Τι κάνει νιάου στα κεραμμύδια; Ο π. Νεκτάριος Μουλατσιώτης στο ΣΚΑΙ.

ΑΥΓΑ ΔΕΝ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ. ΚΙ ΟΜΩΣ, ΙΣΑ ΠΟΥ ΚΡΑΤΙΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΕΛΑΣΕΙ. ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;

Η Σύνοδος της Ελλαδικής Εκκλησίας αν και δεν υποχρεώνει διαγνωστικά τεστς για την είσοδο στους Ναούς, το ότι «προτρέπει πατρικώς» να διενεργούνται, άνοιξε την όρεξη της κυβέρνησης. Τα σουπερμάρκετς όμως δεν «προτρέπουν πατρικώς» τους πελάτες τους να κάνουν διαγνωστικά τεστς για να εισέλθουν να ψωνίσουν, η διοικούσα Εκκλησία προτρέπει! Τι σημαίνει αυτό το εξωφρενικό; Σημαίνει ότι η διοικούσα Εκκλησία και η Πολιτεία προχωράνε αγκαζέ σ’ αυτό το εγχείρημα και ότι την εξέλιξη με τα διαγνωστικά τεστς που ανήγγειλε ο Μητσοτάκης την είχανε μελετήσει από πριν.

Αν παρατηρήσει κανείς θα δει ότι κάθε φορά κάνουν μισό βήμα ο καθένας για να μοιραστούν το κόστος και, γιατί όχι, να μην συνδεθεί κανείς τους απόλυτα με τις αποφάσεις που παίρνονται. Ας θυμηθούμε την διοικούσα Εκκλησία που «προτρέπει πατρικώς», και ας θυμηθούμε τον Μητσοτάκη να λέει «αυτό άλλωστε προβλέπει και η Εγκύκλιος της Ιεράς Συνόδου». Η διοικούσα Εκκλησία έφτασε μέχρι την προτροπή, ο Μητσοτάκης παρέλαβε την σκυτάλη από την προτροπή και την πήγε στην υποχρεωτικότητα.

Σημαντικό ρόλο παίζουνε οι διάφοροι «λαγοί», δουλειά των οποίων είναι να δυναμιτίζουν με τον έναν ή τον άλλον τρόπο την κατάσταση προς την κατεύθυνση που θέλουν. Έτσι φέρνουν στο προσκήνιο διάφορες αντίχριστες πολιτικές που ξηλώνουν την Ιερά Παράδοση της Εκκλησίας. Στην προκειμένη περίπτωση ο «λαγός» είναι η Μητρόπολη Φωκίδος.

 1. Η Μητρόπολη Φωκίδος έστειλε έγγραφο στην Αστυνομία στο οποίο ζητούσε να γίνονται έλεγχοι στους Ναούς και στα Μοναστήρια για την τήρηση των μέτρων. Το έγγραφο αυτό «διέρρευσε» και κυκλοφόρησε στα κοινωνικά δίκτυα.
 2. Λίγο αργότερα ο Μητσοτάκης αναγγέλλει ότι για να εισέλθουν στους Ναούς «οι πιστοί που δεν έχουν εμβολιασθεί θα πρέπει να προσκομίζουν αρνητικό εργαστηριακό τεστ» το οποίο θα το ελέγχουν οι επίτροποι.
 3. Αμέσως μετά ο Πρωτοσύγγελος της Μητροπόλεως Φωκίδος π. Νεκτάριος Μουλατσιώτης εμφανίστηκε στον ΣΚΑΙ για να ακούσει την παρουσιάστρια να λέει: «Τώρα έχετε και την ομπρέλα της Πολιτείας προκειμένου να διεξάγονται οργανωμένα και σωστά οι έλεγχοι, παρ’ όλα αυτά πραγματικά αξίζει ένα πολύ μεγάλο μπράβο στην Μητρόπολή σας που λειτούργησε δυναμικά.»

Τί κάνει νιάου στα κεραμμύδια; Είναι τόσο προφανές που προκαλεί αναγούλα. Ένα στημένο θεατράκι και ο Καισαροπαπισμός και ο Σεργιανισμός στο απώγειό τους.

