Τάδε έφη π. Ιωάννης Χρυσαυγής.

«Υπάρχουν συμβουλές και διδασκαλίες σύγχρονων γερόντων οι οποίες είναι όχι απλά παραπλανητικές αλλά εντελώς λάθος και πέρα για πέρα εξωφρενικές.»

το είπε ο π. Ιωάννης Χρυσαυγής στην διαδικτυακή συνάντηση «Διάσκεψη Κορυφής Χάλκης»! [Halki Summit], Αρχιδιάκονος του Οικουμενικού Πατριαρχείου, θεολόγος και συγγραφέας.

2 thoughts on “Τάδε έφη π. Ιωάννης Χρυσαυγής.

  1. Κι ενώ περίμενα το καινούργιο «Ανάβοντας τον αναπτήρα των Αγίων » , διαβάζω σήμερα το πρωί ένα δημοσίευμα ότι η εκκλησία της Ελλάδος έστειλε επιστολή στη συνοδο της Κύπρου να μαζέψει λέει τον Μρφου και εγώ αναρωτιόμουν γιατί αναβλήθηκε η εκπομπή. Ο αρχιεπίσκοπος Κύπρου, λέει, είπε στον Μορφου να σεβαστεί την εκκλησία της Ελλάδος και και εκείνος απάντησε πως ο,τι είχε να πει το είπε και ότι δεν θα επανέλθει μέχρι τα Χριστούγεννα. Όποιος ξέρει κάτι παραπάνω ας μας ενημερώσει.

  2. Συμφωνούμε father john,και δεν είναι μόνο οι γέροντες Νεκτάριος Μουλατσιώτης και Χριστόδουλος Αγγελόγλου είναι κι άλλοι πολλοί!!!
    Υπάρχουν επίσης και στο εξωτερικό κάποιοι με μεγάλα αξιώματα, που έχουν για ακολούθους ιερείς να τους κολακεύουν ασύστολα και τους διοργανώνουν Χαλκευμένες διασκέψεις κορυφής για να διαστρεβλώνουν συνειδητά τον λόγο του Θεού με τις θολολογίες τους.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s