Κατερίνα Σακελλαροπούλου: Απίστευτη δήλωση – Η ενσωμάτωση μεταναστών στη χώρα, είναι η… λύση για την υπογεννητικότητα!

σ.σ. Αυτός ο «άνθρωπος», αν αποδέχεται αυτόν τον χαρακτηρισμό διότι συμπεριφέρεται σαν ένα άψυχο ον, αυτός ο «άνθρωπος» λοιπόν που αποκαλούμε «Πρόεδρο της Δημοκρατίας» και γελάνε και τα κόπρανα των αρουραίων αφού ούτε «Πρόεδρός» μας είναι, ούτε προεδρεύει σε κάποια «Δημοκρατία», ανακοίνωσε ότι θα μας κάνει καλό να αντικατασταθούμε από ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΟΥΣ, διότι εν αντιθέσει με εκείνους που πολλαπλασιάζονται σαν τα κουνέλια οι νέοι Έλληνες δεν κάνουν παιδιά διότι σκέφτονται και το περιβάλλον!! (Δηλαδή μας λέει ότι εάν ένα έθνος θέλει να αφανιστεί θα πρέπει να σκέφτεται το περιβάλλον!) Το εγχώριο «πολιτικό» σύστημα που αφανίζει με σχέδιο τους Έλληνες, έβαλε αυτή τη φορά «στο μικρόφωνο» μία αριστεροβλαμμένη να προπαγανδίσει την Ατζέντα 2030. Ξέρετε, αυτή που προπαγανδίζει και ο πατρ. Βαρθολομαίος που μας λέει να σβήνουμε τα φώτα την «ημέρα του περιβάλλοντος» για να μην σπαταλούμε ενέργεια!

Στην ίδια ατζέντα περιλαμβάνεται και ο εμβολιασμός όλων μας γι’ αυτό και θα επιμείνουν μέχρι τέλους. Οι νέοι Έλληνες σου λέει, δεν προχωρούν να κάνουν οικογένεια διότι μαζί με τα οικονομικά σκέφτονται και το περιβάλλον! Μαζί με όλα τ’ άλλα, ομοφυλοφιλίες, διαστροφές, μπόλια που στειρώνουν κτλ, θα φυτέψουν στους νέους μας και αυτό το παλαβό στο μυαλό για να τους αποτρελλάνουν τελείως. Για να μην κάνουν οικογένειες τα παιδιά των Ελλήνων. Και αυτό στην Ελλάδα ισχύει κυρίως για τους Έλληνες, όχι για τους λαθρομετανάστες. Και αν αυτό που είπε μας ακούγεται εντελώς ξένο και παράλογο, αυτό συμβαίνει διότι εκφράζει την ολοκληρωτική ιδεολογία της νέας τάξης που μας επιβάλλεται από την κορυφή. Και η αριστερόπληκτη εθνομηδενίστρια δεν έχει κανένα πρόβλημα να συνάψει αυτήν την «άνομη συμμαχία» με τη νέα τάξη και να προπαγανδίσει την απάνθρωπη και ολοκληρωτική της ατζέντα, αρκεί να δει τις αρρωστημένες εθνομηδενιστικές φαντασιώσεις της να παίρνουν σάρκα και οστά.

Ελευθέριος Ανδρώνης

Κατερίνα Σακελλαροπούλου: Τι άλλο πια να ακούσουμε για να χωνέψουμε για τα καλά πως δεν τους καίγεται καρφί για το μέλλον των Ελλήνων; Το δηλώνουν ξεκάθαρα πλέον. Χωρίς περιστροφές. Στηρίζουν ανοιχτά την αντικατάσταση πληθυσμών μέσω παράνομης μετανάστευσης και «επενδυτών».

Η σοκαριστική δήλωση που ήρθε από τα χείλη της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου, αποκαλύπτει τα ζοφερά σχέδια της κυβέρνησης και των διάφορων δορυφόρων της σε υψηλά και χαμηλά αξιώματα.

