Κατάντια. Ο άθεος Τσίπρας έδωσε συγχαρητήρια στον Ιερώνυμο για «την πρωτοβουλία της Ι. Συνόδου» να προτρέψει τους πιστούς να κάνουν τεστ πριν εισέλθουν στους Ναούς!

Τηλεφωνική επικοινωνία Τσίπρα – Αρχιεπισκόπου

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας, είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο.

Κατά τη συνομιλία τους, ο Αλ. Τσίπρας εξέφρασε την αγωνία του για την πορεία της πανδημίας και τον ενημέρωσε για τη νομοθετική πρωτοβουλία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για επίδειξη τεστ από τους ανεμβολίαστους πιστούς κατά την είσοδό τους στις εκκλησίες.

Στο πλαίσιο αυτό, τόνισε πως σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές, που η πανδημία βρίσκεται εκτός ελέγχου και δεκάδες συμπολίτες μας χάνουν τη ζωή τους καθημερινά, η πρωτοβουλία της Ιεράς Συνόδου με την οποία προτρέπει τους πιστούς να κάνουν τεστ πριν προσέλθουν στις εκκλησίες είναι στη σωστή και αυτονόητη κατεύθυνση για την προστασία της ανθρώπινης ζωής.

«Με δύο λόγια, η Εκκλησία προτείνει αυτό που δεν τολμά η κυβέρνηση να εφαρμόσει», όπως τονίζεται σε ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Ρομφαία

7 thoughts on “Κατάντια. Ο άθεος Τσίπρας έδωσε συγχαρητήρια στον Ιερώνυμο για «την πρωτοβουλία της Ι. Συνόδου» να προτρέψει τους πιστούς να κάνουν τεστ πριν εισέλθουν στους Ναούς!

 1. Έχουν απαγάγει τους πραγματικούς αρχιερείς και στην θέση τους έχουν τοποθετήσει κλώνους …
  Δεν εξηγείται αλλιώς.

 2. Ο Τσίπρας συγχαίρει τον Ιερώνυμο, ο Παπαδάκης τον Μυτιλήνης, ο Δανίκας τον Λαρίσης, ο Ευαγγελάτος τον Δωδώνης, αυτό και μόνο αρκεί για να καταλάβουμε πολλά.

 3. ΤΟ….»casting», ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΛΑ ΜΕΛΕΤΗΜΈΝΟ, στο θέατρο του παραλόγου που ανεβάζουν για τη χειμερινή περίοδο: » ΚΟΒΙΝΤΟΤΕΣΤ ΚΑΙ ΜΠΕΣ «, ΣΕ…..ΚΆΘΕ ΧΏΡΟ, ΑΛΛΑ…….ΟΧΙ ΣΤΑ ΣΑΡΔΕΛΟΚΟΥΤΙΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΡΟ ΚΑΙ ΤΡΌΛΕΪ, καλά κρατεί.
  ΑΛΛΆ, ΚΑΘΩΣ ΒΛΕΠΩ, ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΟΠΑΔΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΉΣΕΙ.
  ΑΛΛΑ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΩ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.
  ΑΥΤΉ, ΘΑ ΒΙΩΘΕΙ, ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΌΝΟΝ
  ΤΡΌΠΟ. ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΆ!

 4. Δεῦτε πρός με πάντες οἱ κοπιῶντες καὶ πεφορτισμένοι, κἀγὼ ἀναπαύσω ὑμᾶς. 29 ἄρατε τὸν ζυγόν μου ἐφ’ ὑμᾶς καὶ μάθετε ἀπ’ ἐμοῦ, ὅτι πρᾷός εἰμι καὶ ταπεινὸς τῇ καρδίᾳ, καὶ εὑρήσετε ἀνάπαυσιν ταῖς ψυχαῖς ὑμῶν· 30 ὁ γὰρ ζυγός μου χρηστὸς καὶ τὸ φορτίον μου ἐλαφρόν ἐστιν.

  Ο Ιερώνυμος κηρύσσει νέο ευαγγέλιο, δευτε προς ημάς μόνον οι μασκοφοροι και εμβολιασμενοι, καί αφιετε τόν οβολον σας ….

  Κατάντια…..

 5. Εγώ πάλι θεωρώ ότι ο θηριάλωτος Τσίπρας απλά έδωσε συγχαρητήρια σε έναν ομϊδεάτη του για να «καπακώσει» πολιτικά τον αφορισμένο Κούλη…

  Ο αφορισμένος πάλι Κούλης απλά «χρωστάει» στον ομοϊδεάτη του θηριάλωτου Τσίπρα μια εκδούλευση η οποία (να είστε σίγουροι) έχει συμφωνηθεί και πόσα θα του κοστίσει…

  Ο ενδιάμεσος Ιερώνυμος (πρόσφατα αποκληθείς και ως Άρχοντας του παρασκηνίου από εκκλησιαστικό δημοσιογράφο) εκτός από την εκδούλευση που χρέωσε στον Κούλη, θα βαυκαλίζεται στη συνέχεια (ο δυστυχής) και ως μέγας «ισορροπιστής των κοσμικών κέντρων εξουσίας…

  Οι σφαλιάρες που έρχονται θα είναι ενδεικτικές του μεγέθους της βλασφημίας όλων μας «κλήρου» και «λαού»…

 6. Το ξέρουμε πολύ καλά ότι όταν ήταν ο Τσίπρας προθυπορδός, ο Ανιερώνυμος και αυτός ήσαν, όπως λέμε στη λαϊκή διαλέκτου «κ#λ#ς και βρακί»… γιατί να μη του δώσει «συγχαρητήρια»;

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s