Διάλογος με έναν αναρχικό για τα εμβόλια.

Πλησιάσαμε έναν ασυμβίβαστο νέο στα Εξάρχεια που μόλις άρχισε να στρέφεται στον Χριστό και που το λέει η καρδιά του.

-Νέστορα, θα κάνεις το εμβόλιο;

-Φίλε μου, όπως λέει ένα τραγούδι: «όσο υπάρχει θάνατος, ζήτω η αλητεία»

Όσο λοιπόν με κυβερνάει ο Χριστός ζήτω η αναρχία. Μα αναρχία στις αρχές του διαβόλου.

Αυτό το σκατοεμβόλιο ούτε να το βλέπω. Νταβατζιλίκια και απειλές στην ζωή μου δεν δέχτηκα ποτέ ούτε θα δεχτώ.

Και αν σε συλλάβουνε;

-Χέστηκα. Έχω πάει και άλλες φορές φυλακή για απλές ιδέες και τώρα που διακυβεύεται η ελευθερία μου θα υποταχθώ;

-Μά όλοι εμβολιάζονται, δεν βλέπεις;

-Τα βλέπω και μου ‘ρχεται εμμετός. Ευλαβή ανθρωπάκια της χριστιανικής ενώσεως, τύπισσες ξενέρωτες κι’ ανοργασμικές με τα μαλλιά κεφτεδάκια και με το πόδι τίγκα αξύριστο τρέχουν να εμβολιαστούν να σώσουν την θλιβερή ζωή τους και γραμμένα έχουν τα παιδιά που σφαγιάστηκαν για να φτιαχτούν τα εμβόλια. Τί θα απολογηθούν λοιπόν στον «Χριστό» τους αν ποτέ πιστεύσανε σε Εκείνον;

«Άναρχος Θεός»

6 thoughts on “Διάλογος με έναν αναρχικό για τα εμβόλια.

 1. Δεν ξέρω αν ο διάλογος είναι πραγματικός ή φανταστικός, αλλά γεγονός είναι πως δόξα τω Θεώ έχουμε τέτοια παιδιά στην εκκλησία. Δεν άκουσαν για τον Χριστό από τους προοδευτικούς γονείς τους, δεν άκουσαν για τον Χριστό από το ευρύτερο περιβάλλον τους, δεν ανέβαιναν στο αναλόγιο για να πουν το Πάτερ ημών την Κυριακή και να θαυμάζουν οι γιαγιάδες, αλλά, ο Θεός τα ηλέησε , πλουσίως, γιατί Τον αναζήτησαν. Ο Θεός δεν αφήνει το πλάσμα του. Πραγματικά, ο ανθός της νεολαίας. Τα γλυκά μου τα παιδάκια, την ευχή μου να χετε, όλα σας.

 2. Προφανώς είναι ένα φανταστικό άρθρο.
  Είναι φανερό ότι δεν έχετε γνωρίσει αναρχικούς.
  Όπως ακριβώς ένα σωρό ανίδεοι χριστιανοί έγραφαν ρομαντικά δακρύβρεχτα άρθρα για τους «πρόσφυγες» (ναι αυτούς που έρχονται από το Πακιστάν, το Αφγανιστάν, την Νιγηρία κλπ κι ας μην είναι εμπόλεμη ζώνη, κι ας μην είμαστε η 1η χώρα στην οποία μπορούν να καταφύγουν για να σωθούν, κι ας έβλεπαν ότι είναι όλοι τους άρρενες!
  Δεν πειράζει, τα περιστατικά με τις σεξουαλικές επιθέσεις «προσφύγων» αυξάνουν, οι «χριστιανοί» θα αποκτήσουν βιωματική εμπειρία τι είναι το ισλάμ και γιατί ήρθαν οι άρρενες πρόσφυγες που στέλνει. Απλά τότε, όταν ακούν το Αλλάχ Ακμπάαρ πάνω από κεφάλι τους θα είναι κάπως αργά).

  Αν λοιπόν είχατε γνωρίσει αναρχικούς, θα ξέρατε πολύ καλά ότι πρόκειται συνήθως για καλοθρεμένα παιδιά πλούσιων οικογενειών, που ποτέ δεν τους έλειψε τίποτε και επιδιώκουν να δηλώσουν ότι τάχα κάνουν επανάσταση για να σπάσουν την πλήξη από την μαστούρα (το μαστούρα δεν είναι σχήμα λόγου, κυριολεκτικό είναι).
  Θα ξέρατε πόσο ύπουλα και θρασύδειλα χτυπάνε, πάντα πολλοί εναντίον ενός ή λίγων, πάντα αιφνιδιαστικά γιατί είναι ανίκανοι να τα βγάλουν πέρα σε μια μάχη.
  Θα είχατε δει και άφθονα «κατορθώματά» τους, πόσο ωραία βεβηλώνουν τις εκκλησίες και βλασφημούν τα Θεία είτε με συνθήματα που γράφουν είτε που φωνάζουν.
  Θα ξέρατε επίσης ότι όχι μόνον δεν τρέφουν οποιοδήποτε σεβασμό στην Ελληνική ιστορία, στις θυσίες των προγόνων μας, αλλά μισούν θανάσιμα την πατρίδα μας (αλλά όχι τις πατρίδες των άλλων, πχ Αλβανών, Σκοπιανών, Τούρκων κλπ) και γι αυτό και βεβηλώνουν συστηματικά μόνον την ελληνική σημαία.

