Υπερμεταδότες και απροστάτευτοι οι εμβολιασμένοι υγειονομικοί στα Νοσοκομεία αλλά ο Μητσοτάκης δεν ανακαλεί τις αναστολές των ανεμβολίαστων – ΔΙΑΛΥΕΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟ Ε.Σ.Υ..

Νοσοκομείο Κυπαρισσίας: 15 γιατροί και νοσηλευτές με κορωνοϊό.

Κυριολεκτικά στην «εντατική» βρίσκεται το Νοσοκομείο Κυπαρισσίας στη Μεσσηνία, καθώς τα κρούσματα κορωνοϊού μεταξύ του ιατρικού, νοσηλευτικού και λοιπού προσωπικού είναι πλέον πολλά και καθημερινά.

Την Παρασκευή, κατά τη διάρκεια του καθημερινού ελέγχου, βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό ακόμα δύο γιατροί, λίγο πριν αναλάβουν υπηρεσία, ένας νοσηλευτής, ένα άτομο από την ιατρική υπηρεσία (διοικητικός), ένας τραυματιοφορέας καθώς και ένας ασθενής και ένας συνοδός.

Μέσα σε δύο ημέρες έχουν εντοπισθεί συνολικά δεκαπέντε κρούσματα. Για τους λόγους αυτούς από τη Δευτέρα αναστέλλεται η λειτουργία των τακτικών εξωτερικών ιατρείων καθώς και του τμήματος συνταγογράφησης.

Ο διοικητής εξέδωσε δελτίο Τύπου στο οποίο αναφέρεται:

«Ενημερώνουμε ότι από τη Δευτέρα 06/09/2021 τα μέτρα που θα ισχύουν στη Νοσηλευτική Μονάδα Κυπαρισσίας του Γενικού Νοσοκομείου Μεσσηνίας στα προγραμματισμένα ραντεβού στα τακτικά εξωτερικά ιατρεία, μετά την από 03/09/2021 συνεδρίαση της Επιτροπής Λοιμώξεων είναι τα εξής:

»1. Αναστέλλεται η λειτουργία όλων των Τακτικών Εξωτερικών Ιατρείων και αυτό της Συνταγογράφησης από τη Δευτέρα 06/09/2021 έως και Παρασκευή 10/09/2021.

»2. Το Τμήμα Αιμοδοσίας για λήψη αίματος θα λειτουργεί κανονικά.

»Παρακαλούμε για τη συνδρομή όλων των πολιτών ώστε να διασφαλιστεί πρωτίστως η προφύλαξη των ασθενών που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες.

»Συστήνεται η αποφυγή των άσκοπων μετακινήσεων από και προς το νοσοκομείο».

ΠΗΓΗ

Το είδα Ενωμένη Ρωμηοσύνη


Η αποκαθήλωση του υποχρεωτικού εμβολιασμού: 7 πλήρως εμβολιασμένοι υγειονομικοί του ΑΧΕΠΑ θετικοί στον κορωνοϊό!

Η κυβέρνηση έδιωξε πριν από λίγες ημέρες χιλιάδες ανεμβολίαστους υγειονομικούς από τα νοσοκομεία ως «λεπρούς», παρόλα ο κορωνοϊός όχι μόνο δεν έφυγε από τα νοσοκομεία, αλλά αντιθέτως «χτύπησε την πόρτα» πλήρως εμβολιασμένων υγειονομικών. 

Συγκεκριμένα στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ εντοπίστηκαν της Κυριακή επτά κρούσματα κορωνοϊού σε ιατρικό-νοσηλευτικό προσωπικό το οποίο ήταν πλήρως εμβολιασμένο!

Από αυτά, το ένα αφορά σε γιατρό και τα υπόλοιπα έξι σε νοσηλεύτριες.

Οι επτά εργαζόμενοι εμφάνισαν συμπτώματα κορωνοϊού και μεταφέρθηκαν στο Τμήμα Λοιμώξεων, όπου και προχώρησαν σε PCR test. Όταν βγήκαν όλα θετικά κινήθηκαν οι προβλεπόμενες διαδικασίες και οι επτά εργαζόμενοι απομακρύνθηκαν από την υπηρεσία τους.

Την είδηση επιβεβαίωσε στο ThessToday.gr και ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων ΑΧΕΠΑ, Χαράλαμπος Κοροξενός, ο οποίος αποκάλυψε ότι τα κρούσματα ίσως είναι και περισσότερα από επτά.

«Είναι αλήθεια. Βρέθηκαν επτά θετικά κρούσματα τις προηγούμενες ημέρες και ίσως να είναι και περισσότερα», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Κοροξενός.

Όλο αυτό αποδεικνύει περίτρανα πως ο υποχρεωτικός εμβολιασμός δεν έχει κανένα υγειονομικό όφελος, παρά μόνο καταστρέφει -τα ήδη κατεστραμμένα- νοσοκομεία. Επίσης δημιουργείται ο κίνδυνος να μετατραπούν σε «υγειονομικές βόμβες» τα νοσοκομεία, καθώς οι μη εμβολιασμένοι πολίτες έκαναν τακτικά τεστ, αντιθέτως οι εμβολιασμένοι δεν είναι υποχρεωμένοι να κάνουν σε τέτοια συχνότητα τεστ, κάτι που σημαίνει πως μπορεί να είναι ασυμπτωματικοί και άθελα τους να μεταφέρουν τον ιό.

pronews

Γεγονότα στο μικροσκόπιο

1 thought on “Υπερμεταδότες και απροστάτευτοι οι εμβολιασμένοι υγειονομικοί στα Νοσοκομεία αλλά ο Μητσοτάκης δεν ανακαλεί τις αναστολές των ανεμβολίαστων – ΔΙΑΛΥΕΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟ Ε.Σ.Υ..

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s