Δρ. Σουτσάριτ Μπάκντι – Με τις μάσκες σκοτώνετε αργά τα παιδιά σας, τα κάνετε χαζά, αδύναμα στο σώμα, φτιάχνετε σκλάβους.

Απόσπασμα από την πρόσφατη συνέντευξη του Σουτσάριντ Μπακτί στον Στέφανο Δαμιανίδη. [από το 29:00]

Οι μάσκες σκοτώνουν εσάς και τα παιδιά σας.
Πρέπει να εκπνεύσετε το διοξείδιο του άνθρακα αλλιώς θα σας δηλητηριάσει. Έχουν ήδη γίνει μετρήσεις σε παιδιά. Εάν βάλετε την μάσκα στο πρόσωπο μέσα σε 3 λεπτά υπάρχει συγκέντρωση CO2 (διοξείδιο του άνθρακα) το οποίο το εισπνέουν τα παιδιά [και] τα δηλητηριάζει. Είναι πολύ υψηλό. Είναι σα να βάζετε ένα μαξιλάρι στο πρόσωπο. Θα μπορούσατε να είστε νεκρός την επόμενη μέρα. Αυτό που κάνετε με τις μάσκες είναι ότι σκοτώνετε αργά τα παιδιά σας. Παίρνει χρόνο αλλά μικραίνετε την ζωή τους, τα κάνετε χαζά, κάνετε το σώμα τους αδύναμο διότι δηλητηριάζονται.

Αυτές οι μάσκες επίσης λυγίζουν αργά τη θέληση του Έλληνα. Το μυαλό σας ασθενεί ολοένα και περισσότερο λόγω το διοξειδίου του άνθρακα. Αυτό θέλουν οι πολιτικοί. Θέλουν να σας ελέγχουν απολύτως, να μην έχετε μυαλό, να χάνετε το μυαλό σας. Και αυτό είναι κάτι που οι άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν. .. Χάνετε την ευφυΐα σας. … Όχι μόνο δεν υπάρχει οξυγόνο, έχετε πολύ διοξείδιο του άνθρακα μέσα στο αίμα σας το οποίο σας προκαλεί αργή ασφυξία. Δεν πεθαίνουν αμέσως αλλά σταματούν να αναπτύσσονται και να λειτουργούν. Επειδή σταματά να λειτουργεί το μυαλό και το σώμα σας οι άλλοι αποκτούν τον έλεγχό σας. Γίνεστε σκλάβοι. Αυτό κάνουν τώρα οι Έλληνες. Αφήνονται να γίνουν σκλάβοι.

-https://www.youtube.com/watch?v=P2fWA6022A4&t=1746s

ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s