Ο Άγιος Σολόχων και το εμβόλιο.

Τι θα έπρατταν άραγε οι παλαιοί Άγιοι αν ζούσαν σήμερα στις προκλήσεις του εμβολίου;

Η απάντηση ευνόητη. Θα προτιμούσαν να πεθάνουν παρά να δεχτούν στο σώμα τους δαιμονικά εμβόλια ανθρωποθυσιών από σφαγμένα βρέφη του Ηρωδιακού εγκλήματος.

Σήμερα που εορτάζει ο Άγιος Σολόχων μας διδάσκει.

Διέταξαν να ανοίξουν το στόμα του με ένα σπαθί μια να ρίξουν για να πιει κρασί από θυσίες που είχαν προσφερθεί στους θεούς.

«Eκ τούτου λοιπόν ο Kαμπανός θυμωθείς, επρόσταξε να ανοίξουν με το σπαθί το στόμα του Mάρτυρος, και να χύσουν μέσα εις αυτό κρασί, το οποίον είχε προσφερθή ως θυσία εις τους θεούς. O δε Άγιος εδάγκασε με τα οδόντιά του το σπαθί, και έκοψε μέρος από αυτό»

Ούτε έκανε υπακοή στην όποια σύνοδο, ούτε υπεκφεύγοντας σταύρωσε το δαιμονικό υλικό για να το πιει δίχως τύψεις, ούτε είπε πρέπει να κάνω υπακοή στον Πνευματικό μου, ούτε δικαιολόγησε τα αδικαιολόγητα…απλά δάγκασε και έσπασε από τον ζήλο και την ορμή του ακόμη και αυτό το σίδερο.

ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ

2 thoughts on “Ο Άγιος Σολόχων και το εμβόλιο.

  1. Ο Πανάγαθος Τριαδικός Θεός μας, τέτοιους ομολογητές θέλει.
    Να έχουμε τής πρεσβείες τού Αγίου μας, είς στον Θεάνθρωπο Ιησού Χριστό μας.

  2. Ο Αρχιεπίσκοπος Ευδοξιος επί αυτοκρατορίας Ιουλιανού του παραβάτη κατόπιν ονείρου ειδοποιήθηκε από τον μεγαλομαρτυρα Θεόδωρο του Τηρωνος ,ν’ αποτρέψει τους χριστιανούς να αγοράσουν τρόφιμα το Σάββατο πριν την έναρξη της Σαρακοστής,γιατί κατόπιν διαταγής του αυτοκράτορα είχαν μολυνθεί με αίμα ειδωλοθυτων.Ο Αρχιεπίσκοπος Ευδοξιος ειδοποίησε όλους τους Χριστιανούς και έτσι απέφυγαν την μόλυνση.
    Σήμερα οι Χριστιανοί προτρέπονται από τον Αρχιεπίσκοπο να βάλουν στον οργανισμό τους εμβόλιο,που όλοι παραδέχονται ότι έγινε από κύτταρα εκτρωθεντων εμβρύων και να κολασθουν αιώνια.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s