Σύνδρομο μετατόπισης της γραμμής βάσης.

σ.σ. Νομίζω ότι μέσα σε λίγα λεπτά ο κύριος στο βίντεο λέει με απλά λόγια πολύ σημαντικά πράγματα για το σήμερα και το αύριο που ετοιμάζεται αν δεν αντισταθούμε εδώ και τώρα.

«Είμαι πιλότος εδώ και 18 χρόνια και σήμερα έχω μπροστά μου ένα τελεσίγραφο. Όχι μία επιλογή αλλά ένα τελεσίγραφο.

Μου είπαν ότι για να συνεχίσω την καριέρα μου ως πιλότος θα πρέπει να eμβολιαστώ, που στην πραγματικότητα σημαίνει ότι θα πρέπει να επιλέξω μεταξύ του φαγητού που βάζω στο τραπέζι για την οικογένειά μου και της ελευθερίας μου να επιλέγω.

Είτε πιστεύεις ότι ο eμβολιασμός είναι το σωστό, είτε όχι, αυτό που συμβαίνει πάει πολύ πιο πέρα από την υγεία.

Εμείς, ο αμερικανικός λαός, πολεμήσαμε για την ελευθερία επί 257 χρόνια. Γυρίζουμε τον κόσμο διαδίδοντας ιδέες ελευθερίας και δημοκρατίας. Βοηθάμε άλλες χώρες και λαούς να πολεμήσουν για τις ελευθερίες τους την ώρα που αφαιρούνται οι δικές μας. (σ.σ. εδώ μας τα χάλασε ο φίλος… μιλά για το παραμύθι που τους πουλάνε οι κυβερνήτες για να δικαιολογήσουν τους «ανθρωπιστκούς πολέμους» τους)

Μπορεί να πιστεύεις ότι το να εξαναγκαστείς να φορέσεις μία μάσκα ή να κάνεις το eμβόλιο είναι ασήμαντα. Όταν όμως προσθέσεις την μία εντολή πάνω στην άλλη και την απώλεια της μίας ελευθερίας πάνω στην άλλη, τότε είναι πολύ σημαντικά.

Κάθε φορά που μας αφαιρείται κάτι ερχόμαστε αντιμέτωποι με αυτό που ονομάζεται «σύνδρομο μετατόπισης της γραμμής βάσης» (σ.σ. ας πούμε με άλλα λόγια «μετατόπιση από τα βασικά κριτήρια»). Το σύνδρομο αυτό αλλάζει την ιδέα που έχουμε σχετικά με μία νέα νόρμα.

Σύντομα δεν θα θυμόμαστε πώς ήταν όταν είχαμε τις ελευθερίες που χάσαμε. Τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας θα ζήσουν με λιγότερες ελευθερίες και δεν θα έχουν το προνόμιο ή την ευχαρίστηση να χαρούν τις ίδιες επιλογές που είχαν οι γονείς μας ή που έχουμε εμείς.

Αν υποκύψουμε σε αυτές τις εντολές και δεν υπερασπιστούμε την ελευθερία της επιλογής μας, ατιμάζουμε όλους τους ένστολους των τελευταίων 257 ετών. Μία προσβολή στους ανθρώπους που πολέμησαν και μάτωσαν για τις ελευθερίες που εμείς τώρα απολαμβάνουμε. (σ.σ. Αν αυτοί νοιώθουν έτσι, τί πρέπει να νοιώσουμε εμείς;)

Είτε πιστεύεις στον eμβολιασμό είτε όχι, εγώ αντιστέκομαι για την δική σου ελευθερία να επιλέγεις. Ίσως να υποστηρίζεις τις εντολές του eμβολιασμού επειδή συμπίπτουν με τα σημερινά σου πιστεύω. Εάν όμως επιτρέψουμε να συμβεί αυτό, θα φτάσει μία ημέρα που θα σε διατάξουν να κάνεις κάτι που δεν θα συμφωνεί με τα πιστεύω σου.

Εάν δεν αντισταθούμε όλοι μαζί με μια φωνή σύντομα θα μας πουν πού να ζήσουμε, τί δουλειά να κάνουμε, τί θρησκεία να πιστέψουμε, και πόσα παιδιά να έχουμε.

Θέλεις πραγματικά να λέει κάποιος στα παιδιά σου ή στα εγγόνια σου κάθε λεπτό, «τί», «πότε» και «πώς» θα ζήσουν;

Ήρθε η ώρα να πάρουμε θέση. Ήρθε η ώρα να πολεμήσουμε για την ελευθερία της επιλογής ΟΣΟ ΑΚΟΜΗ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.

Έλα μαζί μας.»


ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s