  ΞΥΠΝΗΣΤΕ λοιπόν γιατί μπορεί να ειρωνεύεστε τους χριστιανούληδες που πάνε να εμβολιαστούν αλλά το να φαντασιώνεστε ότι οι αναρχικοί είναι δήθεν καλά και πραγματικά ασυμβίβαστα παιδάκια, σας μειώνει ως ιστολόγιο: Αποκαλύπτει την απόλυτη άγνοιά σας.

  Και επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. ΔΕΙΤΕ :

  http://antiparakmi.blogspot.com/search/label/%CE%91%CE%9D%CE%91%CE%A1%CE%A7%CE%99%CE%9A%CE%9F%CE%99

  http://antiparakmi.blogspot.com/2012/01/blog-post_08.html#more

  http://antiparakmi.blogspot.com/2011/03/blog-post_12.html

  http://antiparakmi.blogspot.com/2010/04/blog-post_16.html

  http://opaidagogos.blogspot.com/2017/10/blog-post_31.html
  http://opaidagogos.blogspot.com/2018/02/blog-post_24.html

  http://antiparakmi.blogspot.com/2009/03/blog-post_06.html

  (η τελευταία ανάρτηση περιέχει 7 βεβηλώσεις εκκλησιών κλπ, ρωτήστε τον «Νέστορα» να σας απαντήσει.)
  ΞΥΠΝΗΣΤΕ.

  • Αδελφέ, γνωρίζουμε για τα πλουσιόπαιδα. Κι αυτά καταλήγουν εκεί γιατί οι γονείς τους δεν τα έμαθαν κάτι καλύτερο. Γνωρίζω και παιδιά της φτωχογειτονιάς που έμπλεξαν επειδή δεν τους μίλησε κανείς για τον Χριστό. Δεν ξέρω τώρα τι απέγιναν βέβαια. Ο χώρος αυτός, όπως και άλλοι στο είδος τους, μπορεί να σε κάνει τέρας. Εδώ όμως ενδιαφερόμαστε για τους ανθρώπους όχι για τον χώρο αυτό γενικά ο οποίος είναι προϊόν ξένων μυστικών υπηρεσιών για να διαλύσει την Πατρίδα μας. Υπάρχουν αναρχικοί που μετανόησαν; Ναι υπάρχουν, αλλιώς θα υποστηρίζαμε ότι η παντοδυναμία του Χριστού περιορίζεται σε συγκεκριμένους χώρους…!!!

   • Aκριβώς! Και εγώ δεν μιλώ θεωρητικά…μιλώ εξ ιδίας πείρας, και όχι μία περίπτωση, αλλά …αρκετές. Και ναι, εγώ είμαι μία, δεν ντρέπομαι να το πω. Ας μην βάζουμε ταμπέλες στους ανθρώπους, αλλά ας έχουμε πάντα την διάθεση να σωθούν όλοι. Δεν είναι ρομαντισμός αυτό, στηρίζεται στην παντοδυναμία του Θεού και στην τρίτη γέννηση του ανθρώπου, την αναγέννηση της μετανοίας.

   • Εξάλλου, όταν γνωρίσεις τον Χριστό, δεν ΜΠΟΡΕΙΣ πλέον να λες είμαι το ένα είμαι το άλλο…αλλά μπορείς να λες ΗΜΟΥΝ αυτό και το άλλο, προ Χριστού. Γι αυτές τις περιπτώσεις βέβαια μιλάμε. Ε, η δράση τώρα των αναρχικών ή άλλων underground ομάδων, είναι… άστα να πάνε, τους έχει πιάσει γερά ο πονηρός πανταχόθεν..όταν υπάρξει πόρωση , είναι game over..δεν υπάρχει δρόμος επιστροφής. Αλλά, υπάρχει το περιθώριο, σε κάποιες ψυχές, κι ο Θεός τότε μπορεί να τους ελεήσει. Γι αυτούς, προσευχόμεθα…» Μνήσθητι Κύριε των απομακρυνθέντων από της ιεράς του Χριστού σου ποίμνης, των απολιμπανόντων τας ιεράς συνάξεις και των μαχομένων ταύτας, ……, των διδασκόντων διδαχάς κενής φιλοσοφίας και εν επιστήμη απάτης. Μνήσθητι Κύριε και θεράπευσον αυτούς και επανάγαγε εις την μάνδραν της Εκκλησίας Σου.»
    Ευλόγησον, αδελφέ.

  • θα γραψω τα αυτονοητα…. διαβασε και κανα συναξαρι, εδω διωκτες μετανοησαν και εσυ ως ολιγοπιστος παρουσιαζεις το Θεο αδυναμο να φερει τετοιους στην ορθη πιστη…. ή δεν πετυχες το συναξαρι του καλου και Αγιου Ιακωβου του ασκητου που εβγαλε δαιμονιο και μετα διεπραξε φονους και φθορα παρθενου, για τα οποια τελικα μετανοησε και ξαναγιαστηκε…… μπορει να εισαι πληγωμενος απο αναρχικους ο ιδιος για να μιλας ετσι αλλα ο Θεος ορια δεν εχει οπως του τα βαζεις, ουτε υπερασπιστηκε η Φαιη την αναρχια ή ομαδες αναρχικων, μεμονωμενο προσωπο προεβαλλε, οπως και ο Χριστος μεμωνομενα προσωπα προσεγγιζει και οι μαζικες μετανοιες ειναι απλα πολυ σπανιες. Εδω μετανοησαν εντεροβγαλτες ληστες, τί λεμε τωρα…..

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s