Επειδή ο μπολιασμένος δεσπότης κόλλησε! λέει, θα πρέπει «να διεξάγονται οργανωμένα και σωστά οι έλεγχοι», δηλαδή να λειτουργούν οι Εκκλησίες σαν τα μπαράκια με «φουσκωτούς» στις εισόδους τους! Οι Εκκλησίες κύριοι δεν είναι μπαράκια, καταλάβατε; Δεν είναι ο Ναοί του Θεού ιδιωτικά κλαμπάκια για τους «υγειονομικά σωφρονισμένους» του Καίσαρα. Βγάλατε τον Χριστό από τις Εκκλησίες και βάλατε τον Καίσαρα. Αυτό κάνατε. Ντροπή σε όποιον αποτολμήσει αυτό το πράγμα στο Ναό του, ντροπή και σε όποιον λαϊκό επικροτήσει με οιονδήποτε τρόπο αυτήν την κατάσταση. Να πληρώνουν κοντά έναν μισθό οι οικογένειες για να πάνε να εκκλησιαστούν τις Κυριακές, δηλαδή να μην πάνε καθόλου, επειδή μας λέει ο π. Μουλατσιώτης ότι όλοι οι μπολιασμένοι της Μητροπόλεως πέσανε του θανατά με ευθύνη των ανεμβολίαστων! Που τα πουλάτε αυτά τα παραμύθια;

Γκρεμίζετε την Ιερά Παράδοση. Διώχνετε τους ευλαβείς πιστούς από τις Εκκλησίες.

Έρχεται η οργή του Θεού στα κεφάλια σας αντίχριστοι.

-https://www.youtube.com/watch?v=oJBNioc3X-0


ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ

12 thoughts on “Τι κάνει νιάου στα κεραμμύδια; Ο π. Νεκτάριος Μουλατσιώτης στο ΣΚΑΙ.

 1. Καταλαβαίνει τι κάνει; ΗΡΕΜΑ ΡΩΤΑΩ. Κόλλησε λέει όλο το χωριό. Τους δίνει έτοιμη τροφή;

 2. Για να κοινωνήσουμε με τον Χριστό θα πρέπει να είμαστε «υγειονομικά σωφρονισμένοι». Αυτό μας λένε οι κλέφτες και οι λωποδύτες που λυμαίνονται τον αμπελώνα του Κυρίου.

  • Να παρατηρήσω ότι ο Μουλατσιώτης από τα χρόνια των παπαροκάδων φρόντισε να εκπαιδεύει πρόθυμο προς αυτή την κατεύθυνση κοινό στα “νάματα ενός λαϊκού εκκοσμικευμένου Χριστιανισμού” (προσπαθώ να είμαι ήπιος)… Επομένως τα “πρόβατα” που τον ακολουθούν (αυτόν και τους ομοίους του) εγώ θεωρώ ότι ήταν ήδη κατάλληλα σωφρονισμένα… Απλά, το υγειονομικό πρόθεμα είναι το φύλλο συκής του συστήματος που ανήκει ο Μουλατσιώτης και η αφορμή για να εκδηλωθούν οι σωφρονισμένοι…

 3. Μια σκέψη έκανα μόλις διάβασα τό άρθρο…
  Εκτός από γραφικοί είναι πλέον καί επικίνδυνοι…
  Τα μηνύματα δεν τα έλαβαν υπόψη…
  Θα έλθει και το τελικό…

 4. Μόνοι τους διώχνουν τον κόσμο απ’ την Εκκλησία.Μια με τα Κολυμπαρια μία με το Ουκρανικό τώρα με τον Κορονοιο μάσκες να προσκυνήσουμε τις εικόνες που μας χαριτωνουν κ μας θεραπεύουν τεστ να μπούμε μέσα.Διωξεις σε όσους λένε διαφορετικά π Στυλιανός χωρίς διάλογο.Τοση κάψα να κάνουμε ένα εμβόλιο που έχει χιλιάδες θανάτους κ παρενέργειες και κυτταρικές σειρές από έμβρυα που μετά σκοτώθηκαν.Αντιχριστα πράγματα.

 5. Όσο Γέρων είναι ο συγκεκριμένος άλλο τόσο Ηγούμενος της Θηβαΐδας του Βορρά είμαι κι εγώ….

 6. Μέχρι τώρα κατηγορούσαμε κάποιους άσχετους με την Εκκλησία ως ρουφιάνους και καταδότες.
  Τώρα βλέπουμε να παίζουν αυτό το ρόλο αρχιερείς και ιερείς…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s