ΜΚΟ «Αποστολή» – Αποστολή Διάλυση.

Την ώρα που η Εκκλησία δέχεται πόλεμο και οι ελευθερίες του ανθρώπου συρρικνώνονται με απίστευτους ρυθμούς, ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, που επικροτεί αυτήν την κατάσταση εις το όνομα της υγείας, έκανε έκκληση για την επιστροφή των μνημείων στον τόπο του γεννήθηκαν!! Πρόκειται για την «Παγκόσμια Εκστρατεία της «Αποστολής» για τον Πολιτισμό»!! Ο τίτλος μάλιστα αυτής της καμπάνιας είναι «Ελευθέρωσέ Με».

Μας ειρωνεύεται κάποιος δαιμονικός νους ή μήπως είναι η φαντασία μου;

Εμείς οι άνθρωποι έχουμε το δικαίωμα να φωνάξουμε ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ ή μήπως αυτό είναι μόνο προνόμιο των αγαλμάτων;

Δεν σταματάει όμως εδώ. Θα πρέπει να καταλάβουμε πόσο πολύ όλοι αυτοί έχουνε υποβαθμίσει την σοβαρότητα, την εγκυρότητα, την ακεραιότητα της διοικούσης Εκκλησίας. Πόσο χαμηλά την έριξαν στα μάτια του Ελληνικού λαού. Τα καρτούν στην τηλεόραση εμπνέουν περισσότερη εμπιστοσύνη! Σαν καρτούν δηλαδή κάνουν τη δουλειά τους, οι χαρακτήρες παραμένουν οι ίδιοι και σταθεροί. Τούτοι εδώ τί κάνουν; Όχι μόνο δεν ασχολούνται με τα της Εκκλησίας αλλά και με τα άλλα που ασχολούνται έχουν αναλάβει ρόλο πληρωμένου κομπάρσου για να ταΐζουν συνέχεια την πολιτική ορθότητα που εξυπηρετεί τον Καίσαρα. Ας θυμηθούμε την στάση του Αρχιεπισκόπου «πάσης Ελλάδος»! (τρομάρα μας) λίγο πριν τα Συλλαλητήρια για την Μακεδονία. Τότε που ζητούσε από τον Ελληνικό Λαό ΝΑ ΘΑΨΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ και να την παραδώσει αμαχητί στους ΚΛΕΦΤΕΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ.

Δείτε όμως τώρα τί είπε ο ίδιος άνθρωπος για τα άλλα κλεμμένα:

«Πρόκειται για μια ιστορική στιγμή», «η Αρχιεπισκοπή Αθηνών στέλνει ένα παγκόσμιο μήνυμα. Τα πολιτιστικά μνημεία δεν είναι ούτε λάφυρα, ούτε άψυχες πέτρες. Είναι ζωή, ιστορία, ο πολιτισμός κάθε λαού και δεν υπάρχει κανένα νόημα να κρατιούνται σε προθήκες μουσείων για φωτογραφίες ή επίδειξη δύναμης. Ήρθε η ώρα να διορθωθούν λάθη που έγιναν σε άλλες εποχές αρκεί να ακούσομε τη φωνή τους που μας λέει «Ελευθέρωσε Με»».

Και θέλει να του κάνουμε και υπακοή !!

Παρεμπιπτόντως, έψαξα λίγο τη δουλειά της bodypainter κ Έφης Τσιμπή, την οποία ευχαρίστησε ο γενικός διευθυντής της ΜΚΟ «Αποστολή», και πρώην διοικητής του Αγίου Όρους, Κωνσταντίνος Δήμτσας. Μετά την παπική κ Μαρία Κορινθίου που ερμήνευσε στη Δημοτική τον Επιτάφιο Θρήνο, έχουμε αυτό.

Πείτε μου σας παρακαλώ πολύ. Επίτηδες το κάνουν; Μέσα στο πνεύμα της γιουροβίζιον πάντως. Δεν έχω τίποτα με τις κυρίες αλλά η Αρχιεπισκοπή, ως Αρχιεπισκοπή που είναι, δεν θα έπρεπε να είναι τόσο «επιμελώς» απρόσεκτη με τις συνεργασίες της.


ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s