραφική ελευθερία του λόγου – Δημοσιογράφοι Χωρίς Σύνορα, κατάταξη 2021: https://rsf.org/en/ranking# ). Όταν από τη δεκαετία του 1850 ως σήμερα πολλοί ηγέτες μας είναι Ελευθεροτέκτονες (Μασόνοι), δηλαδή, διεθνιστές πολέμιοι του Χριστιανισμού, και ταυτόχρονα δόλιοι λαοπλάνοι, τι περιμένουμε;

* Διδάκτωρ Κοινωνιολογίας και Αρχιτέκτων Μηχανικός, MArch.

4 thoughts on “Το Ελληνικό Κοινοβούλιο αντιτίθεται στην «Υπερμάχω» και τα ΜΑΤ εκτοξεύουν ευθύς δακρυγόνα;

 1. Χαίρετε αγαπητοί αδελφοί!
  Την συγκεκριμένη Κυριακή δημιουργήθηκε μια μικρή αναστάτωση, σε αντίθεση με όλες τις προηγούμενες και την προχθεσινή της 12ης Δεκ. Εκτός των υγειονομικών συμμετείχαν στην συγκέντρωση και άλλες ομάδες ανθρώπων. Κάποιοι εξ αυτών μάλλον είχαν διάθεση να προκαλέσουν την ΕΛ.ΑΣ. Δέν ξέρω αν ήταν θερμόαιμοι ή βαλτοί… Στην αναστάτωση έπεσαν και τα χημικά, ευτυχώς λίγα. Την αμέσως επόμενη Κυριακή, 12 Δεκ, το κλίμα ήταν πάλι ειρηνικό και «κατά την παράδοση» εψάλαμε τον Εθνικό ύμνο και αμέσως μετά το » Τῆ Ὑπερμάχω». Μόλις τελειώσαμε ακούστηκε και ένα «Κάτω η χούντα του Μητσοτάκη», το οποίο όμως οι διοργανωτές το αποδοκίμασαν αμέσως. Σκοπός μας δεν είναι να ρίξουμε την κυβέρνηση, είναι μέν αντίχριστη, αλλά και η αντιπολίτευση δεν μας εμπνέει εμπιστοσύνη… Σκοπός μας είναι να ευαισθητοποιήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους αδελφούς στον δίκαιο αγώνα μας, κατά της εκβιαστικής υποχρεωτικότητας. Οι περισσότεροι που γνωρίζω είμαστε και κατά του συγκεκριμένου εμβολίου: θεωρούμε δαιμονικές τις από σκοπού εκτρώσεις προς απόκτηση εμβρυϊκών κυτταρικών σειρών και ανησυχούμε για την πασιφανή «πρόβα Αντιχρίστου» με τα πιστοποιητικά εμβολιασμού. Προς το παρόν όμως δίνουμε έμφαση στον αγώνα κατά των υποχρεωτικών εμβολιασμών και ζητάμε συμμάχους και μεταξύ των εμβολιασμένων, όσους αντιλαμβάνονται ότι το θέμα δεν είναι ιατρικό, αλλά πολιτικό και κυρίως πνευματικό. Δεν είμαι συντονιστής ή εκπρόσωπος των Υγειονομικών, είμαι απλώς μέλος, σε αναστολή κι εγώ, και καταθέτω ως αυτόπτης την μαρτυρία μου. Εύχεσθε υπέρ ημών, διότι υπάρχουν προσπάθειες «καπελώματος» και ίσως δυσφήμησης του αγώνα μας.
  Βασίλης.

 2. Κε Βασίλη, αφού θεωρείτε «δαιμονικές τις από σκοπού εκτρώσεις προς απόκτηση εμβρυϊκών κυτταρικών σειρών», γιατί ποτέ στο παρελθόν εσείς και οι συνάδελφοί σας υγειονομικοί δεν έχετε αναφέρει την χρήση αυτών στα εμβόλια που συμπεριλαμβάνονται στο προτεινόμενο πρόγραμμα εμβολιασμού των παιδιών μας; Ki αφού χρησιμοποιούνται στην ιατρική (και ειδικότερα στην παρασκευή εμβολίων) εδώ και δεκαετίες, γιατί επιμένετε ότι «δεν είμαστε αντιεμβολιαστές και δεχόμαστε τα «παραδοσιακά» εμβόλια;
  varivax,priorix, polivax. infanrix hexa, mmr και άλλα «παραδοσιακά» εμβόλια χρησιμοποιούσαν κυτταρικές σειρές…

  Click to access Vaccines%20and%20Alternatives.pdf

  Υ.Γ. κάποιες εταιρείες (π.χ Sanofi Pasteur ) αναθεώρησαν ή σταμάτησαν τις συγκεκριμένες παραγωγές…Παρ’ όλα αυτά, η μεγάλη πλειοψηφία των Ορθοδόξων δεν μάθαμε ποτέ με τί εμβολιάσαμε τα παιδιά μας…
  καλή δύναμη στον αγώνα σας και στον αγώνα όλων των Ορθοδόξων…

 3. Ευχαριστώ για την ευχή σας, αδελφή κ.Ιωάννα.
  Προσωπικώς, αν και Νοσοκομειακός Φαρμακοποιός, μόλις πρίν λίγους μήνες έμαθα για τα «παραδοσιακά» εμβόλια, τα οποία χρησιμοποίησαν οι γονείς μας και εμείς. Δεν θέλω να αρνηθώ την ευθύνη του ευρύτερου κλάδου μας. Πάντως μήν νομίζετε ότι πολλοί, ακόμα και παιδίατροι, γνώριζαν αυτά τα δεδομένα. Κάποιοι ευσυνείδητοι άνθρωποι εκτός Ελλάδος, προς τιμήν τους, ανέδειξαν το πρόβλημα. Τώρα πάντως μας ξύπνησαν, γνωρίζουμε. Και οφείλουμε να μην αφήσουμε το ζήτημα να ατονήσει. Και χάρη στους πρωτεργάτες αγωνιστές, ίσως περισσότερες εταιρείες πάψουν να συμμετέχουν σε αυτό το όνειδος.
  Καλή δύναμη εν Κυρίω !

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s