Ο Βασιλακόπουλος και το πείραμα!

«Ως εκ τούτου, το ότι ξεκινάει να γίνεται ο eμβολιασμός των ανθρώπων πάνω από 60 στο Ισραήλ με τρίτη δόση, δεν σημαίνει ότι υπάρχουν τα επιστημονικά δεδομένα που απαιτούν κάτι τέτοιο, σημαίνει ότι ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ εκεί για να συλλέξουμε τα επιστημονικά δεδομένα.»
20 ΗΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ
«Να ξεκινήσουμε από κάτι βασικό. Η τρίτη δόση στην τεράστια πλειοψηφία των περιπτώσεων, είναι 100% ασφαλής

 

7 thoughts on “Ο Βασιλακόπουλος και το πείραμα!

 1. ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΦΡΩΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΥΣ, ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΑΣ ΤΟΝ ΜΑΖΕΨΕΙ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΩΣ. ΕΧΕΙ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΎ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΑ ΌΡΙΑ ΤΗΣ ΥΠΟΜΟΝΗΣ ΜΑΣ!
  ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ;;;;
  ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΣΤΑ ΣΑΚΚΙΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ!!!!
  ΕΛΕΟΣ ΠΛΕΟΝ.
  ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΟΒΑΡΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ, ΕΓΚΡΙΤΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ, ΚΡΑΤΟΥΝ ΕΠΙΦΥΛΑΞΕΙΣ.
  ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΑΜΌΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ, ΚΑΤΑ ΠΩΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ Ο ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΜΠΕΝΕΤ.
  ΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ ΚΙ ΟΙ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ, ΠΑΝΕ ΚΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ…
  ΚΙ Ο ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΕΝΑΣ ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΟΣ, ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΕΙΔΙΚΌ ΜΟΡΙΑΚΟ ΒΙΟΛΟΓΟ ΚΑΙ …..ΕΙΔΙΚΌ ΕΠΙ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ! ΕΛΕΟΣ ΠΛΕΟΝ. ΕΛΕΟΣ!!!!

 2. Από την αρχή του όλου θέματος φαινόταν ότι πρόκειται για μια μέθοδο ευγονικής, με κριτήρια την ευφυΐα, την κοινή λογική και την αυτοσυγκράτηση.
  Το ίδιο ακριβώς κόλπο έκανε και ο Bill Gates, λέγοντας πως «δεν μπορούμε να δοκιμάσουμε τα εμπόλια και πολλοί μπορεί να πεθάνουν από αυτά, αλλά θα τα παραδώσουμε σαν προϊόν για να τα αγοράσετε, αφού μας τα ζητάτε και τα έχετε τόσο μεγάλη ανάγκη». Το ίδιο ακριβώς και ο Fauci, που έλεγε ότι το χειρότερο που θα μπορούσαν να κάνουν με τα εμπόλια είναι αυτά να έχουν ADE δράση και να κάνουν τους μπολιασμένους πολύ χειρότερα αντί για καλύτερα, πράγμα που είναι πλέον γεγονός. Και πολλοί άλλοι.

  Τα πράγματα είναι απλά. Για δεκαετίες φώναζαν περί υπερθέρμανσης του πλανήτη, ανεξέλεγκτων και αδιανόητων καταστροφών εξαιτίας αυτής, υπερπληθυσμού της γης, περί εξάντλησης των πόρων του πλανήτη, κτλ. Και ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΤΕ (πανεπιστημιακός, ερευνητής, πολιτικός, ή απλός πολίτης) δεν αμφισβήτησε αυτό το αφήγημα. Όπως και κανείς ποτέ δεν αμφισβήτησε πως δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα μη-τραγικό για να λύσουμε αυτά τα προβλήματα (και οι λίγοι που το έκαναν προβάλλοντας τεχνολογικές λύσεις, μάλλον ήθελαν να βγάλουν μόνο χρήμα και τελικά απέτυχαν στον ουσιαστικό στόχο).

  Μετά από όλα αυτά, νομίζω ήταν θέμα χρόνου να βρεθούν κάποιοι αυτόκλητοι «σωτήρες της ανθρωπότητας», για να κάνουν κάτι τρελό σε κάποια υποτιθέμενη προσπάθεια διάσωσης του ανθρωπίνου γένους από το «θανατηφόρο CO2» και τα λοιπά παραμύθια. Ένα από τα τρελά είναι η προσπάθεια του Gates να γεμίσει την στρατόσφαιρα με αιωρούμενα σωματίδια που θα ανακλούν την ηλιακή ακτινοβολία. Αλλά κάνεις σοβαρός επιστήμονας δεν το θεωρεί αυτό μόνιμη λύση, και οι περισσότεροι το θεωρούν και άκρως ριψοκίνδυνο. Οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας έχουν αποτύχει παταγωδώς. Έχει γίνει εμφανές ότι δεν μπορούν να καλύψουν τις ενεργειακές ανάγκες μας με τίποτα και ότι δεν βοηθούν σε τίποτα ακόμα και αν τις κάλυπταν. Επομένως, να είστε σίγουροι ότι υπάρχουν και άλλα σχέδια, και μάλλον το μπόλιασμα είναι ένα από αυτά.

