Φουλ επίθεση για την εξόντωση όσων έχουν αντίθετη άποψη για τα εμβόλια! Έρευνα για… δίωξη στον γιατρό Δ. Γάκη.

σ.σ. Δείτε την είδηση που ακολουθεί σε συνδυασμό με το «κυνήγι μαγισσών» που ετοιμάζεται να εξαπολύσει και η κρατική διοικούσα Εκκλησία.

Στην αντεπίθεση έχουν περάσει οι κυβερνητικοί, καθώς έχουν ξεκινήσει έρευνες για επιστήμονες που διαφωνούν με το επίσημο αφήγημα των ειδικών.

Τελευταίο «θύμα» του «κυνηγιού των μαγισσών» είναι ο πρώην διοικητής του ΑΧΕΠΑ και γιατρός, Δημήτρης Γάκης, ο οποίος προσφάτως είχε εκθέσει κυβέρνηση και «ειδικούς» για το «μαγείρεμα» που γίνεται στα τεστ και στα κρούσματα.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρθηκε σε γνωστό κανάλι, η Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης παρήγγειλε προκαταρκτική έρευνα στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης προκειμένου να διαπιστωθεί αν γνωστός γιατρός και πρώην διοικητής μεγάλου νοσοκομείου της Θεσσαλονίκης, με δημόσιες αναφορές του στα social media αλλά και συνεντεύξεων, έβλαψε τη δημόσια υγεία και απέτρεπε πολίτες να εμβολιαστούν κατά του κορωνοϊού.

Ο γιατρός, όπως αναφέρει το κανάλι, ήταν κεντρικός ομιλητής και σε διαδήλωση κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού στα Γιαννιτσά, η οποία έγινε τον προηγούμενο μήνα.

Το ΜΜΕ επίσης υποστηρίζει πως ο γιατρός σε παλιότερη συνέντευξή του, μεταξύ άλλων, είχε αναφερθεί στα εμβόλια τονίζοντας ότι «είναι άρπα κόλλα». «Το εμβόλιο είναι ατελές» τόνισε λέγοντας ότι «όσοι πιστεύουν ότι θα υπάρξει ανοσία αγέλης πλανώνται πλάνην οικτράν». 

Χαρακτήρισε δε ως το πιο «πρόχειρο» το σκεύασμα της Pfizer ενώ υπογράμμισε ότι «δεν υπάρχει φάρμακο χωρίς επιπλοκές».

Να σημειώσουμε πως το ΜΜΕ δεν αναφέρθηκε στο όνομα του Δημήτρη Γάκη, όμως τον «φωτογράφισε».

Ο γιατρός, ακούγοντας το ρεπορτάζ έδωσε τη δική του απάντηση, καθώς κατάλαβε πως πρόκειται γι’ αυτόν.

Ο Δ.Γάκης μίλησε σήμερα στον «Focus FM» και είπε μεταξύ άλλων: «Δεν έχω καμία προσωπική πληροφόρηση, αλλά με φωτογραφίζει. Εγώ ξέρω πως δεν έχω διαπράξει κανένα αδίκημα και πολύ περισσότερο δεν είμαι αντιεμβολιαστής, απλώς ανασκευάζω τα ψεύδη που ακούγονται καθημερινά».

Ο γιατρός συνέχισε κάνοντας λόγο για καθεστώς τονίζοντας πως «πρόκειται για καθεστώς γιατί προσπαθεί να φιμώσει κάθε διαφορετική φωνή» και ολοκλήρωσε λέγοντας ότι «είναι τιμή μου να με στείλουν εκεί πέρα. Δεν υπάρχει περίπτωση να πτοηθώ. Γιατρός είμαι και γιατρός θα πεθάνω. Δεν θα αλλάξω τις πεποιθήσεις μου και τις απόψεις μου. Ένας είναι ο προϊστάμενος μου ο Θεός και ένας ο προστατευόμενος μου ο άνθρωπος. Δεν θα αλλάξω εγώ τις πεποιθήσεις μου που έχω επί 41 χρόνια».

crashonline

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s