Η Κατερίνα Σακελλαροπούλουμιλώντας σε εκδήλωση σχετική με το θέμα του δημογραφικού, που διοργάνωσε η Eurobank, ξεδίπλωσε όλο το μεγαλείο της ανθελληνικότητας της, δηλώνοντας πως: «είναι αναγκαίο να δούμε το θέμα της ενσωμάτωσης των μεταναστών, ιδιαίτερα αυτών που προσπαθούν να ενταχθούν στην ελληνική κοινωνία. Η ομαλή ένταξή τους δεν συμβάλλει μόνο στην οικονομική ανάπτυξη, αλλά βοηθά και στην τόσο αναγκαία ανανέωση του πληθυσμιακού δυναμικού της χώρας μας»!

Κατά τη γνώμη της κ. Σακελλαροπούλου λοιπόν, η ανανέωση του πληθυσμού των Ελλήνων σημαίνει ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ των Ελλήνων. Οι πολίτες αυτής της χώρας αντιμετωπίζονται σαν να είναι απλά «εξαρτήματα» που για κάποιους… αδιόρατους λόγους βγαίνουν ελαττωματικά και μειώνονται με γοργή ταχύτητα. Και η πιο «αποτελεσματική» λύση, είναι η εισαγωγή νέων, δωρεάν «εξαρτημάτων» που θα… απογειώσουν την οικονομία και θα λύσουν το δημογραφικό.

Άλλα θα πει κάποιος, τι καλύτερο να περιμένουμε από τις θέσεις της Προέδρου της Δημοκρατίας, και προσωπικής επιλογής του δηλωμένου… αντινατιβιστή Κυριάκου Μητσοτάκη;

Αφού η Κατερίνα Σακελλαροπούλου ενοχλείται από την ανάκρουση του Εθνικού μας Ύμνου. Αφού δεν διανοείται να ασπαστεί τον Σταυρό. Αφού εξαφάνισε από το γραφείο της, την Ελληνική Σημαία και τις πιστόλες του 1821. Αφού είχε δηλώσει πως θεωρούσε πιο… σημαντικό το δεύτερο κύμα της πανδημίας από την τουρκική επιθετικότητα.

Αφού έχει πει πως «Ο ευρωσκεπτικισμός είναι μια παραλλαγή της αντίδρασης στην (πολυαγαπημένη της) παγκοσμιοποίηση και υποκινεί την εσωστρεφή αναδίπλωσή μας σε μια δήθεν εθνική ασφάλεια». Αφού έχει δώσει συνεντεύξεις που τάσσεται κατά του «εθνοκεντρικού προστατευτισμού» ο οποίος, σύμφωνα με την ίδια, «οδηγεί στην ανελευθερία»

Δεν θα πρέπει λοιπόν να μας προξενεί και μεγάλη εντύπωση το ότι η ΠτΔ βλέπει ως «λύση» του Δημογραφικού, την εκμετάλλευση του… πολυπολιτισμικού έμψυχου υλικού, που συσσωρεύεται στην Ελληνική επικράτεια με ταχύτατους ρυθμούς.

Όμως το… μεγαλείο της ΠτΔ δεν έμεινε εκεί. Ξεδιπλώθηκε ακόμα περισσότερο.

Πρόσθεσε:

«…δεν είναι ότι οι Έλληνες δεν θέλουν παιδιά, ότι αργούν να ενηλικιωθούν και να αναλάβουν ευθύνες, ότι τους αποτρέπουν οι δυσχερείς οικονομικές συνθήκες. Και μεταπολεμικά ήταν δύσκολες οι συνθήκες. Όμως τότε δεν επικρατούσε το σημερινό κλίμα αβεβαιότητας, ανασφάλειας, αποθάρρυνσης. Τότε υπήρχε ελπίδα. Σήμερα οι νέοι μας φοβούνται το αύριο, δεν το αντιμετωπίζουν με αισιοδοξία, με τη φυσική ορμή της ηλικίας τους. Φοβούνται ότι θα ζήσουν χειρότερα από τους γονείς τους. Δεν εμπιστεύονται το οικονομικό σύστημα, ανησυχούν για την κατάσταση του πλανήτη και την κλιματική αλλαγή».

