Γκέιτς: « τρυπάμε τα μπρατσάκια μικρών παιδιών με γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς»!

Οι διεφθαρμένοι πολιτικοί άγονται και φέρονται από τον ψυχοπαθή δολοφόνο Μπιλ Γκέιτς που πρέπει να δικαστεί για ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ. Και να απαιτήσει η ανθρωπότητα ειδικά αυτός και η πρώην του να δικαστούν στην Αμερική όπου ισχύει η θανατική ποινή……..ΜΕ LETHAL INJECTION.

Παρακολουθείστε τον ψυχοπαθή δολοφόνο Μπιλ Γκέιτς να λέει με χαρά μπροστά σε ακροατήριο ότι με ενέσεις βάζει κατευθείαν στις φλέβες των παιδιών γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς. ΑΠΟ ΤΟ 30.55 ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ.

«ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Στο επόμενο απόσπασμα θα ακούσετε τον Μπιλ Γκέιτς να λέει ότι με ενέσεις βάζει κατευθείαν στις φλέβες των παιδιών γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς.

ΜΠΙΛ ΓΚΕΙΤΣ: Κάτι που ανησυχεί σχετικά με τα φάρμακα είναι ότι κάποια έχουν παρενέργειες. Χρειαζόμαστε ελέγχους ασφαλείας;; Θέλω να πω ότι τρυπάμε τα μπρατσάκια μικρών παιδιών με γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς, τους χτυπάμε με ένεση κατευθείαν μέσα στη φλέβα. Σκέφτομαι λοιπόν, Α ΝΑΙ, ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ να έχουμε ένα σύστημα ασφαλείας όπου κάνουμε δοκιμές και ελέγχους

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Και δείτε την έκφρασή του, πως το απολαμβάνει. Κοιτάει πλαγίως και γελάει. ……… «Α ΝΑΙ, ΜΑΛΛΟΝ» λοιπόν «ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ να έχουμε» κάποιους ελέγχους ασφαλείας, που σημαίνει ότι μέχρι τη στιγμή που το λέει δεν τους έχουν αυτούς τους ελέγχους. Που σημαίνει ότι επί δεκαετίες κάνει ενέσεις με γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς σε εκατομμύρια ανθρώπους, οι οποίοι αλλάζουν το dna και προκαλούν φοβερές βλάβες στον οργανισμό.»

Που καταντήσαμε. Ένας άνθρωπος σαν τον Γκέιτς που δεν είναι καν ιατρός, να ελέγχει τον ΠΟΥ, να έχει το μαχαίρι και το καρπούζι σε όλα και να γνωρίζει ότι μπορεί να συλλογάται και δημοσίως τα εγκλήματά του χωρίς να έχει την παραμικρή ανησυχία ότι θα έλθει αντιμέτωπος με την δικαιοσύνη. Να γελάει κιόλας!! Τόσο σίγουρος είναι ότι τους έχει εξαγοράσει όλους. Να λέει, έχουμε σκοτώσει και καταστρέψει πολλές ζωές παιδιών και μεγάλων με αυτά τα δολοφονικά πειράματα που κάνουμε, μήπως θα πρέπει να κάνουμε και καναν έλεγχο ασφαλείας; Δε βαριέσαι.. μάλλον ναι…. Και σε αυτόν τον μισάνθρωπο υποκλίνονται οι κυβερνήσεις του κόσμου, οι διεφθαρμένοι πολιτικοί που μας κουνάνε το δάχτυλο.


Μετάφραση / σχολιασμός ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s