Γαλλία: Τέλος στις μονοκατοικίες θέλει να βάλει η κυβέρνηση | Ατζέντα 21

Οι μη «ψεκασμένοι», οι μη «συνωμοσιολόγοι», αυτοί που και καλά δεν φοράνε «καπελάκια από αλουμινόχαρτο», να πάνε να εξαφανιστούνε: Μια ακόμα μεγάλη «θεωρία συνωμοσίας» επιβεβαιώνεται!

Εμείς που είμαστε όλα τα ανωτέρω, το λέμε εδώ και πάνω από δέκα χρόνια: Η Ατζέντα 21/30 θέλει να καταργήσει την ατομική ιδιοκτησία (και το ΙΧ) και ειδικά αυτή των προαστίων, των περιφερειών, και όσες είναι μέσα ή κοντά στη φύση. Σκοπός είναι να μπουζουριαστούν όλοι σε «έξυπνες μεγαλουπόλεις» για καλύτερο έλεγχο των πληθυσμών.

Πρώτη η Γαλλία του Μακρόν, βάζει ένα τέτοιο σχέδιο σε εφαρμογή, στο όνομα της οικολογίας και «βιωσιμότητας».

Οκτώ μήνες μετά την έναρξη διαβούλευσης με θέμα «Ζώντας στην πόλη του αύριο» για να επανεξετάσουμε την εξέλιξη μετά τον Covid-19, η υπουργός Στέγασης Emmanuelle Wargon ελπίζει να δει την ομαδική στέγαση να ανθίζει.

Η αγορά ωστόσο ανθεί και η μονοκατοικία παραμένει το ιδανικό της ζωής για τους Γάλλους. Το ιδανικό της γαλλικής ζωής παραμένει η μονοκατοικία για το 75% αυτών.

Δεν είναι ακόμη μια έρευνα ή μελέτη ενός δικτύου μεσιτικών γραφείων ή ακόμη μια νέα σημείωση για την κατάσταση των ακινήτων από ένα περιφερειακό συμβολαιογραφικό επιμελητήριο που το λέει, αλλά η ίδια η υπουργός Στέγασης.

Το μοντέλο του pavillon με τον κήπο “δεν είναι πλέον βιώσιμο”

Στην καταληκτική της ομιλία για τη διαβούλευση με θέμα «Ζώντας στην πόλη του αύριο», που πραγματοποιήθηκε στις 14 Οκτωβρίου, η Emmanuelle Wargon διευκρίνισε ότι αυτή η αναζήτηση «Ανταποκρίνεται σε μια αναζήτηση άνεσης, χώρου έξω από τον εαυτό του, για να κάνει τη στέγαση κουκούλι, ίσως τονισμένη από την περίοδο του εγκλεισμού – Αυτό αντικατοπτρίζει επίσης ότι η επιθυμία για ιδιοκτησία παραμένει υψηλή και περιλαμβάνει τη λήψη επιλογών σχετικά με τη φύση και τη θέση του σπιτιού», προσέθεσε.

Και ταυτόχρονα, όπως θα έλεγε ο Πρόεδρος Μακρόν, αυτό το μοντέλο του pavillon (σ.σ. είδος κατασκευής τύπου προκάτ) με κήπο δεν είναι πλέον «βιώσιμο» και οδηγεί σε «αδιέξοδο», εκτιμά η υπουργός Στέγασης. Είναι ένα ζήτημα «μιας αστικής λειτουργίας που εξαρτάται όλο και περισσότερο από το μεμονωμένο αυτοκίνητο», ενός «μοντέλου πίσω μας» και ακόμη και μιας «οικολογικής, οικονομικής και κοινωνικής ανοησίας», συμπλήρωσε.

Με τις υγείες τους, και σύντομα και στις άλλες χώρες της παγκόσμιας διακυβέρνησης!

με πληροφορίες από latribune.fr 

Η Γάτα

1 thought on “Γαλλία: Τέλος στις μονοκατοικίες θέλει να βάλει η κυβέρνηση | Ατζέντα 21

  1. Το νου μας.
    Αυτός εδώ ο χοντρούλης που μετά τα ζώα θέλει να τσιπάρει και τους ανθρώπους είναι υπεύθυνος και για το κτηματολόγιο !!!

    Θεόδωρος Λιβάνιος – Τσιπάρισμα για τα ζώα συντροφιάς και μετά για τους ανθρώπους. (βίντεο)


    Ο ΨΕΥΔΟΣ «προφήτης» Κλάους Σβαμπ στο παγκόσμιο οικονομικό φόρουμ ήδη διαφημίζει ότι στο νέο του κόσμο κανείς (εκτός από αυτόν) δεν θα έχει ιδιοκτησία.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s