π. Στυλιανός Καρπαθίου: ΘΕΛΟΥΝ ΑΙΜΑ ΑΠΟ ΡΑΣΟ ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ.

σ.σ. Επιτέλους. Αυτό που όλοι υποπτευόμασταν από την αρχή το φέρνει στην επιφάνεια ο π. Στυλιανός Καρπαθίου σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε τον Στέφανο Δαμιανίδη.


«Θέλουν να χτυπήσουν τα Μοναστήρια. Θέλουν αίμα από ράσο. Πρέπει να το καταλάβετε αυτό το πράγμα. Με συγχωρείτε, όχι για εσάς, για τους ανθρώπους οι οποίοι μας ακούν το λέω. Πρέπει να το καταλάβουν. Θα σας πω έναν πολύ μικρό διάλογο και αν έχουν το θάρρος, όποια στοιχεία θέλετε είναι όλα στην διάθεσή σας.

Ο γιατρός ο οποίος επιμελήθη το προηγούμενο Μοναστήρι, επιμελείται κατά την διάρκεια του Αυγούστου και ένα άλλο Μοναστήρι. Έφυγε, αφού άφησε απύρετες και τις Μοναχές και το προσωπικό το οποίο εργαζόταν στο Μοναστήρι -μεγάλο Μοναστήρι- εκεί πέρα. Ακόμα και μία γιαγιά η οποία είχε ηλικία 92 ετών -ο ίδιος την τάϊζε να σκεφτείτε-, …δεν είχε πυρετούς δεν είχε προβλήματα καθόλου.

Την επόμενη ημέρα που έφυγε ο γιατρός, με παρότρυνση του Μητροπολίτη δυστυχώς, παίρνει η διευθύντρια του νοσοκομείου, στέλνει από τον ΕΟΔΥ ειδική υπηρεσία, παίρνει την Μοναχή και την εισάγει στο νοσοκομείο.

Σε λίγες ημέρες τηλέφωνο η γιατρίνα προς την Ηγουμένη του Μοναστηριού. Λέει, -Γερόντισσα κτλ, ΝΑ ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΟΝΑΧΗ ΑΠΟ ΤΟ ΟΞΥΓΟΝΟ; -Δηλαδή, τί θέλετε να πείτε; -Να την αποσυνδέσουμε. -Δηλαδή να της κάμετε ευθανασία, να την πεθάνετε; -Εε…. -Με καμία δύναμη.

Σε δύο μέρες είχε φύγει η γιαγιά.

ΤΗΝ ΠΗΡΑΝ ΥΓΙΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΚΟΤΩΣΑΝ

Σας είπα. Όταν κλείσει η εκπομπή, πάρτε με τηλέφωνο αν το επιθυμείτε, δεν παρεμβαίνω εγώ στα δικά σας, να σας δώσω όλα τα στοιχεία. Είναι φρικτό αυτό το οποίο γίνεται επιτέλους. Είναι φρικτό.

ΘΕΛΟΥΝ ΑΙΜΑ ΑΠΟ ΡΑΣΟ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΥΤΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ.»

1 thought on “π. Στυλιανός Καρπαθίου: ΘΕΛΟΥΝ ΑΙΜΑ ΑΠΟ ΡΑΣΟ ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ.

  1. Αυτό που ευλόγησε ο θεός να σκεφτώ από την αρχή της κοροιδο – ΑΠΑΤΗΣ…..
    Τους δολοφονούν εν ψυχρώ…ο διάβολος είναι ανθρωποκτονίας απ’ αρχής…έτσι και οι υπηρέτες,τα όργανα του,διότι αυτόν έχουν για πατέρα και αυτόν υπακούν οι δυστυχείς. Λυπούμαι πολύ για όλο το κατάντημα… Εύχομαι σε ταχεία Μετάνοια όλων υμών και πρώτου εμού!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s