Δρ. Ζελένκο: Στοιχεία από τον FDA αποδεικνύουν ότι εδώ έχουμε εκ προμελέτης ανθρωποκτονία και γενοκτονία.

Πρόκειται για το χειρότερο έγκλημα στην ιστορία της ανθρωπότητας. Υπάρχουν τώρα τόσα πολλά διαθέσιμα στοιχεία, τα οποία αποδεικνύουν το γεγονός ότι είναι εκ προμελέτης ανθρωποκτονία και γενοκτονία. Για παράδειγμα ο FDA (σ.σ. Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων Αμερικής) τον Οκτώβριο του 2020 -σημειωτέον 2 μήνες πριν αρχίσει η ιστορία με τον κόβιντ- είχε μία εσωτερική παρουσίαση και στην διαφάνεια 16 της παρουσίασής του έδειξε και εξήγησε όλες τις παρενέργειες αυτών των εμβολίων. Εάν τώρα κοιτάξετε την βάση δεδομένων (VAERS) όπου οι αθώοι αμερικανοί ανέφεραν τις παρενέργειες, υπάρχει μία συσχέτιση της τάξεως του 100% μεταξύ όσων βίωσε το αμερικανικό κοινό και όσων ο FDA παρουσίασε εσωτερικώς στους δικούς του επιστήμονες.

Όπου υπάρχει συσχέτιση της τάξεως του 100% για κάτι που υποτιθέμενα είχε προβλεφθεί (προφανώς ήταν γνωστό τουλάχιστον 2 μήνες πριν το χρησιμοποιήσουν στους αμερικανούς), τότε αυτό (και αυτή είναι η κατηγορία μου) είναι εκ προμελέτης ανθρωποκτονία και γενοκτονία τουλάχιστον 700 χιλιάδων αμερικανών.

Ευχαριστώ τον Θεό που μου έδωσε καρκίνο. Και εννοώ με αυτό ότι μου άνοιξε την συνείδηση και με έκανε να καταλάβω πόσο πολύτιμη και ανεκτίμητη είναι η ζωή μου. Κάθε δευτερόλεπτο είναι ένα θείο δώρο, κανείς δεν ξέρει πόσο θα ζήσει. Συνηθίζω να λέω ότι η ζωή είναι μία ανίατη ασθένεια, διότι αρχίζουμε να πεθαίνουμε από την ημέρα που θα γεννηθούμε. Δεν είναι συνεπώς τόσο σημαντικό πόσο θα ζήσουμε, είναι πολύ πιο σημαντικό πώς ζούμε και τί κάνουμε με τον χρόνο που μας έχει δοθεί. Είναι απολύτως αναγκαίο να κάνουμε καλές επιλογές. Να γυρίσουμε την πλάτη μας στους ξένους θεούς και να δεχτούμε τον ζυγό του ενός αληθινού Θεού. Αυτή είναι και η λύση τώρα. Γνωρίζουν ότι εάν εξαπλωθεί η αγαθή συνείδηση σε όλη την ανθρωπότητα, τότε αυτό θα είναι το τέλος τους, όπως ένα μικρό φως αφανίζει όλο το σκοτάδι. Θα κάνουν λοιπόν ό,τι τους περνάει απ’ το χέρι να διατηρήσουν τον έλεγχο και ο τρόπος με τον οποίο το κάνουν είναι μέσω της μαζικής ψύχωσης.


σ.σ. Τα λέει αυτά ένας Εβραίος την ώρα που οι δικοί μας ταγοί της του Χριστού Ανατολικής Ορθοδόξου Εκκλησίας στηρίζουν ανοιχτά τη νεοταξική κυβέρνηση και μας λένε ότι το ύψιστο αγαθό είναι η υγεία!! Τί είναι αυτά που ζούμε!


μετάφραση ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s