And the Oscar goes to…

σ.σ. Θυμήθηκα τώρα τον αποθανόντα Θεόδωρο Κατσανέβα, ο οποίος την Τετάρτη 14 Απριλίου «φωτίστηκε» και έκανε το «αυτονόητο», το πειραματικό mRNA «εμβόλιο» της Pfizer! Πέντε ημέρες αργότερα, Δευτέρα 19 Απριλίου, διαγνώσθηκε με κορωνοϊό και σήμερα, Σάββατο 8 Μαΐου, άφησε τον μάταιο τούτο κόσμο. Είθε κι εμείς να ακολουθήσουμε το παράδειγμα του !! Είθε κι εμείς να «φωτισθούμε» από την Παναγία, όπως μας λέει ο πλασιέ των πολυεθνικών Μητροπολίτης Δημητριάδος, και να κάνουμε αυτό «το δώρο στους συνανθρώπους μας», να κάνουμε τα εμβόλια με τις κυτταρικές σειρές των εκτρωμένων εμβρύων !!

Εντάξει, τι να πεις μετά απ’ αυτό… Να κλάψεις ή να γελάσεις;

Σεβασμιώτατε, σε λίγο θα σας βάλουν να ξυρίσετε και τα μουστάκια…

Θα πει κανείς…

«Τὸν ἀρχιερέα τοῦ Θεοῦ λοιδορεῖς» ;

Όχι βρε παιδιά… Απλά τα βλέπω να έρχονται και αυτά… Να ξυρίζουν και τα μουστάκια τους… («Θά τούς ξυρίσουν καί ὅσοι δέν ὑπακούουν, θά διώκονται» – Γ. Β. Καυσοκαλυβίτης)

Πηγή orthopraxia.gr

5 thoughts on “And the Oscar goes to…

 1. «Ο γέρων πάλι ρώτησε. «ποιοί άνθρωποι κολάζονται περισσότερο των άλλων;» Και ο άγγελος είπε. «ο πόρνος και ο βλάσφημος. σου λέω κι αυτό, ότι κάτω από όλες τις κολάσεις υπάρχει κόλαση δεινή και πονηρά, η οποία ονομάζεται αφάνεια. εκεί κολάζονται οι πόρνοι ιερείς και μοναχοί και μοναχαί που πορνεύουν. Διότι, τίμιε πάτερ, θα ανακαινιστεί το πεσόν τάγμα, από τους καλούς ιερείς και μοναχούς και θα λάβει μεγάλη τιμή. Λοιπόν οι πονηροί και κακοί μοναχοί θα αποπεμφθούν σε μεγάλη ατιμία και κόλαση, αλλά και οι ιερείς που παραβαίνουν τους Θείους νόμους και αυτοί που δέχονται παράνομα δώρα, και όσοι καταφρονούν τις Ακολουθίες εξαιτίας κοσμικών και βιοτικών φροντίδων. Διότι για μια Ακολουθία θα δώσουν λόγο στον Θεό. Για τους ιερείς που μεθούν, αλλοίμονο, τους περιμένει δεινή κόλαση»! Τότε λέγει ο Γέρων. «πές μου και αυτό. όσοι καταφρονούν την αγία Κυριακή θα έχουν κόλαση εκεί;» Και ο άγγελος είπε. «αλλοίμονο σε αυτούς. τίμιε πάτερ, διότι θα δεχτούν φρικτή κόλαση. Αυτός που καταφρονεί την αγία Κυριακή, καταφρονεί τον ίδιο τον Κύριο, και ο Κύριος αυτόν, διότι η Κυριακή είναι ημέρα Κυρίου. Και όποιος τιμά αυτήν, τον Κύριο τιμά. όποιος πάλι τιμά την μνήμη των αγίων και εορτάζει τις μνήμες τους, τον βοηθούν οι άγιοι, διότι έχουν μεγάλη παρρησία στον Θεό και ό,τι ζητήσουν τους το παρέχει ο Θεός. Αλλά οι άνθρωποι έδιωξαν τον φόβο Θεού απ΄ αυτούς και ούτε τον Θεό έχουν φίλο ούτε κάποιο από τους αγίους, αλλά προσκολλήθηκαν μόνο στα βιοτικά και κοσμικά πράγματα, τα καταστρεφόμενα και φθειρόμενα και αλλοίμονο τους ! Γνώριζε, τίμιε πάτερ, ότι κάθε άνθρωπος, ή ιερεύς, ή μοναχός, ή κοσμικός, ή ιδιώτης, ο οποίος δεν τιμά την αγίαν Κυριακήν, Θεού πρόσωπο δεν βλέπει, ούτε έχει ελπίδα σωτηρίας……………..»

