Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια! Δεν κρύβεται πλέον. (βίντεο)

Σπυρίδων Αρναούτογλου

Χαίρετε πάντοτε.
Στο απόσπασμα του βίντεο που θα δούμε, μια δημοσιογράφος που κάνει εξωτερικό ρεπορτάζ στα Νοσοκομεία και ειδικά στις ΜΕΘ, έχει συλλέξει στοιχεία που δείχνουν ότι οι εμβολιασμένοι στις ΜΕΘ έχουν φτάσει με αλματώδη αύξηση στο ποσοστό των 60-70% και το 30-40% είναι ανεμβολίαστοι!

Αυτό όπως είναι φυσικό σοκάρει τους γκεμπελιστές αργυρώνητους παρουσιαστές του συγκεκριμένου σταθμού που το μεταδίδει ζωντανά, οι οποίοι μένουν με φρίκη τρόμο στο πρόσωπο γι αυτά που δηλώνει η δημοσιογράφος του ρεπορτάζ, και στην συνέχεια κάνουν απίστευτες προσπάθειες να βρεθεί κάποιος του νεοταξικού συναφειού με άσπρη ιατρική ρόμπα για να αλλάξει τις δραματικές εντυπώσεις.

Παρόλα αυτά, και παρόλο τον μετριασμό του σοκ, δεν καταφέρνουν παρά να δείξουν, χωρίς ποσοστό έστω, ότι αυξάνεται ο αριθμός των εμβολιασμένων που νοσούν στις ΜΕΘ. Μάλιστα παραδέχονται ότι πλέον και πλήρως εμβολιασμένοι ιατροί εισάγονται στις ΜΕΘ. 

Δυστυχώς για αυτούς η αλήθεια δεν μπορεί να κρυφτεί πλέον και είναι φυσικό οι αριθμοί να ακολουθήσουν την πορεία του ποσοστού των εμβολιασμένων σε χώρες που κρατούν σχετικά ακριβή αρχεία, π.χ. σε Βρετανία ( Εμβολιασμένοι το 75,5% των θανάτων με κορωνοϊό!) και Ισραήλ (Πλήρως εμβολιασμένο το 64% των νοσηλευόμενων)  Γι αυτό ακριβώς η Σουηδία η οποία δεν είναι πλήρως νεοταξικό υποχείριο απαγόρευσε την είσοδο στην χώρα της και των εμβολιαζομένων Ισραηλινών (Σεισμός από την απόφαση της Σουηδίας να απαγορεύσει την είσοδο σε όλους τους Ισραηλινούς, ακόμα και τους εμβολιασμένους!

-https://www.youtube.com/watch?v=YQvtRvOldzM

1 thought on “Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια! Δεν κρύβεται πλέον. (βίντεο)

  1. Η δημοσιογράφος δεν ήταν ενημερωμένη για τα μαγειρεμένα νούμερα που θα έπρεπε να δώσει.
    Η «πρόεδρος» όμως τα ήξερε απ’ έξω και ανακατωτά!
    Εεε, πως! Γίνεσαι πρόεδρος χωρίς προσόντα;
    Όσο πιο πολλά ψέματα λες, τόσο πιο ψηλά ανεβαίνεις σε βαθμό στην Ελλάδα.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s