Δρ. Ελπιδοφόρος Σωτηριάδης «Το εμβόλιο για τον Κορωνοϊό … Μύθοι & πραγματικότητα» – 19-4-2021.

-https://www.youtube.com/watch?v=RSTagJTxfzs&t=1166s – ΣΧΟΛΗ ΓΟΝΕΩΝ ΑΝΟΙΚΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

3 thoughts on “Δρ. Ελπιδοφόρος Σωτηριάδης «Το εμβόλιο για τον Κορωνοϊό … Μύθοι & πραγματικότητα» – 19-4-2021.

 1. Άσχετο,για τον πατήρ βασίλειο βολουδάκη η ανάσταση είναι η θεία λειτουργία.Μα το γεγονός της εορτής έγινε μετά το μεσονύκτιο και αυτό εορτάζεται μια φορά τον χρόνο, η θεία λειτουργία είναι η παρακαταθήκη του γεγονότος και αφορά όλο τον χρόνο.
  Αλλά και να είναι η θεία λειτουργία το σημαντικό(η ανάσταση!) , μα είναι το πρώτο που φίμωσαν πάτερ, ξεχάσατε;γίνεται χωρίς το ποίμνιο Του Κυρίου,ενώ θεσπίστηκε για αυτό!
  Απλώς αυτή τη στιγμή σας έβαλαν να μαγαρίσετε και το γεγονός της ανάστασης και όπως φαίνεται όταν θα σας βάλουν να τροποποιήστε και «άλλα» που να σημαίνουν «καταπάτηση» της πίστης στον ένα Θεό,θα είναι και τότε εντάξει για εσάς γιατί δεν θα πλήττουν τα «τυπικά»,η κάθε τροποποίηση και ο λόγος που αυτή θα επιβάλετε δεν θα σας ενοχλήσει ούτε τότε,αυτό που θα εννοεί δεν θα το δείτε και έτσι δεν θα σημαίνει τίποτα κακό για εσάς.
  Κάθε μοναστήρι μπορεί να έχει ότι τυπικό θέλει πάτερ και να το αλλάζει για λόγους πρακτικούς,αυτό το έχει αυτό και να το χαίρεται αυτό και να το αλλαζει, όμως για τους λόγους τους δικούς του,αυτούς τους λόγους,όχι να υπαγορεύται και να αλλάζει και να τηρείται τυπικό του εχθρού και των βλάσφημων λόγων του,αυτών της εκ της Θεού μολύνσεως. Να μην πούμε ότι το «τυπικό» της ανάστασης του Κυρίου, είναι κάπως άλλο «τυπικό», εντάξει;

  • «Απλώς αυτή τη στιγμή σας έβαλαν……….
   ………. όπως φαίνεται όταν θα σας βάλουν…………»

   Δεν υπάρχουν στοιχεία για αυτό που γράφετε: το «σας έβαλαν» ή το «όταν θα σας βάλουν». Πάλι καλά που έχετε και αυτό το «φαίνεται» στο δεύτερο. Προσέξτε πως τα γράφετε αυτά κύριε διότι άλλον θα καλέσουν να πληρώσει τα σπασμένα.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s