  ΑΠΟ: ΠΕΡΙ ΑΠΟΚΡΥΦΩΝ ΚΑΙ ΑΡΡΗΤΩΝ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ – Η ΔΙ΄ ΑΓΓΕΛΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΙΣ ΤΟΥ ΑΒΒΑ ΜΑΚΑΡΙΟΥ
  ΠΗΓΗ: http://tribonio.blogspot.com/2014/05/blog-post_1036.html

 2. και πώς θα διακρίνουμε αν κάτι είναι από τον Θεό ή από τα δαιμόνια;
  εξετάζετε τους καρπούς.

  τι προσφέρει το εμβόλιο,
  αφού να, αναγκάζουν και εκκλησιάρχες να το διαφημίσουν;
  φόβο, αμφιβολία, αγωνία,
  και πιά συχνά και θάνατο,
  βάλε και την πασιφανή βλασφημία των «μέτρων»
  κι έχεις όλα τα σημάδια του εξαποδώ

  και όχι την βεβαιότητα και την ειρήνη,
  αυτή που ξεπερνά κάθε φαντασία,
  που βρίσκουμε οι Χριστιανοί,
  στο όντως δώρο υγείας της Θείας Κοινωνίας.
  Α.

 3. Στην καθομιλουμένη αυτός που προσπαθεί να σπρώξει σε άλλους ουσίες στις οποίες συνήθως ο ίδιος είναι εξαρτημένος κάνοντας το μεσάζοντα ανάμεσα στους υποψήφιους χρήστες και τους εμπόρους , έχοντας και κάποια οφέλη , λέγεται βαποράκι!
  Το βαπόρι απ’την Περσία πιάστηκε στην Μαγνησία.

 4. Το Όσκαρ απονέμεται δικαιωματικά στον Ιγκνάθιο Λογιόλα της Μαγνησίας, που υποδύεται επί δεκαετίες τον σώφρονα, ενώ στην πραγματικότητα υπηρετεί ευπειθώς τα κελέυσματα αντίχριστου κράτους.
  Από τον Οικουμενισμό και την λεγόμενη μεταπατερική Θεολογία, την λαθρολαγνεία πασπαλισμένη με μπόλικη ανέξοδη «αγαπολογία», το Κολυμπάρι και το Ουκρανικό, μέχρι τις βλάσφημες μάσκες-φίμωτρα και τα αντισηπτικά στα πειραματικά, με σειρές κυττάρων εκτρωμένων εμβρύων, εμβόλια που μας μετατρέπουν σε ινδικά χοιρίδια, ο Ιγκνάθιο δηλώνει πάντα υπέρ το δέον πρόθυμος να οδηγήσει τους πιστούς στον θάνατο, άλλοτε τον ψυχικό-πνευματικό άλλοτε ενδεχομένως και αυτόν ακόμα τον βιολογικό. Δεν είναι δυνατόν κάθε ημέρα να ακούμε για θανάτους ανθρώπων μετά τον εμβολιασμό τους και ο Ιγκνάθιο να προτρέπει τους πιστούς να εμβολιαστούν σαν να μην έχει συμβεί τίποτα. Τόσο πολύ θέλεις να γίνεις Αρχιεπίσκοπος, Ιγκνάθιο;
  Οι Έλληνες είμαστε τόσο ακατατήχητοι, που ανεχόμαστε λόγω άγνοιας να ηγούνται της Εκκλησίας μας άνθρωποι, που υπό φυσιολογικές συνθήκες θα έπρεπε να είχαν καθαιρεθεί πριν πάρα πολλά χρόνια.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s