  Απλά σκεφτείτε ποιους στοχοποιούν με τα μπόλια:

  1) Αυτούς που δεν μπορούν να κάνουν εγκράτεια και θέλουν να γυρίσουν άμεσα πίσω στην καλοπέραση και τα γλέντια (=κατανάλωση).

  2) Αυτούς που δεν μπορούν να κατανοήσουν ή να εκτιμήσουν την σοβαρότητα μια κατάστασης (π.χ. την επικινδυνότητα των χορηγούμενων ενέσεων, σε παραλληλισμό με την σοβαρότητα των εκάστοτε περιβαλλοντικών προβλημάτων).

  3) Αυτούς που ακολουθούνε το ρεύμα. Από ότι φαίνεται, η τηλεκόλαση μπορεί να καθοδηγήσει τους ανθρώπους σε οτιδήποτε, αρκεί να μην τους προκαλεί ξεβόλεμα. Το να σου πει πως θα πρέπει να κάνεις οικονομία ή να στερηθείς ποτέ δεν δούλεψε. Πολύ απλά γιατί ο καθένας έβλεπε τον διπλανό του που δεν έδινε δεκάρα τσακιστή και τον ακολουθούσε ή από απλή αδιαφορία. Το να σου πει όμως ότι με ένα μπόλι θα φύγουν μαγικώς όλα τα προβλήματα, παρά τον παραλογισμό του ισχυρισμού, είναι κάτι που θα δούλευε, ειδικά αφού θα συμφωνούσαν με αυτό φαινομενικά οι περισσότεροι. Έτσι, έβαλαν ένα μόνιμο ξεβόλεμα με την μασκοφορία, τα τεστ, τους περιορισμούς, τα τρομό-δελτία ενημέρωσης, κτλ, προέβαλαν τα μπόλια σαν μοναδική ελπίδα σωτηρίας, και απλά περίμεναν να καρφωθούν τα ψάρια στις ενέσεις.

  Σε τελική ανάλυση, περιβαλλοντικά προβλήματα υπάρχουν, αλλά δεν νομίζω πως το CO2 είναι ένα από αυτά. Και αν είναι, είναι το τελευταίο.
  Λυπάμαι για όλα αυτά που γίνονται, αλλά η αλήθεια είναι ότι είμαστε άξιοι της μοίρας μας. Τα «κερδίσαμε» όλα αυτά με την ψήφο μας και με την κακία μας. Εμείς ανεβάσαμε επικίνδυνους ανθρώπους στην εξουσία και εμείς με την κακία μας αποτρέψαμε ανθρώπους που μπορούσαν να μας βοηθήσουν να μην το κάνουν. Είτε αυτοί ήταν επιστήμονες, είτε πολιτικοί, είτε κληρικοί, είτε απλοί άνθρωποι. Λειτουργούν εξάλλου και οι πνευματικοί νόμοι…

  • Τώρα, να πω πως δεν καλύψατε σφαιρικά το θέμα, θα πω ψέματα!
   Δυστυχώς έτσι ειναι.
   Και το….καλό είναι αι πως οι…αυτόκλητοι σωτήρες δυνάστες του πλανήτη εκεί στηρίχτηκαν:
   ΣΤΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΗΛΙΘΙΟΥΣ (ΑΝΕΓΚΈΦΑΛΟΥΣ/ ΜΗ ΣΚΕΠΤΌΜΕΝΟΥΣ), ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΑΚΗΔΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΉΤΗ!
   ……………
   Σωστά!
   Κι εγώ ζητάω……το…ΑΥΤΟΝΌΗΤΟ, που είναι είδος εν εξαφανίσει!!!!!
   ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΜΑΣ!

   • Ναι, δεν έπρεπε να πω πως δεν αμφισβητήθηκε καθόλου, αλλά κάνεις από τους ελάχιστους επιστήμονες που την αμφισβήτησαν δεν στηρίχθηκαν από την κοινωνία και κανείς από εμάς δεν αντέδρασε σε πολιτικές αποφάσεις ή απόψεις. Και γι’ αυτό σήμερα όλες οι επιχειρήσεις πληρώνουν φόρο CO2, τα αυτοκίνητα φορολογούνται με βάση το CO2 και όχι τους ρύπους, όλοι μιλούν για ανθρωπογενή κλιματική αλλαγή λες και είναι δεδομένο, κτλ. Και κανείς πολιτικός δεν πλήρωσε κάποιο πολιτικό κόστος για αυτά.
    Με λίγα λόγια, χτίζονται ολόκληροι πύργοι από ψέματα και εμείς απλά κοιτάζουμε.
    Και όταν θα έρθει το τρομερό ψέμα που θα απειλεί την ζωή μας, δεν θα έχουμε να γκρεμίσουμε ένα μεμονωμένο ψέμα, αλλά ένα κάστρο ψεμάτων και οχυρωματικά ψέματα, όλα ντυμένα ως «επιστήμη».

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s