Ήρθε ο καταραμένος αιρεσιάρχης πάπας να δώσει κοροϊδευτικά συγχαρίκια στους προδότες πωλητικούς που παρέδωσαν δουλικά την μισή μας Ιστορία στους γυφτοσκοπιανούς.

Ο αρχηγός κράτους αιρεσιάρχης πάπας Φραγκίσκος ήλθε στην Πατρίδα μας να εκφράσει τα γνωστά αισθήματα του Βατικανού για τα εθνικά μας θέματα. Ακούμε στο βίντεο τον Αιρεσιάρχη Φραγκίσκο να συμπεριφέρεται ως αποικιοκράτης, στεφανώνοντας με δάφνες μπροστά στους ημιθανείς γλειψάκηδες Έλληνες (;) αξιωματούχους τον δρόμο της προδοσίας, της μειοδοσίας και της δειλίας.

«Θα ήθελα να ανανεώσω την εκτίμησή μου για την δύσκολη διαδρομή που οδήγησε στην «συμφωνία των Πρεσπών» που υπεγράφη μεταξύ της Ελληνικής Δημοκρατίας και της «Δημοκρατίας της βόρειας Μακεδονίας». Κοιτάζοντας ακόμα την Μεσόγειο, την θάλασσα που μας ανοίγεται στον άλλον, σκέφτομαι στις εύφορες ακτές και στο δέντρο που θα μπορούσε να γίνει το σύμβολό της, την ελιά, οι καρποί της οποίας μόλις μαζεύτηκαν και που ενώνει διαφορετικά εδάφη που βλέπουν την ίδια θάλασσα.»

-https://www.youtube.com/watch?v=tmmcXpribnA&t=38s


ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ

1 thought on “Ήρθε ο καταραμένος αιρεσιάρχης πάπας να δώσει κοροϊδευτικά συγχαρίκια στους προδότες πωλητικούς που παρέδωσαν δουλικά την μισή μας Ιστορία στους γυφτοσκοπιανούς.

  1. Πάπας είναι αυτός, τι άλλο θα πει εκτός από παπαριές. Και οι αρχιπαπάδες που τον δέχτηκαν, του φιλάνε το χέρι και τον ακούν είναι………….αιρετικοί.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s