Κατά τη κ. Σακελλαροπούλου δεν υπάρχει πρόβλημα σήμερα στο εισόδημα των νέων, για να παντρευτούν και να ανοίξουν ένα σπιτικό. Όλα είναι ρόδινα. Δεν είναι θέμα οι μισθοί πείνας που προέκυψαν από απανωτά μνημόνια που επικυρώθηκαν ως Συνταγματικά από την ίδια, όταν ήταν πρόεδρος στο ΣτΕ. Δεν είναι θέμα πως δεν φτάνουν ούτε δύο, ούτε τρεις μισθοί για ένα νοικοκυριό, πόσο μάλλον για να μεγαλώσεις ένα παιδί. Δεν παίζει κανένα ρόλο το κύμα πλειστηριασμών που πρόκειται να εξαπολύσει κατά πάνω μας η κυβέρνηση.

Κατά τα λεγόμενά της, δεν υπάρχει πρόβλημα στο ότι η κυβέρνηση αγνοεί επιδεικτικά και δεν μεριμνά σε τίποτα για τους σημερινούς ήρωες της κοινωνίας που λέγονται πολύτεκνοι. Δεν είναι πρόβλημα το ότι δεν υπάρχει μια σοβαρή οργανωμένη δομή της πολιτείας για να στηρίζει με κάθε τρόπο τις εγκυμονούσες γυναίκες, που εγκαταλείπονται από τον (ανεύθυνο) πατέρα του παιδιού ή και την οικογένεια τους, και πνίγονται μέσα στην απόγνωση τους.

Δεν είναι πρόβλημα το ότι θανατώνονται πάνω από 350.000 αγέννητα παιδιά με τις εκτρώσεις, και χάνεται στους κάδους ιατρικών αποβλήτων από τους σφαγείς/γιατρούς -κάθε χρόνο- μια ολόκληρη μεγαλούπολη, ίση με τον πληθυσμό της Πάτρας. Δεν είναι πρόβλημα πως η κυβέρνηση της «Αριστείας» δεν θεσπίζει προγράμματα οικονομικής βοήθειας και άλλων σημαντικών κινήτρων, για τη γέννηση παιδιών.

Όλα αυτά δεν είναι σημαντικά προβλήματα για την κ. Σακελλαροπούλου. Είναι καλώς καμωμένα. Δεν προκύπτει μια χώρα γερόντων από αυτά τα… ψιλοπράγματα. Το μόνο πρόβλημα το έχουν… οι νέοι. Η μοναδική αιτία για την υπογεννητικότητα είναι ο… φόβος. Και ποιος φόβος συγκεκριμένα;

Ο φόβος για την κατάσταση του πλανήτη και την κλιματική αλλαγή!

Δηλαδή – κατά το σκεπτικό της ΠτΔ- ένα ζευγάρι, ενώ σκέφτεται να κάνει παιδί, αναλογίζεται το λιώσιμο των πάγων της Ανταρκτικής, το φαινόμενο του θερμοκηπίου, την πετρελαιοκηλίδα στον Ατλαντικό ωκεανό και την επικείμενη εξαφάνιση του ροζ φλαμίνγκο, και ξαφνικά καταλαμβάνεται από τέτοιο… τρόμο, που ματαιώνει την απόφαση για τεκνοποίηση…

Παραφράζοντας τα λεγόμενα της ΠτΔ, οφείλουμε να πούμε: «Δεν είναι ότι οι Έλληνες δεν θέλουν παιδιά. Είναι ότι εσείς δεν θέλετε τους Έλληνες».

sportime

1 thought on “Κατερίνα Σακελλαροπούλου: Απίστευτη δήλωση – Η ενσωμάτωση μεταναστών στη χώρα, είναι η… λύση για την υπογεννητικότητα!

  1. ΠΟΣΟ ΑΔΙΚΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΤΩΡΑ; ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ. ΟΤΑΝ Η ΑΝΝΑ ΜΠΕΝΟΥΔΑ ΣΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΟ ΕΛΕΓΕ ΞΕΚΑΘΕΡΑ ΟΤΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ ΚΑΝΕΙΣ;;;;!!!! ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. Η ΙΔΙΑ ΕΒΑΛΕ ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΣΥΓΚΑΤΟΙΚΟ ΜΙΑ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΓΑΤΑ …. ΣΕ ΕΜΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ….. ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΚΟΛΤΟΥΡΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ. ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΑΠΕΙΡΑ ΓΥΡΩ ΜΑΣ …. ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ …. ΛΥΠΗΡΟ ! ΠΩΣ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ;;;

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s