Αίσχος!

Ταχτσόγλου Καλλιόπη, ηθοποιός

ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΙΚΗ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ. ΑΠΕΙΡΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ, Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΝΑΤΣΙΟΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ. ΙΔΟΥ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΔΕΙΓΜΑ ΤΗΣ (Α)ΠΑΙΔΕΙΑΣ.

σ.σ. Εγώ θα το έθετα ως εξής: Οι σατανοκίνητοι στο Υπ. Α-Παιδείας φτιάχνουν ΔΑΙΜΟΝΕΣ.

Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΙΧΩΣ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΟΔΗΓΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΧΑΟΣ.

6 thoughts on “Αίσχος!

 1. Κατὰ τὰ ἄλλα, ὑπάρχουν “δακρύβρεχτες” ἀνακοινώσεις πρὸς τὰ παιδιὰ νὰ μὴν πλησιάζουν τοὺς παπποῦδες τους γιὰ νὰ μὴν τοὺς …”ἀῤῥωστήσουν καὶ πεθάνουν”….

  Ἀφοῦ τὸ λένε ἀνοιχτά: “γιὰ νὰ τοὺς ἀῤῥωστήσουμε καὶ τὴν πνοὴ νὰ τοὺς στερήσουμε”

  …ἔτσι ἐξηγεῖται καὶ ἡ ἐμμονὴ μὲ τὴ χρήση μάσκας: “…καὶ τὴν πνοὴ νὰ τοὺς στερήσουμε”…. μάλιστα…

 2. Τι είναι πάλι αυτό το έκτρωμα; Μήπως χρήζουν ψυχιατρικής βοήθειας και δεν το ξέρουν;
  Στην μικρή Ελλάδα που μεγαλώσαμε, ήταν η χαρά μας να έχουμε την γιαγιά και τον παππούλη στο σπίτι, να μας λένε ιστορίες από τα χρόνια που ήταν εκείνοι νέοι, τα αγνά και γεμάτα Χριστό. Η συχωρεμένη η γιαγιά μου, μου έλεγε πολλές φορές ότι “εμείς τότε παιδί μου δεν τρέχαμε στους γιατρούς, μόλις έβλεπα κανένα παιδί μου να μην είναι καλά, το έπαιρνα αγκαλιά και έτρεχα για τον Άγιο Σπυρίδωνα και μέχρι να φτάσουμε είχε αρχίσει να συνέρχεται”
  Την ρωτούσα για τα χρόνια του πολέμου, τα είχε ζήσει όλα βλέπετε.
  Οι παππούδες και οι γιαγιάδες μας ήταν μια αγνή πηγή πληροφοριών, έσταζαν στην ψυχή μας την αγάπη για τον Θεό και την πατρίδα και μας έδειχναν την σπουδαιότητα τις οικογένειας, και να νιώθουμε περήφανοι που είμαστε Έλληνες, όχι γιατί κάποιοι μας έδωσαν ελληνική ταυτότητα, αλλά γιατί οι παππούδες μας πολέμησαν στα βουνά με αυτούς που θέλησαν να πατήσουν πόδι στην πατρίδα μας, και γύρισαν πίσω στις οικογένειες τους τραυματισμένοι, καταπονημένοι, νεκροί…
  Αυτά είναι τα “παραμύθια” που κρύβουν του κόσμου την αλήθεια… Του νέου κόσμου όπου λέξεις που κράτησαν την Ελλάδα μας όρθια στο πέρασμα των αιώνων, όπως Πατρίς, θρησκεία, οικογένεια, είναι το αγκάθι που μπορεί να τους βγάλει το μάτι και πρέπει να εξαλειφθούν από το λεξιλόγιό και από τις καρδιές των Ελλήνων.
  Ας μην τους αφήσουμε όμως αδέρφια, στο χέρι μας είναι να περάσουμε στις επόμενες γενιές αυτά που μας μετέφεραν οι προηγούμενες. Ας μην αφήσουμε την φλόγα της ελληνικής ψυχής να σβήσει.

 3. Μήπως είναι κείμενο, που έχει γραφεί από καλικατζαρακια, απόσπασμα από χριστουγεννιάτικη ιστορία και η ιδέα είναι να σώσουν τα παιδιά τους παππούδες από αυτα;
  Όχι ότι δεν υπάρχουν χειρότερα..

  • Αυτό που έχετε δεν είναι καν φαντασία, είναι κάτι παραπάνω !
   Τα παιδιά διαβάζουν ποιήματα καλικαντζάρων (δαιμόνων δηλ.) !
   Πάντες, δεν είστε και τόσο εκτός θέματος με αυτό που λέτε. Ψιθυριτά δαιμόνων είναι αυτά που έχουν γραφτεί ούτως ή άλλως.
   Και πως είστε τόσο σίγουρος ότι τα παιδάκια θα καταλάβουν ότι πρέπει να προστατεύσουν τους παππούδες και τις γιαγιάδες από τα καλικατζαράκια (τα διαβολάκια δηλαδή) και δεν θα καταλάβουν ότι πρέπει να κάνουν αυτά που τους ψιθυρίζουν τα διαβολάκια;

 4. Είναι απόσπασμα από το βιβλίο covid που παρότρυνε ο Τσίοδρας τον Ευγένιο Τριβιζά να το γράψει και να μοιραστεί δωρεάν στα σχολεία….
  Στο παραπάνω απόσπασμα μιλάει ο ιός ….

  • Μάλιστα. Ο πολυβραβευμένος Τσιόδρας από πίσω. Μύηση των παιδιών, με δαιμονική φαντασία, στην ιοφοβία και στην υποταγή τους στη βελόνα.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s