Κ. Βαθιώτης: Ζούμε αποκαλυπτικές στιγμές για τον λοβοτομημένο λαό του κινητού, του φραπέ και του καναπέ.

«Ζούμε αποκαλυπτικές στιγμές. Αποκαλυπτικές, όχι κυρίως για τα καθάρματα, τους εκβιαστές και τους αδίστακτους που μας κυβερνούν, αλλά προπάντων για τους λοβοτομημένους Έλληνες. Για τον λαό του κινητού, του φραπέ και του καναπέ. Καίγεται ο κόσμος, έχουμε δικτατορία και τολμάνε να ενδιαφέρονται για το πως θα γίνει να πιούν τον καφέ τους και να παρακολουθούν το ποδόσφαιρο σε γιγαντοοθόνες κλεισμένοι μέσα στα καφενεία. Αυτό είναι το χάλι μας.»

Άλλη μία συγκλονιστική συνέντευξη του Κωνσταντίνου Βαθιώτη στον Στέφανο Δαμιανίδη.

2 thoughts on “Κ. Βαθιώτης: Ζούμε αποκαλυπτικές στιγμές για τον λοβοτομημένο λαό του κινητού, του φραπέ και του καναπέ.

  1. Τελικά σε ποια κατηγορία εμπίπτει ένας άνθρωπος που είναι υγιής; Υπάρχει πλέον κατηγορία για τον πολίτη που δεν νόσησε; Ή λόγου χάρη, νόσησε και το ξεπέρασε ; Κάθε μήνα θα επιστρέφει τα πρόστιμα στους πολίτες που είναι υγιείς γιατί διαφορετικά συνιστά αδικαιολόγητο πλουτισμό τους κράτους σε βάρος τους; Πόσο ελεεινοί έμποροι είναι το γνωρίζουν; Γιατί κοιμαστε Έλληνες; Τι παιδεία επιφανειακή τελικά έχετε; Με διδακτορικά όλοι αλλά χωρίς σκέψη; Κρίμα! Κρίμα γιατί δώσατε και τόσα χρήματα για όλα τα διπλώματα και δεν είχατε τελικά καθόλου νου.

  2. Ούτε η πλέον αχαλίνωτη φαντασία θα μπορούσε να συλλάβει το μέγεθος της ηθικής και πνευματικής καθιζήσεως της κοινωνίας μας, συνεπεία της εκσπασάσης υγειονομικής κρίσεως.
    Διχασμός, εθνικά και κοινωνικά επικίνδυνος, διαχωρισμός των ανθρώπων σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους και τιμωρητική και εκδικητική διάθεση του κράτους σε βάρος των δεύτερων, αδίστακτος πολιτικαντισμός του τύπου «στις 3 του μήνα αποκλείω τον υποχρεωτικό εμβολιασμό και στις 30 τον νομοθετώ…» χαφιεδισμός, διάρρηξη των οικογενειακών και φιλικών δεσμών, διαδικτυακός κανιβαλισμός σε βάρος σεπτών ιεραρχών που νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση αλλά και σε βάρος άρτι θανόντων συνανθρώπων μας επειδή δεν εμβολιάσθηκαν, τρομολαγνεία και τρομοΰστερία από την πλευρά των αισχρών και βρωμερών ΜΜΕ (μέσων μαζικής εξηλιθίωσης), απολυτοποίηση και υπερέξαρση της βιολογικής συνιστώσας της υγείας σε βάρος των άλλων συνιστωσών,ακόμη και από εκκλησιαστικούς ταγούς, δεινή δοκιμασία της ενότητος του εκκλησιαστικού σώματος.
    QUO VADIS ελληνική κοινωνία;

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s