Ο Μητροπολίτης Δράμας αναστέλλει το Μυστήριο της Ιεράς Εξομολογήσεως!

σ.σ. Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες ο Μητροπολίτης Δράμας σε σύναξη των Ιερέων της Μητροπόλεως ανακοίνωσε ότι αναστέλλεται μέχρι νεωτέρας το Μυστήριο της Ιεράς Εξομολογήσεως. Δεν εξήγησε τον λόγο (αν μπορούσε ποτέ να υπάρχει λόγος) και ήταν ανυποχώρητος στο θέμα.

Από αλλού το ιστολόγιο πληροφορήθηκε ότι αυτό θα ισχύει μέχρι την 1η Αυγούστου. Για δύο μήνες περίπου δηλαδή οι πιστοί στην Μητρόπολη Δράμας θα μείνουν ανεξομολόγητοι και αν κάποιες ψυχές πάνε στον άλλον κόσμο τούτο το διάστημα αλλοίμονό τους.

Για αυτό το θέμα έχει κάτι να μας πει η μαριονέττα που ονομάζεται Αρχιεπ. Ιερώνυμος; Ή μήπως θεωρεί ότι δουλειά του είναι να ασχολείται με τους Μητροπολίτες άλλων Κρατών;

3 thoughts on “Ο Μητροπολίτης Δράμας αναστέλλει το Μυστήριο της Ιεράς Εξομολογήσεως!

  1. ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΟΝΕΙΔΟΣ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΥΤΗ!!!!!!!!!!!!! ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΟΡΓΑΝΟΝΩΜΑΣΤΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΝΗΓΗΣΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΟΛΟΦΑΝΕΡΑ ΠΛΕΟΝ, ΑΝΤΙΘΕΟΥΣ ΚΛΗΡΙΚΟΥΣ! ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ……!

  2. Επιτέλους πότε θα ξυπνήσουμε; Όταν θα είναι αργά; Τί περιμένουμε; Δεν μας έχουν κάνει αρκετά; Πόσα άλλα; Δώσε μας Κύριε φώτιση να ενεργήσουμε σύμφωνα με το Άγιο Θέλημά Σου.

  3. Η εκκλησία του Χριστού είναι ένα διαρκές μυστήριο και κανένα μυστήριο της δεν αναστέλλεται. Φυσικά και διαφωνώ, αλλά διαφωνώ με το να καθυβρίζεται και ο Αρχιεπίσκοπος . χρειάζεται ψυχραιμία, προσοχή και πάνω απ’ όλα πολύ προσευχή!!!!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s