Τίγκας: Μολύνουν το αίμα οι εμβολιασμένοι με mrna.

Ο επόπτης Υγείας Τίγκας Ιάκωβος μίλησε στο Radio amazonios στις 10/05/21 και αναφέρει ότι το αίμα μολύνεται στις αιμοδοσίες από τους εμβολιασμένους με τα εμβόλια mrna..H Koινή λογική το λέει αυτό. Δεν είναι εμβόλιο είναι ένα σκεύασμα γενετικής τροποποίησης.. 

Όπως έχει αναφέρει και ο Καθηγητής Κλεάνθης Γρίβας Οποιαδήποτε παραγωγή στα μιτοχόνδρια που βρίσκονται μέσα στα κύτταρα… θα έχει ολέθριες επιπτώσεις ..

Όταν έχουμε τέτοια φρικαλέα παρέμβαση στο γενετικό κώδικα και έχει υποστεί την μετάλλαξη αυτή και πάει και δίνει αίμα δίνει αίμα μεταλλαγμένο γενετικά τροποποιημένο..

Αυτός που θα λάβει το αίμα τι θα γίνει..;; Θα πρέπει να απαντήσει η Κυβέρνηση,αλλα αυτή και ολοι αυτοι που ασχολούνται με την Δημόσια Υγεία στην Ελλάδα ακολουθούν εντολές σφαγιασμού των Λαων.. Τα σκευάσματά των εμβολίων δεν έχουν αδεια ειναι πειραματικά. Θα εμφανιστούν Μαζικές παρενέργειες και θάνατοι..

Ζούμε μια πρωτόγνωρη κατάσταση και μόνο το γεγονός που αποφάσισαν να γίνει μετάλλαξη στον άνθρωπο είναι αδιανόητο. Όσο για τους Γιατρούς που εκτελούν εντολές με πρωτόκολλο της Κυβέρνησης ..

Ο Γιατρός εχει ενα πτυχίο και ακολουθεί μια κρίση ο ιδιος και με τους Γιατρούς και τον Διευθυντή της Κλινικής του…

Δεν μπορεί ο Γιατρός να λέει εκτελώ πρωτόκολλα του Υπουργείου ..Η διάγνωση βγαίνει σύμφωνα με την Ιατρική κρίση τους και οχι με εντολές της Κυβέρνησης..και πρωτόκολλα.Τα τεστ ειναι αναξιόπιστα και δεν κάνουν διάγνωση Κορωνοιού..και αφηνουν ασθενεις σε κλινικές κοβιντ.. 

Οι Ιατροδικαστές εχουν αναφέρει οτι δεν εχουν το γονιδίωμα του ιου.Ολα αυτα που λενε οτι διεγνώσθη με κοβιντ οτι πέθανε απο η με κοβιντ ειναι ολα στον αερα.Πως διαγνώστηκε απο ποιους διεγνώσθη και με ποια μεθοδο; Το κρούσμα σημαίνει συμπτώματα..Οταν κάνουν αναξιόπιστα Τεστ ..

Ο ίδιος ο εφευρέτης των έχει πει ότι δεν έχει καμία διαγνωστική αξία από την στιγμή που δεν υπάρχουν συμπτώματα.. Βγάζουν ψευδώς θετικά και αρνητικά αποτελέσματα.. Αλλά και να υπήρχαν συμπτώματα έχει ποινικοποιηθεί το συνάχι το φτέρνισμα;;

 Αυτα είναι εγκλήματα κατα της ανθρωπότητας..Δεν μπορείς να λές οτι ενας υγιής άνθρωπος μεταδίδει κατι…και οτι ειναι ασυμπτωματικός αυτα ειναι Τσαρλατάνικα..

Το έχουν πει σωρεία Γιατρών ότι είναι τελείως Αντιεπιστημονικό ότι υγιείς χωρίς συμπτώματα μεταδίδουν κάτι… 

Με αυτα τα ψευδή στοιχεία μας εχουν καταστρέψει..

Εδω φθάσαμε να έχουμε Κυβερνητική Ιατρική!!! 

Μιλάμε για μια εκτεταμένη κατάσταση διαφθοράς και εγκληματική σε βάρος των ανθρώπων. 


-https://www.youtube.com/watch?v=0sdzalUFGNc Το είδα Τρελο-γιάννης

1 thought on “Τίγκας: Μολύνουν το αίμα οι εμβολιασμένοι με mrna.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s